Nova dames pumps

Zwarte pumps met naaldhak van Nova. Gemaakt van imitatieleer en voorzien van een stevige, gladde zool. De pumps hebben een elastische instap en spitse neus. Het vaste voetbed is gemaakt van imitatieleer. De pumps hebben een dun naaldhakje van circa 8 centimeter hoog.

€ 19.00

lees verder

Smart casual 36, 37, 38, 39, 40, 41
Product
 

Reversible heren riem

Zwarte, reversible heren riem. Voorzien van een zilverkleurige gesp. De riem is cognac bruin aan de binnenzijde zodat je hem op twee manieren kunt dragen. Gemaakt van imitatieleer.

€ 8.99

lees verder

Smart casual 105, 95
Product
 

Heren riem zwart

Zwarte riem voor heren. Voorzien van een zilverkleurige gesp. De riem is gemaakt van imitatieleer.

€ 6.99

lees verder

Smart casual 105, 95
Product
 

TwoDay suede dames sandalen

Blauwe sandalen voor dames van TwoDay. Gemaakt van suède, een binnenwerk van imitatieleer en een stevige profielzool. De sandalen hebben een wreefbandje met gespsluiting en een bandje over de tenen. Het vaste, comfortabele voetbed is gemaakt van imitatieleer. De sandalen hebben een witte profielzool die grip en demping biedt tijdens het dragen.

€ 39.99

lees verder

Smart casual 37, 38, 39, 40, 41, 42
Product
 

Heren riem cognac

Cognac bruine riem voor heren. De riem heeft een zilverkleurige gesp. Gemaakt van imitatieleer.

€ 6.99

lees verder

Smart casual 105, 95
Product
 

Heren riem bruin

Bruine riem voor heren. Voorzien van een zilverkleurige gesp. De riem is gemaakt van imitatieleer.

€ 6.99

lees verder

Smart casual 105, 95
Product
 

Van Beers leren heren veterschoenen

Cognac bruine veterschoenen voor heren uit de Van Beers collectie. Gemaakt van leer, een binnenwerk van leer en een stevige zool. De nette schoenen hebben een vetersluiting en comfortabel voetbed van leer. Deze is niet uitneembaar. Voorzien van donkerblauwe accenten en een lage hak van circa 2 cm.

€ 49.99

lees verder

Smart casual 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Product
 

Bugatti leren heren veterschoenen

Blauwe brogues voor heren van Bugatti. Gemaakt van leer, een binnenwerk van leer en textiel en een stevige zool. De nette schoenen hebben een vetersluiting en comfortabel voetbed van leer. Deze is niet uitneembaar. Voorzien van bruine accenten en inzetten van textiel op het bovenwerk. De veterschoenen hebben een lage hak van circa 2 cm.

€ 39.99

lees verder

Smart casual 40, 41, 42, 43, 44, 45
Product
 

Nova dames enkellaarsjes

Zwarte enkellaarsjes met hak van Nova. Gemaakt van textiel in suede look, een binnenwerk van textiel en een stevige profielzool. De laarsjes hebben een ritssluiting aan de binnenzijde en vast voetbed van imitatieleer. Voorzien van een bandje met goudkleurige gesp bij de instap. De enkellaarsjes hebben een blokhak van circa 6 centimeter.

€ 39.99

lees verder

Smart casual 37, 38, 39, 40, 41, 42
Product
 

Nova dames enkellaarsjes

Bordeaux rode enkellaarsjes met hak van Nova. Gemaakt van textiel in suede look, een binnenwerk van textiel en een stevige profielzool. De laarsjes hebben een ritssluiting aan de binnenzijde en vast voetbed van imitatieleer. Voorzien van een bandjes rondom de voet met zilverkleurige ringetjes. De enkellaarsjes hebben een blokhak van circa 6 cm.

€ 39.99

lees verder

Smart casual 36, 37, 38, 39, 40, 41
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook