Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

180x150_Rectangle_NL_Wintersale

Ze zeggen dat je een bedrijf moet beginnen waarvan je zou willen dat het al bestond, dus dat is precies wat we hebben gedaan. In 2012, hebben we een online modemerk opgericht dat gespecialiseerd is in het cureren van artiesten, merken en celebrities van over de hele wereld om mee samen te werken in het creëren van streetwear collecties. Wij vinden dat mode fun, spontaan en gedurfd moet zijn en gedeeld moet worden met vrienden, dus hebben we een nieuw soort e-commerce opgericht. Rad is niet alleen uniek in het productaanbod maar is ook revolutionair in termen van organisatie. Met geen fysieke winkels of tussenpersonen, hebben we ons ontdaan van traditionele retail prijsverhogingen. We ontwerpen onze eigen producten en verkopen ze exclusief op Rad.co. Onze collecties worden bovendien ontwikkeld door een topteam van tientallen creatievelingen. Onze producten zijn niet seizoensgebonden en we lanceren wekelijks nieuwe collecties, en last but not least, alles dat we verkopen wordt met de hand geproduceerd zodra je bestelling geplaatst wordt, dus vrijwel geen verspilling (yes!). We verzenden met lokale koeriers voor een snelle en milieuvriendelijke bezorging. Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabrieken in Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. We bezorgen momenteel naar Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland en de Verenigde Staten.

Assortiment

Naar RAD

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook