Geen feed gevonden

Lana Natural Wear Fairtrade en GOTS gecertificeerd: mooie basic seizoensmode van biologische katoen en andere natuurlijke materialen.

lana natural wearLana Natural Wear produceert mooie basic seizoensmode van biologische katoen en andere natuurlijke materialen.
Vanaf het begin heeft LANA Natural Wear de kleding op een eerlijke en natuurlijke manier geproduceerd. Hun katoen is niet alleen biologisch en GOTS gecertificeerd maar is daarnaast ook nog eens fairtrade gecertificeerd door Max Havelaar.
De wol die Lana gebruikt komt van gecontroleerde gecertificeerde biologische veehouderij. Er worden geen chemicaliën gebruikt in het proces. De schapen lopen vrij, eten biologisch en hebben een heerlijk leven.

De kleding wordt veelal in Duitsland geproduceerd.

Assortiment Lana natural wear

Naar Lana natural wear op watmooi

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook