Geen feed gevonden

Biologische kleding van biologisch katoen bij C&A

Baby joggingbroek € 6.90Biologische kleding wordt steeds populairder. Steeds meer mensen dragen bewust eerlijke kleding van biologisch katoen. Of onbewust C&A is de grootste verkoper ter wereld van biologisch katoen? De kleding is niet eens duurder dan kleding van gewone katoen. Dit terwijl C&A een hogere prijs betaalt voor bio katoen. Mede om deze reden gingen er in 2013 maar liefst 110 miljoen kledingstukken van gecertificeerd biokatoen over de toonbank. Het aandeel biokatoen is nu al 40% van de totale collectie. C&A wil in 2020 100% op biokatoen overgaan. De impact in het land van productie is enorm: ruim 150.000 boeren in India profiteren hiervan! Naar kleding van biologisch katoen bij C&A

 

 

 

 

 

 

 

Baby joggingbroek € 6.90

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook