Cezanne

Deze string is zwart met glitter details aan de voorzijde. De achterzijde heeft 3 kleine sierlijke openingen. De string heeft een kruisje van katoen.

€ 6.50

Lees verder

Lingerie
Product
 

Kylie

Voorgevormde witte beha met beugel en gladde cups. Tussen de cups en de zijpanden zijn gemaakt van een grafisch kant. De schouderbandjes zijn verstelbaar en d.m.v een clipje ook als racerback te dragen. Haak- en oogsluiting achterzijde afhankelijk van maat 4x2 haaks of 4x3 haaks. Maak je setje compleet met bijpassende string of hipster.

€ 24.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Kammy

Witte hipster met zowel aan de voorzijde als de achterzijde een streep mesh. De tailleband is afgewerkt met een leuk elastiek die hetzelfde is als bij de beha. De hipster heeft een kruisje van katoen.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Shelly

Zwarte body. De cups met push-up zorgen voor een extra decolleté. De bovenkant heeft de pasvorm en dus ook de stevigheid van een beha. Er zijn details in kant, mesh en tussen de cups zit een strikje. Daarnaast is de achterkant zeer sierlijk met een extra opening die is afgewerkt met een borduursel.

€ 20.00

Lees verder

Lingerie
Product
 

Sunny

Push-up BH in de kleur rood. De afwerking is met veel kant, dot mesh en kleine details zoals een strikje. Maak je setje compleet met bijpassende string of hipster.

€ 15.00

Lees verder

Lingerie
Product
 

Gwyneth

Deze grijze voorgevormde beha is afgewerkt met een glitter effect. Tussen de cups is een kleine opening met daarboven een charmant strikje. Maak je setje compleet met een bijpassende string of hipster.

€ 16.50

Lees verder

Lingerie
Product
 

Sena

Daring laces! De borsten worden zowel omhoog als naar binnen geduwd voor een sexy decolleté, de lichtroze bh heeft dus een push-up effect vanuit twee kanten met verstelbare schouderbandjes. De vulling vormt naar de borsten waardoor een perfecte pasvorm ontstaat. De cups zijn voorzien van wavy mesh wat ook het materiaal van de zijpanden is, tussen de cups zitten bindings. De bh is afgewerkt met rose-gouden hardware.

€ 16.50

Lees verder

Lingerie
Product
 

Xanne

Deze lichtblauwe string is afgewerkt met bedrukt mesh en heeft een kruisje van katoen. Het mesh is semi-doorschijnend en afgewerkt met een satijnen band.

€ 6.50

Lees verder

Lingerie
Product
 

LORA

Beugel bh in taupe kleur met details in mesh en jacquard print. Zowel de de cups, zijpanden als de achterkant zijn voorzien van details. De beha is d.m.v. een clipje ook als racerback te dragen!
- Voorgevormd met beugel
- Verstelbare schouderbandjes
- Haak- en oogsluiting achterzijde 4x2 of 4x3 haaks afhankelijk van maat

€ 20.00

Lees verder

Lingerie
Product
 

Aphra

Zwarte voorgevormde push-up bh met beugel. De bh is voorzien van contrasterende kanten details in petrol. Zowel de voorkant, zijpanden als de achterkant zijn voorzien van contrasterende details. Verstelbare schouderbandjes en haak- en oogsluiting achterzijde 4x2 haaks. Maak je setje compleet met bijpassende string of hipster.

€ 20.00

Lees verder

Lingerie
Product
 

Unlimited high waist poederkleurige slip

Deze 'High Waist' poederkleurige slip uit de ‘Unlimited’ serie is gemaakt van een uitermate rekbare stof. Er zijn nauwelijks naden wat zorgt voor een hoog draagcomfort, je hebt bijna niet door dat je een broekje aan hebt en deze serie is uitermate geschikt om onder strakke kleding te dragen. De slip is verkrijgbaar als 2-pack. Uw persoonlijke maat is niet van belang, de slip is ‘one size fits all’ (S-XL). In meerdere kleuren verkrijgbaar.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Unlimited poederkleurige string

Deze poederkleurige string uit de ‘Unlimited’ serie is gemaakt van een uitermate rekbare stof. Er zijn nauwelijks naden wat zorgt voor een hoog draagcomfort, je hebt bijna niet door dat je een broekje aan hebt en deze serie is uitermate geschikt om onder strakke kleding te dragen. De string is verkrijgbaar als 2-pack. Uw persoonlijke maat is niet van belang, deze string is ‘one size fits all’ (S-XL). In meerdere kleuren verkrijgbaar.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Unlimited zwarte string

Deze zwarte string uit de ‘Unlimited’ serie is gemaakt van een uitermate rekbare stof. Er zijn nauwelijks naden wat zorgt voor een hoog draagcomfort, je hebt bijna niet door dat je een broekje aan hebt en deze serie is uitermate geschikt om onder strakke kleding te dragen. De string is verkrijgbaar als 2-pack. Uw persoonlijke maat is niet van belang, deze string is ‘one size fits all’ (S-XL). In meerdere kleuren verkrijgbaar.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Pam

Voorgevormde donkerblauwe beha met beugel, met verstelbare schouderbandjes. De cups zijn gemaakt van een glanzende stof, met doorschijnende zijpanden. De bh is ook als racerback te dragen middels het klipje en heeft een haak- en oogsluiting aan de achterzijde.

€ 17.50

Lees verder

Lingerie
Product
 

Unlimited high waist zwarte slip

Deze 'High Waist' zwarte slip uit de ‘Unlimited’ serie is gemaakt van een uitermate rekbare stof. Er zijn nauwelijks naden wat zorgt voor een hoog draagcomfort, je hebt bijna niet door dat je een broekje aan hebt en deze serie is uitermate geschikt om onder strakke kleding te dragen. De slip is verkrijgbaar als 2-pack. Uw persoonlijke maat is niet van belang, de slip is ‘one size fits all’ (S-XL). In meerdere kleuren verkrijgbaar.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Unlimited poederkleurige slip

Deze poederkleurige slip uit de ‘Unlimited’ serie is gemaakt van een uitermate rekbare stof. Er zijn nauwelijks naden wat zorgt voor een hoog draagcomfort, je hebt bijna niet door dat je een broekje aan hebt en deze serie is uitermate geschikt om onder strakke kleding te dragen. De slip is verkrijgbaar als 2-pack. Uw persoonlijke maat is niet van belang, de slip is ‘one size fits all’ (S-XL). In meerdere kleuren verkrijgbaar.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Unlimited zwarte slip

Deze zwarte slip uit de ‘Unlimited’ serie is gemaakt van een uitermate rekbare stof. Er zijn nauwelijks naden wat zorgt voor een hoog draagcomfort, je hebt bijna niet door dat je een broekje aan hebt en deze serie is uitermate geschikt om onder strakke kleding te dragen. De slip is verkrijgbaar als 2-pack. Uw persoonlijke maat is niet van belang, de slip is ‘one size fits all’ (S-XL). In meerdere kleuren verkrijgbaar.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Kady

Blauwe hipster met details van kant en mesh aan de voorzijde die doorlopen naar de achterzijde. Met een mooi strikje aan de voorzijde. De hipster heeft een kruisje van katoen.

€ 14.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Fay

Sexy slipdress afgewerkt met kant voor een verleidende look.

- Afgewerkt met kant
- Verstelbare schouderbandjes

€ 29.99

Lees verder

Lingerie
Product
 

Wynona

Deze string is mintkleur met donkerblauwe details van kant en mesh aan de voorkant. De band is donkerblauw, de achterkant is afgewerkt met een cut-out en een strikje. De string heeft een kruisje van katoen.

€ 6.50

Lees verder

Lingerie
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook