Geen feed gevonden

Bestel bij nooboo eenvoudig je bamboe kleding online

nooboo 100% bamboe shirt

Kleding van Nooboo.nl is stijlvol, comfortabel en duurzaam.
Nooboo is een nieuw, vooruitstrevend kledingmerk dat pure, minimalistische kleding maakt van bamboeviscose. Stijl, draagcomfort en kwaliteit zijn leidend. De kleding van Nooboo.nl is van duurzaam materiaal en wordt op een eerlijke manier geproduceerd. Nooboo.nl werkt daarbij uitsluitend met kleinschalige familiebedrijven en kiest hiermee voor een duurdere productiewijze, wat naast een goed gevoel ook een beter product oplevert.

Voordelen van bamboe als grondstof:
Katoenplantages worden intensief geïrrigeerd. Bamboe heeft alleen zonlicht en regenwater nodig om te groeien. Een plantage neemt relatief weinig ruimte in en de productieopbrengst is tien keer hoger dan bij katoen. Bamboe is één van de snelst groeiende planten ter wereld en kan worden geteeld zonder pesticiden of chemische meststoffen.

Assortiment

Naar Nooboo

Bamboe kleding als alternatief voor kleding van katoen.

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook