E-mailAfdrukkenExport ICS

Kledingruil avond

Titel:
Kledingruil avond
Wanneer:
vr, 8. november 2019, 19:00 h - 21:00 h
Locatie:
Maak - Rotterdam - Rotterdam, zuid-holland
Categorie:
Kledingruil
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Kledingruil avond

Heb jij van die kleding in je kast die best nog prima is maar die je zelf op de een of andere manier niet meer draagt? Weggooien is zonde want misschien maak je er iemand anders nog wel blij mee!
Doel van de avond is dat jij je kast weer eens opgeruimd hebt, anderen blij kan maken met de items waar jij op uitgekeken bent en dat je zelf weer met nieuwe items en inspiratie naar huis gaat. Het is vooral ontzettend leuk om iemand blij te zien zijn met jouw oude kleding en een hele duurzame optie voor je garderobe.

De spelregels:
– Iedereen brengt minimaal vier mooie kledingstukken (Max een shopper vol) mee die nog door iemand anders gedragen kunnen worden. Ze zijn schoon ?
– Schoenen en sieraden zijn ook welkom.
– Je mag de kleding uitpakken en ophangen/neerleggen op soort
– Het grote passen kan beginnen
– Je krijgt van ons een sticker of tape om de items die jij leuk vindt te markeren, het is dan nog niet van jou
– Na het passen kijken we wie welke kledingstukken wil hebben. Ben jij de enige die geïnteresseerd is dan is het voor jou. Zitten er meerdere stickers op dan gaan we loten.

De avond begint om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:00. Het is de bedoeling dat iedereen er echt om 19:00 is, zodat we alles tegelijk kunnen verzamelen en aan de rekjes kunnen hangen.
Ondertussen kan iedereen vast een drankje nemen en iets lekkers. Dit zit inbegrepen bij de entreeprijs van €9,50

Om half acht zal dan alles hangen en is iedereen klaar om te beginnen. Dan kan het passen beginnen en geef je het met jouw sticker aan als je iets graag wil hebben.
We proberen iedereen blij naar huis te laten gaan met leuke spullen!
Reserveren doe je door een entreebewijs te kopen. De vorige keer was het snel uitverkocht! We hebben een maximum van 20 personen. Voorlopig is het alleen voor dames, wie weet wat de toekomst nog gaat brengen.
Je mag zelf bepalen of je de kleding die niet gekozen is weer mee terug naar huis wil nemen of niet. Als je het bij ons laat dan kiezen wij of we het voor een volgende editie gebruiken of dat we het naar de kringloop verderop in de straat brengen.

Contact informatie

Naam:
MAAK-Rotterdam
Telefoon:
06 39002844


Locatie

Locatie:
Maak - Rotterdam
Straat:
mathenesserweg 81A
Postcode:
3027HJ
Plaats:
Rotterdam
Provincie:
zuid-holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook