Skechers Street Cleats 2 Bring It Back sneakers zwart

De rode Skechers Street Cleats 2 Bring It Back sneakers zijn terug van weggeweest en leuker dan ooit! De canvas schoenen hebben een sportieve look door de dikke profielzool en de contrasterende stiksels. De schoenen hebben een binnenzool met Air-cooled Memory Foam. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. De sneakers zijn voorzien van een vetersluiting, zodat je de schoenen kan afstellen naar je eigen wensen. De flexibele rubberen zool heeft een dikte van 3 centimeter en biedt veel grip. De Skechers Street Cleats 2 Bring It Back sneakers hebben een vast en comfortabel voetbed.

€ 49.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Air Infinity Overtime sneakers blauw

Blauwe Skechers Air Infinity Overtime sneakers gemaakt van textiel, net zoals de Air-Cooled Memory Foam binnenzool en de voering. De sneakers zijn voorzien van een gestreepte structuur op het materiaal. Daarnaast zijn er merkopdrukken en een lus op de achterkant aangebracht. De sneakers zijn te sluiten door middel van veters. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter en is voorzien van een doorzichtige inzet. Het voetbed van de Skechers Air Infinity Overtime sneakers is niet uitneembaar.

€ 64.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers GOwalk 5 Prized instappers blauw

Na het dragen van de blauwe Skechers GOwalk 5 Prized instappers wil je nooit meer wat anders! Deze instappers hebben een zacht bovenwerk van mesh en een voering en binnenzool van textiel. Het elastische bovenwerk maakt het makkelijk om in deze schoenen te stappen. Het lusje geeft je hierbij extra hulp. De binnenzool met Air Cooled Goga Mat heeft een ademende werking en biedt een goede demping. De zool is voorzien van Ulta Go , dat je begeleidt bij iedere stap die je zet en uitstekende ondersteuning geeft. De PU zool is zo licht en flexibel, dat je niet eens het idee hebt dat je schoenen draagt. De Skechers GOwalk 5 Prized instappers hebben een vast voetbed.

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers GOwalk Air instappers zwart

Na het dragen van de zwarte Skechers GOwalk Air instappers wil je nooit meer wat anders! Deze instappers hebben een zacht bovenwerk van mesh en een voering en binnenzool van textiel. Het elastische bovenwerk maakt het makkelijk om in deze schoenen te stappen. Het lusje geeft je hierbij extra hulp. De binnenzool met Air Cooled Goga Mat heeft een ademende werking en biedt veel comfort. De zool heeft een luchtkussen, waardoor de schoenen een uitstekende demping hebben. De PU zool is zo licht en flexibel, dat je niet eens het idee hebt dat je schoenen draagt. De Skechers GOwalk Air instappers hebben een vast voetbed.

€ 69.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers OG 85 Gold'n Gurl sneakers zwart

Zwarte Skechers OG 85 Gold'n Gurl sneakers gemaakt van textiel, net zoals de comfortabele binnenzool en de voering. De Skechers sneakers zijn voorzien van air-cooled memory foam voetbed, welke ademend en zeer comfortabel is en druk verlicht. Ook zijn de schoenen licht en flexibel. Ter decoratie zijn er stiksels, inzetten van imitatiesuede, een metalen applicatie rond de hak, een lus aan de achterzijde en diverse merkopdrukken aangebracht. Door middel van veters kunnen de zwarte sneakers gesloten worden. De rubberen zool is voorzien van een grof profiel en heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van de Skechers OG 85 Gold'n Gurl is niet uitneembaar.

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Bobs instappers taupe

Taupekleurige Skechers Bobs instappers gemaakt van textiel, net als de binnenkant en het voetbed. Deze trendy instappers zijn voorzien van moderne perforaties wat voor extra ventilatie zorgt. Daarnaast zijn er verschillende stiksels en merkopdrukken aangebracht. Op de rubberen zool is ter decoratie touwstructuur aangebracht en heeft een dikte van 3 centimeter.

€ 54.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Bobs instappers zwart

Zwarte Skechers Bobs instappers gemaakt van textiel, net als de binnenkant en het voetbed. Deze trendy instappers zijn voorzien van moderne perforaties wat voor extra ventilatie zorgt. Daarnaast zijn er verschillende stiksels en merkopdrukken aangebracht. Op de rubberen zool is ter decoratie touwstructuur aangebracht en heeft een dikte van 3 centimeter.

€ 54.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Brie Desert Dance sandalen taupe

Taupekleurige Skechers Brie Dessert sandalen gemaakt van imitatieleer, met een voering van Skechers Luxe Foam. Deze sandalen zijn licht van gewicht en het voetbed ondersteunt je voeten op een prettige manier. Ter decoratie zijn er verschillende bandjes aangebracht. Daarnaast zijn er op de binnenzool een bloemenpatroon en merk opdruk aangebracht. De sandalen zijn te sluiten door middel van ene klittenbandsluiting. De rubberen zool is voorzien van een sleehakje van 3 centimeter en een kurken afwerking gaan de zijkanten. Het voetbed van de Skechers Brie Dessert sandalen is niet uitneembaar.

€ 39.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Uno Stand On Air sneakers zwart

De populaire Skechers Uno Stand On Air sneakers zijn super comfortabel! De schoenen zijn gemaakt van textiel en hebben een Air-cooled Memory Foam binnenzool. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. Door middel van de vetersluiting kan je de schoenen afstellen naar jouw wensen. De tussenzool heeft een zichtbaar schokabsorberend hielkussen. De rubberen buitenzool is flexibel en biedt veel grip tijdens het lopen. De zwarte Skechers Uno Stand On Air sneakers hebben een vast voetbed.

€ 69.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Ultra Flex First Take sneakers blauw

De blauwe Skechers Ultra Flex First Take sneakers halen de sportieve kant in je naar boven! De flexibele sneakers lopen enorm comfortabel en sluiten perfect aan op je voeten door het elastische bovenwerk. De sneakers zijn gemaakt van textiel en hebben een Air-cooled Memory Foam binnenzool. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. De schoenen hebben namelijk een slip-on model en zijn makkelijk aan te trekken. De rubberen buitenzool is flexibel en biedt veel grip tijdens het lopen en rennen. De Skechers Ultra Flex First Take sneakers hebben een vast en comfortabel voetbed.

€ 54.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Ultra Flex First Take sneakers zwart

Deze zwarte Skechers Ultra Flex First Take sneakers wil je nooit meet uittrekken! De sportieve en flexibele sneakers lopen namelijk enorm comfortabel. De slip-on sneakers zijn gemaakt van textiel en zijn voorzien van een naadloos design. De sneakers hebben een Air-cooled memory foam voetbed. Dit betekent dat deze schoenen zorgen voor een schokdempend effect en dat ze voldoende ademen. Door de lus op de voor- en achterkant een lus wordt het gemakkelijker om de sneakers aan en uit te trekken. De buitenzool is gemaakt van rubber en heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van de Skechers Ultra Flex First Take sneakers is niet uitneembaar.

€ 64.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Side Street Tegu sneakers wit

De witte Skechers Side Street Tegu sneakers zijn klassieke sneakers met een moderne twist. Het bovenwerk met slangen reliëf is gemaakt van zacht leer. De Air-cooled Memory Foam binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. Door middel van de vetersluiting kan je de pasvorm afstellen naar jouw wensen. Witte sneakers horen thuis in iedere garderobe en zijn makkelijk te combineren. Ze staan leuk bij een stoere jeans, maar ook bij een nette pantalon. Als je nog geen eigenaar bent van witte sneakers zijn de Skechers Side Street Tegu sneakers perfect voor jou!

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Street Cleats 2 Bring It Back sneakers wit

De witte Skechers Street Cleats 2 Bring It Back sneakers zijn terug van weggeweest en leuker dan ooit! De canvas schoenen hebben een sportieve look door de dikke profielzool en blauwe details. De schoenen hebben een binnenzool met Air-cooled Memory Foam. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. De sneakers zijn voorzien van een vetersluiting, zodat je de schoenen kan afstellen naar je eigen wensen. De flexibele rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter en biedt veel grip. De Skechers Street Cleats 2 Bring It Back sneakers hebben een vast en comfortabel voetbed.

€ 49.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers OG 85 Gold'n Gurl sneakers wit

Witte Skechers Gold'n Gurl sneakers gemaakt van nylon met een voering en comfortabel voetbed van textiel. De binnenzool is voorzien van Air-Cooled Memory Foam. Deze binnenzool past zich aan aan de voet, absorbeert schokken en werkt ventilerend. Ter decoratie zijn de sneakers voorzien van zilveren details op het bovenwerk. Door middel van een veter kunnen de schoenen gesloten worden. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter. De Skechers OG 85 Gold'n Gurl sneakers hebben een vast voetbed.

€ 49.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Uno Two For The Show sneakers beige

De beige Skechers Uno Two For The Show sneakers zijn sportieve schoenen die uitstekend comfort bieden. De schoenen zijn gemaakt van textiel en hebben een Air-cooled Memory Foam binnenzool. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. Door middel van de vetersluiting kan je de schoenen afstellen naar jouw wensen. De tussenzool heeft een zichtbaar schokabsorberend hielkussen. De rubberen buitenzool is flexibel en biedt veel grip tijdens het lopen. Het voetbed van de Skechers Uno Two For The Show sneakers is niet uitneembaar.

€ 79.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Solar Fuse Brisk Escape sneakers wit

Na het dragen van de witte Skechers Solar Fuse Brisk Escape sneakers wil je nooit meer wat anders. De schoenen lopen enorm comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. De sneakers zijn gemaakt van textiel. De binnenzool is voorzien van Air-cooled Memory Foam. Deze binnenzool past zich aan aan de voet, absorbeert schokken en werkt ventilerend. De sneakers zijn voorzien van een vetersluiting, waardoor de schoenen goed aansluiten op iedere voet. De sneakers hebben een sportief en stoer uiterlijk en zullen goed staan bij iedere casual look. Het voetbed van de Skechers Solar Fuse Birsk Escape sneakers is niet uitneembaar.

€ 39.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Uno Stand On Air sneakers wit

De populaire Skechers Uno Stand On Air sneakers zijn super comfortabel! De schoenen zijn gemaakt van textiel en hebben een Air-cooled Memory Foam binnenzool. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. Door middel van de vetersluiting kan je de schoenen afstellen naar jouw wensen. De tussenzool heeft een zichtbaar schokabsorberend hielkussen. De rubberen buitenzool is flexibel en biedt veel grip tijdens het lopen. De witte Skechers Uno Stand On Air sneakers hebben een vast voetbed.

€ 69.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers OG 85 Gold'n Gurl 111 sneakers grijs

Grijze Skechers Gold'n Gurl sneakers gemaakt van textiel met een voering en comfortabel voetbed van textiel. De binnenzool is voorzien van Air-Cooled Memory Foam. Deze binnenzool past zich aan aan de voet, absorbeert schokken en werkt ventilerend. Ter decoratie zijn de sneakers voorzien van rose kleurige details op het bovenwerk. Door middel van een veter kunnen de schoenen gesloten worden. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter. De Skechers OG 85 Gold'n Gurl sneakers hebben een vast voetbed.

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers GOwalk Smart Glory instappers taupe

Na het dragen van de taupekleurige Skechers GOwalk Smart Glory wil je nooit meer wat anders! Deze instappers hebben een zacht bovenwerk van mesh en een voering en binnenzool van textiel. Het elastische bovenwerk maakt het makkelijk om in deze schoenen te stappen. Het lusje geeft je hierbij extra hulp. De binnenzool met Air Cooled Goga Mat heeft een ademende werking en biedt een goede demping. De zool is voorzien van Ulta Go, dat je begeleidt bij iedere stap die je zet en uitstekende ondersteuning geeft. De PU zool is zo licht en flexibel, dat je niet eens het idee hebt dat je schoenen draagt. De Skechers GOwalk Smart Glory instappers hebben een vast voetbed.

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Beverlee High sandalen met sleehak grijs

Grijze Skechers Beverlee High Tea sandalen met sleehak gemaakt van textiel, net als de comfortabele binnenkant. Het voetbed is gemaakt van rubber. De haksandalen zijn voorzien van een decoratieve elastiek wat voor extra aansluiting op de voet zorgt. Daarnaast zijn er op het voetbed verschillende inzetten en een merkopdruk aangebracht. De rubberen zool van de Skechers Beverlee High Tea heeft een hakhoogte van 6 centimeter.

€ 34.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers GOwalk 5 Uprise sneakers wit

Deze witte Skechers GOwalk 5 Uprise sneakers zijn gemaakt van textiel en ademend mesh materiaal. Deze bovenkant is elastisch waardoor de schoenen net zo comfortabel zitten als sokken. Ook de voering en de binnenzool van deze sneakers zijn gemaakt van textiel. Dankzij het ademende en dempende voetbed met Air Cooled Goga Mat lopen de schoenen erg comfortabel. Zijn je schoenen vies geworden? Deze sneakers kunnen in de wasmachine gewassen worden op een koud programma! De opvallende zool is gemaakt van flexibel Pu en is voorzien van Ultra Go technologie. Dit zorgt voor extra demping en maakt de schoenen lichtgewicht. Het voetbed van de Skechers GOwalk 5 Uprise sneakers is niet uitneembaar.

€ 69.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers GOwalk Smart Glory instappers zwart

Na het dragen van de zwarte Skechers GOwalk Smart Glory wil je nooit meet wat anders! Deze instappers hebben een zacht bovenwerk van mesh en een voering en binnenzool van textiel. Het elastische bovenwerk maakt het makkelijk om in deze schoenen te stappen. Het lusje geeft je hierbij extra hulp. De binnenzool met Air Cooled Goga Mat heeft een ademende werking en biedt een goede demping. De zool is voorzien van Ulta Go , dat je begeleidt bij iedere stap die je zet en uitstekende ondersteuning geeft. De PU zool is zo licht en flexibel, dat je niet eens het idee hebt dat je schoenen draagt. De Skechers GOwalk Smart Glory instappers hebben een vast voetbed.

€ 54.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers GOwalk 5 Prized instappers roze

Na het dragen van de roze Skechers GOwalk 5 Prized instappers wil je nooit meet wat anders! Deze instappers hebben een zacht bovenwerk van mesh en een voering en binnenzool van textiel. Het elastische bovenwerk maakt het makkelijk om in deze schoenen te stappen. Het lusje geeft je hierbij extra hulp. De binnenzool met Air Cooled Goga Mat heeft een ademende werking en biedt een goede demping. De zool is voorzien van Ulta Go , dat je begeleidt bij iedere stap die je zet en uitstekende ondersteuning geeft. De PU zool is zo licht en flexibel, dat je niet eens het idee hebt dat je schoenen draagt. De Skechers GOwalk 5 Prized instappers hebben een vast voetbed.

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers On The Go Brilliancy sandalen zwart

Zwarte Skechers On the go sandalen gemaakt van textiel, met een voering en binnenzool van synthetisch materiaal. Deze sportieve sandalen zijn ideaal voor een lange wandeling in de natuur. Ter decoratie is er een gestipt patroon aangebracht. Daarnaast is op de binnenzool een merkopdruk aangebracht. Door middel van driehoeken worden de bandjes bij elkaar gehouden. Deze bandjes zijn te sluiten met klittenband. De rubberen zool is voorzien van een patroon en heeft een dikte van 2 centimeter.

€ 49.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers GOwalk 5 Miracle instappers blauw

Deze blauwe Skechers GOwalk 5 Miracle instappers zijn perfect voor al je zomerse activiteiten. De buitenkant is gemaakt van luchtig en ademend mesh materiaal. De voering bestaat uit zacht textiel, net als de binnenzool. Het gedeelte bij de hiel is verstevigd voor extra stabiliteit. Deze instappers trek je snel aan en uit, met de Quick-Fit opening bij de hiel gaat dit nog makkelijker. Ultra Go kussentjes en de tussenzool met Air Cooled Goga Mat zorgen voor veel comfort tijdens het lopen. Zijn je schoenen vies geworden? Geen probleem, want deze schoenen kunnen met een koud programma in de wasmachine gereinigd worden. Het voetbed van de Skechers GOwalk 5 Miracle instappers is niet uitneembaar.

€ 44.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Meditation Rock Crown sandalen zwart

Deze zwarte Skechers Meditation Rock Crown sandalen zien er niet alleen stijlvol uit, ze lopen ook erg comfortabel. Het bandje over de wreef is voorzien van kleine glimmende zwarte steentjes. Hierdoor staan de slippers leuk onder een jeans, maar zeker ook onder een feestelijk jurkje. De bandjes zijn elastisch waardoor de sandalen goed op jouw voeten aansluiten.

€ 24.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Ultra Flex Neon Star sandalen zwart

Loop er in de zomer stijlvol en zeer comfortabel bij met deze Skechers Ultra Flex Neon Star sandalen. De bandjes aan de bovenkant zijn elastisch waardoor je de sandalen makkelijk aantrekt en ze goed op jouw voeten aansluiten. Het gedeelte bij de hiel is licht gewatteerd voor meer draagcomfort. Het voetbed is voorzien van dempend Yoga Foam en de Ultra Flex tussenzool zorgt voor schokdemping. De flexibele zool heeft een dikte van 2 centimeter.

€ 39.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Sepulveda Larkspur slippers rood

De rode Skechers Sepulveda Larkspur slippers hebben het allemaal. Ze beschikken over een hoge dosis loopcomfort en een vrolijk, modieus ontwerp. Het bovenwerk van textiel is voorzien van decoratieve perforaties en strass steentjes voor een perfecte afwerking. Een leuk detail zijn de stiksels bij de zool. De slippers hebben een Luxe Foam voetbed die zacht aan je voeten voelt en ervoor zorgt dat je de hele dag met plezier op deze slippers loopt. De PU zool is flexibel en zorgt voor een uitstekende demping. Deze zool heeft een dikte van 2 centimeter. Met de Skecheres Sepulveda Larkspur teenslippers kom je comfortabel de dag door!

€ 49.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Bobs Desert Kiss sandalen rood

Ga comfortabel je dag door met de rode Skechers Bobs Dessert Kiss sandalen! De sandalen hebben elastische banden van textiel waardoor de schoenen goed aansluiten op de individuele voetvorm. De band die bij de enkels zit kan je verstellen voor een perfecte pasvorm. Dankzij de Memory Foam binnenzool loop je met veel plezier de hele dag op deze schoenen. De band over de wreef van de voet heft een leuk zigzagpatroon, wat je ook terug ziet in de sleehak. De subtiele sleehak heeft een hoogte van 4 centimeter. Door het hoge comfortgehalte die deze schoenen bieden heb je niet eens door dat je op hakken loopt. Dit maakt de Skechers Bobs Dessert Kiss sandalen ideale schoenen voor deze zomer.

€ 34.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Beverlee Tiger Posse sandalen met sleehak zwart

De zwarte Skechers Beverlee Tiger Posse sandalen met sleehak brengen het zomergevoel bij ons naar boven. Deze leuke sandalen hebben sierlijke bandjes van imitatieleer met decoratieve perforaties en stiksels. De sandalen hebben een Luxe Foam voetbed die zacht aan je voeten voelt en ervoor zorgt dat je de hele dag met plezier op deze sandalen met hak loopt. De sleehak met kurk look heeft een hoogte van 6 centimeter. Dankzij het comfort dat deze sandalen bieden merk je niks van deze hoogte. De rubberen loopzool zorgt voor grip en stabiliteit. Je stapt makkelijk in de Skechers Beverlee Tiger Posse sandalen met sleehak, zodat je je dag snel en modieus kan beginnen!

€ 39.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Meditation Glass Daisy sandalen blauw

De blauwe Skechers Meditation Glass Daisy sandalen zijn sierlijke zomerschoenen voor dames. De sandalen zijn voorzien van prachtige bloemetjes met strass steentjes. Hierdoor vallen de sandalen direct op. Het elastische bandje aan de achterkant zorgt ervoor dat je de sandalen makkelijk aantrekt. Dit model loopt super comfortabel en zacht dankzij het Yoga Foam voetbed. De flexibele zool biedt hierbij veel grip. Met de Skechers Meditation Glass Daisy sandalen kom je comfortabel de zomer door!

€ 29.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Beverlee sandalen met sleehak grijs

Deze grijze Skechers Beverlee sandalen met sleehak zijn modieus én erg comfortabel. Door de glimmende pailletten en het ruitenpatroon op de bandjes vallen de sandalen direct op. Met een klittenbandsluiting aan de zijkant stel je ze gemakkelijk aan je voeten af. De sleehak heeft een hoogte van 5 centimeter. Het Luxefoam in het voetbed geeft je het gevoel op wolkjes te lopen!

€ 39.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Beverlee sandalen met sleehak bruin

Deze bruine Skechers Beverlee sandalen met sleehak zijn modieus én erg comfortabel. Door strass steentjes en het ruitenpatroon op de bandjes vallen de sandalen direct op. Met een klittenbandsluiting aan de zijkant stel je ze gemakkelijk aan je voeten af. De sleehak heeft een hoogte van 5 centimeter. Het Luxefoam in het voetbed geeft je het gevoel op wolkjes te lopen!

€ 39.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Bobs Desert Kiss sandalen taupe

Ga comfortabel je dag door met de taupekleurige Skechers Bobs Dessert Kiss sandalen! De sandalen hebben elastische banden van textiel waardoor de schoenen goed aansluiten op de individuele voetvorm. De band die bij de enkels zit kan je verstellen voor een perfecte pasvorm. Dankzij de Memory Foam binnenzool loop je met veel plezier de hele dag op deze schoenen. De band over de wreef van de voet heft een leuk zigzagpatroon, wat je ook terug ziet in de sleehak. De subtiele sleehak heeft een hoogte van 4 centimeter. Door het hoge comfortgehalte die deze schoenen bieden heb je niet eens door dat je op hakken loopt. Dit maakt de Skechers Bobs Dessert Kiss sandalen ideale schoenen voor deze zomer.

€ 34.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Sepulveda Larkspur slippers zwart

De zwarte Skechers Sepulveda Larkspur slippers hebben het allemaal. Ze beschikken over een hoge dosis loopcomfort en hebben een modieus ontwerp. Het bovenwerk van textiel is voorzien van decoratieve perforaties en strass steentjes voor een perfecte afwerking. Een leuk detail zijn de stiksels bij de zool. De slippers hebben een Luxe Foam voetbed die zacht aan je voeten voelt en ervoor zorgt dat je de hele dag met plezier op deze slippers loopt. De PU zool is flexibel en zorgt voor een uitstekende demping. Deze zool heeft een dikte van 2 centimeter. Met de Skecheres Sepulveda Larkspur teenslippers kom je comfortabel de dag door!

€ 49.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Bobs Desert Kiss sandalen zwart

Ga comfortabel je dag door met de zwarte Skechers Bobs Dessert Kiss sandalen! De sandalen hebben elastische banden van textiel waardoor de schoenen goed aansluiten op de individuele voetvorm. De band die bij de enkels zit kan je verstellen voor een perfecte pasvorm. Dankzij de Memory Foam binnenzool loop je met veel plezier de hele dag op deze schoenen. De band over de wreef van de voet heft een leuk zigzagpatroon, wat je ook terug ziet in de sleehak. De subtiele sleehak heeft een hoogte van 4 centimeter. Door het hoge comfortgehalte die deze schoenen bieden heb je niet eens door dat je op hakken loopt. Dit maakt de Skechers Bobs Dessert Kiss sandalen ideale schoenen voor deze zomer.

€ 34.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Solar Fuse Lite Joy instappers zwart

Maak je dag een stuk comfortabeler met de zwarte Skechers Solar Fuse Lite Joy instappers. Dit sportieve instap model is gemaakt van textiel. De schoenen hebben ook een voering en binnenzool van dit materiaal. De Air Cooled Memory Foam binnenzool zorgt voor demping en uitstekende loopcomfort. Je trek de instappers gemakkelijk aan door het elastische bovenwerk en de twee lusjes bij de enkels. Door de flexibele rubberen buitenzool is iedere beweging mogelijk. Dit maakt de zwarte Skechers Solar Fuse Lite Joy instappers perfect voor de actieve dames onder ons!

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers BOBS Plush Glam Attack instappers groen

Deze groene Skechers BOBS Plush Glam Attack instappers zijn gemaakt van luchtig canvas. Ook de voering en binnenzool zijn gemaakt van dit materiaal. Hierdoor zijn de schoenen ademend en perfect voor het warmere weer. Deze instappers zijn voorzien van verschillende sierstiksels en een stoere camouflageprint. Het voetbed met Memory Foam zorgt voor veel demping tijdens het lopen. De zool is gemaakt van Pu, een flexibel en slijtvast materiaal. Deze Skechers BOBS Plush Glam Attack instappers hebben een vast voetbed.

€ 49.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Solar Fuse Lite Joy instappers roze

Maak je dag een stuk comfortabeler met de roze Skechers Solar Fuse Lite Joy instappers. Dit sportieve instap model is gemaakt van textiel. De schoenen hebben ook een voering en binnenzool van dit materiaal. De Air Cooled Memory Foam binnenzool zorgt voor demping en uitstekende loopcomfort. Je trek de instappers gemakkelijk aan door het elastische bovenwerk en de twee lusjes bij de enkels. Door de flexibele rubberen buitenzool is iedere beweging mogelijk. Dit maakt de roze Skechers Solar Fuse Lite Joy instappers perfect voor de actieve dames onder ons!

€ 59.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Skechers Ultra Flex 2.0 Square Look instappers zwart

De zwarte Skechers Ultra Flex 2.0 Square Look instappers halen de sportieve kant in je naar boven! De flexibele sneakers lopen enorm comfortabel en sluiten perfect aan op je voeten door het elastische bovenwerk. De sneakers zijn gemaakt van gewoven textiel en hebben een Air-Cooled Memory Foam binnenzool. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. De schoenen hebben een slip-on model en zijn makkelijk aan te trekken met behulp van de lusjes. De rubberen buitenzool is zeer flexibel en biedt veel grip tijdens het lopen en rennen. De zwarte Skechers Ultra Flex 2.0 Square Look instappers hebben een vast en comfortabel voetbed.

€ 54.99

Lees verder

Damesschoenen Skechers
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook