Anti slip inlegzolen

Deze anti-slip inlegzolen zijn verkrijgbaar in 1 maat.

€ 2.50

lees verder

Formal ONE SIZE
Product
 

Hush Puppies suede heren mocassins

Blauwe mocassins voor heren van Hush Puppies. Gemaakt van suède, een binnenwerk van textiel en een stevige profielzool. De mocassins hebben een elastische instap en comfortabel voetbed van leer. Deze is uitneembaar zodat het mogelijk is om je eigen (steun)zooltjes in de schoenen te dragen. De instappers van Hush Puppies hebben stiksels op het bovenwerk en een stevige zool die grip en demping biedt.

€ 49.99

lees verder

Formal 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Product
 

Harper leren dames veterboots met studs

Zwarte veterboots met studs van Harper. Gemaakt van leer, een binnenwerk van textiel en een stevige profielzool. De boots hebben een vetersluiting en rits aan de binnenzijde. Makkelijke instap door het aantreklusje op de hak. Het comfortabele voetbed is gemaakt van leer. Deze is niet uitneembaar. De veterboots hebben studs op de hak en een rubberen zool van circa 4 cm dik.

€ 59.99

lees verder

Formal 37, 38, 39, 40, 41, 42
Product
 

Emilio Salvatini heren instappers

Cognac bruine instappers voor heren van Emilio Salvatini. Gemaakt van imitatieleer, een binnenwerk van imitatieleer en een stevige profielzool. De schoenen hebben elastische inzetjes voor een makkelijke instap. Het comfortabele voetbed is gemaakt van leer. Deze is niet uitneembaar. De instappers van Emilio Salvatini hebben een lage hak van circa 2 cm.

€ 34.99

lees verder

Formal 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook