Hip D1590 Chelsea Zwart HIP46

Zwarte chelsea laars artikel D1590 van het merk Hip. Stoere laarzen mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Deze laars heeft een chelsea sluiting, dat is een elastieken inzet aan beide zijde waardoor je snel en makkelijk in het laarsje kunt stappen. Het voetbed is zeer comfortabel en is ook van leer voor een ademend effect.

€ 129.95

lees verder.

Dames Enkellaarzen
Product
 

Hip D1536 Zwart HIP45

Zwarte enkelboot artikel D1536 van het merk Hip. Stoere boots mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Dus weg met die hoge hakken en ga op stap met deze coole boots van Hip. Deze laars is uitgevoerd en gevoerd met leer. Het voetbed is zeer comfortabel en is van leer voor een ademend effect.

€ 119.95

lees verder.

Dames Enkelboots
Product
 

Hip D1533 veterboot Zwart HIP41

Zwarte enkelboot artikel D1333 van het merk Hip. Stoere boots mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Dus weg met die hoge hakken en ga op stap met deze coole boots van Hip. Deze laars is uitgevoerd en gevoerd met leer en is voorzien van een rits aan de zijkant. Het voetbed is zeer comfortabel en is van leer voor een ademend effect.

€ 139.95

lees verder.

Dames Enkelboots
Product
 

Hip D1546 laars Zwart HIP42

Zwarte halfhoge laars artikel D1546 van het merk Hip. Stoere laarzen mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Dus weg met die hoge hakken en ga op stap met deze coole laarzen van Hip. Deze laars is uitgevoerd en gevoerd met leer en is voorzien van een rits aan de zijkant. Het voetbed is zeer comfortabel en is van leer voor een ademend effect.

€ 139.95

lees verder.

Dames Enkelboots
Product
 

Hip D1538 laars Bruin HIP44

Bruine halfhoge laars artikel D1538 van het merk Hip. Stoere laarzen mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Deze laars heeft een stoere korte hak van ongeveer 5 cm en is geheel van leer. Het voetbed is zeer comfortabel en is ook van leer voor een ademend effect.

€ 119.95

lees verder.

Dames Enkellaarzen
Product
 

Hip D1538 laars Grijs HIP43

Grijze halfhoge laars artikel D1538 van het merk Hip. Stoere laarzen mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Deze laars heeft een stoere korte hak van ongeveer 5 cm en is geheel van leer. Het voetbed is zeer comfortabel en is ook van leer voor een ademend effect.

€ 119.95

lees verder.

Dames Enkellaarzen
Product
 

Hip D1588 Chelsea Bruin HIP48

Bruine chelsea laars artikel 1588 van het merk Hip. Stoere laarzen mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Deze laars heeft een chelsea sluiting, dat is een elastieken inzet aan beide zijde waardoor je snel en makkelijk in het laarsje kunt stappen. Het voetbed is zeer comfortabel en is ook van leer voor een ademend effect.

€ 129.95

lees verder.

Dames Enkellaarzen
Product
 

Hip D1588 Chelsea Zwart HIP47

Zwarte chelsea laars artikel 1588 van het merk Hip. Stoere laarzen mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Deze laars heeft een chelsea sluiting, dat is een elastieken inzet aan beide zijde waardoor je snel en makkelijk in het laarsje kunt stappen. Het voetbed is zeer comfortabel en is ook van leer voor een ademend effect.

€ 129.95

lees verder.

Dames Enkellaarzen
Product
 

Hip D1536 Zwart HIP49

Zwarte enkelboot artikel D1536/194 van het merk Hip. Stoere boots mogen weer en zijn de trend van dit moment, en het voordeel is dat ze nog lekker zitten ook. Dus weg met die hoge hakken en ga op stap met deze coole boots van Hip. Deze laars is uitgevoerd en gevoerd met leer. Het voetbed is zeer comfortabel en is van leer voor een ademend effect.

€ 129.95

lees verder.

Dames Enkellaarzen
Product
 

Hip H1092 Blauw HIP40

Blauwe sneaker artikel H1092 voor jongens van het Spaanse merk Hip. De sneaker heeft een uitneembaar voetbed van leer. Stoute Schoenen heeft elk seizoen een uitgebreide collectie kinderschoenen van Hip. Koop jouw Hip sneakers online bij Stoute Schoenen ©.

€ 99.95

lees verder.

Jongens Sneakers
Product
 

Hip H1092 Olive HIP39

Groene sneaker artikel H1092 voor jongens van het Spaanse merk Hip. De sneaker heeft een uitneembaar voetbed van leer. Stoute Schoenen heeft elk seizoen een uitgebreide collectie kinderschoenen van Hip. Koop jouw Hip sneakers online bij Stoute Schoenen ©.

€ 99.95

lees verder.

Jongens Sneakers
Product
 

Hip H2442 Bruin HIP38

Bruine Hip laars artikel H2442 van het kinderschoenen merk Hip. Dit laarsje is voorzien van een dubbele gesp op de schacht in combinatie met een stoere, doorlopende zool. Deze combinatie maakt dit laarsje extra uniek. Prima door te dragen bij elk seizoen!. De laarzen zijn gemaakt van 100% leder, zowel aan de binnen als buitenzijde. Daarnaast is de zool gemaakt van rubber met een goede gripzool. Koop jouw Hip laarzen bij Stoute Schoenen.

€ 99.95

lees verder.

Meisjes Laarzen
Product
 

Hip H1149 Grijs HIP37

Grijze Hip laars artikel H1149 van het kinderschoenen merk Hip. Dit laarsje heeft een ster op de schacht in combinatie met een gekleurde bies. De stoere schacht maken deze laarsjes extra uniek. Prima door te dragen bij elk seizoen!. De laarzen zijn gemaakt van 100% leder, zowel aan de binnen als buitenzijde. Daarnaast is de zool gemaakt van rubber met een goede gripzool. De Hip laarzen H1149 vallen een halve maat groter uit. Koop jouw Hip laarzen bij Stoute Schoenen.

€ 70.00

lees verder.

Meisjes Laarzen
Product
 

Hip H1004 veterlaars Zwart HIP35

Zwarte veterlaars artikel H1004 van het schoenkenmerk Hip. Kenmerkend zijn de ovale veter-ogen op dit trendy laarsje. Verder is deze laars geheel van leer, zowel van binnen als van buiten. Het voetbed is uitneembaar en de stevige rubberzool geeft voldoende grip voor aankomend najaar.

€ 109.95

lees verder.

Meisjes Laarzen
Product
 

Via Vai 5308026 Beige Khaki VIA76

Uit de damescollectie van Via Vai deze beige/cognac kleurige sneaker met artikel 5308026. Kenmerkend aan deze sneaker is de mooie beige kleur in combinatie met de zebraprint. Deze runner is voorzien van een stevige rubberzool met goed profiel. Dit model valt normaal op de maat. Koop jouw Via Vai sneakers online bij Stoute Schoenen ©.

€ 120.00

lees verder.

Dames Sneakers
Product
 

Via Vai 5401010 015 Juno Wit VIA94

Uit de damescollectie van Via Vai deze witte sneaker artikel 5401010-015 Juno. Kenmerkend aan deze sneakers is de eenvoud en het mooi via vai logo in de tong van de schoen. Dit model valt normaal op de maat. Koop jouw Via Vai sneakers online bij Stoute Schoenen ©.

€ 139.95

lees verder.

Dames Sneakers
Product
 

Via Vai 5408055 Zaira Bianco Offwhite VIA91

Uit de damescollectie van Via Vai deze witte sneaker artikel 5408055 Zaira Bianco. Kenmerkend aan deze sneakers is de chunky zool en de panterprint op de hiel. Door het sportieve uiterlijk passen ze werkelijk onder heel veel outfits. Dit model valt normaal op de maat. Koop jouw Via Vai sneakers online bij Stoute Schoenen ©.

€ 169.95

lees verder.

Dames Sneakers
Product
 

Via Vai 5412067 002 Wit VIA93

Uit de damescollectie van Via Vai deze witte sneaker artikel 5412067-002. Kenmerkend aan deze sneakers is de moppenzool, de goudkleurige veterogen en het sportief uiterlijk waardoor ze werkelijk passen onder iedere outfit. Dit model valt normaal op de maat. Koop jouw Via Vai sneakers online bij Stoute Schoenen ©.

€ 149.95

lees verder.

Dames Sneakers
Product
 

Via Vai 5409013 Sienna Taupe Taupe VIA92

Uit de damescollectie van Via Vai deze taupe kleurige westernlaars artikel 5409013 Sienna Taupe. Het gebruikte materiaal voor de buitenzijde is suede en dit laarsje is voorzien van een "kromme" hak van ongeveer 4 cm. Tevens is deze Western voorzien van een rits. Maatadvies: dit model valt normaal op de maat. Koop jouw Via Vai westernlaarzen online bij Stoute Schoenen ©.

€ 169.95

lees verder.

Dames Enkellaarzen
Product
 

Via Vai 4809074 01 Beige Khaki VIA56

Uit de nieuwe zomercollectie van Via Vai deze beige espadrilles, artikel 4809074-01. Via Vai maakt gebruik van uitstekende leersoorten, zo ook voor deze espadrille. Het gevlochten touw zit stevig gestikt aan het leer en de rubberen zool heeft een licht profiel met antislip werking. Bestel deze gave Via Vai espadrille vandaag nog online bij Stoute Schoenen ©.

€ 70.00

lees verder.

Dames Espadrilles
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook