Regenkleding voor dames in de ANWB webwinkel

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

regenkleding

 

Regenkleding voor dames

Het is natuurlijk erg vervelend als uw kleding nat wordt door een regenbui. Houdt uw kleding droog met onze regenkleding. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een regenbroek, regenjas, rainlegs of een lichtgewicht regenponcho. Bekijk snel het hele assortiment regenkleding in onze webwinkel.

Regenkleding voor dames online bestellen bij ANWB

 

Login om te antwoorden

Met deze poncho's en regencapes blijf je droog in de regen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

poncho

Wil je een poncho kopen? Declathon heeft verschillende soorten regenponcho’s voor kinderen, dames en heren. Blijf droof tijdens een wandeling, rit op de fiets of op een festival. Met deze poncho's en regencapes blijf je droog in de regen.

Login om te antwoorden

Deze wandelregenjassen bieden een goede bescherming tegen de regen.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

declaton

 

WANDEL REGENJAS

Ben je op zoek naar een wandel regenjas? Bij Decathlon ben je aan het juiste adres. Deze wandelregenjassen bieden een goede bescherming tegen de regen. Ook zijn alle wandel regenjassen 100% waterdicht.
Login om te antwoorden

Hip in de regen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Hipinderegen

Hipinderegen is opgericht uit de frustratie dat er in Nederland geen fashionable regenjassen te vinden waren. Iedereen herkent zich wel in de de situatie

waarin je in de regen van hot naar her moest fietsen en je dat verschrikkelijke fluoriserende groen met paarse regenpak weer aan moest.

"Waren er nou echt geen regenjassen die niet alleen zorgen dat je droog blijft, maar ook een beetje stylish van A naar B komt tijdens een plensbui?"

We ontdekten dat vrouwen in het regenachtige Scandinavië de regen wel in stijl trotseerden. Waarom waren deze hippe regenjassen nog niet in Nederland verkrijgbaar?

 
Regenkleding Hema:
regenpak voor volwassenen blauw
 

Fietsregenkleding

Fietsregenkleding declaton

Meer over deze fietsponcho

 

Goede bescherming tegen de regen is een belangrijk onderdeel van je fiets outfit. Bij Decathlon vind je een ruim aanbod aan regenkleding waaronder poncho's , regenbroeken en regenjassen .

Decathlon fietsregenkleding

Login om te antwoorden

Zonnebrillen end of season sale 60% korting

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zonnebrillen end of season sale 60% korting

 

Zonnebrillen.com is opgericht in 2011 en sindsdien gevestigd in Leiden.
In 2017 is Zonnebrillen.com onderdeel geworden van GrandVision Benelux, de huidige marktleider binnen de optiekbranche en moederbedrijf van onder andere de optiekketens Pearle en Eye Wish.
Klanten worden wereldwijd bediend door de webshop zowel in het Nederlands als in het Engels, Duits en Frans aan te bieden.

Het team bestaat uit ervaren en gemotiveerde zonnebrillen liefhebbers die ernaar streven om een uitgebreide collectie van scherp geprijsde on-trend merken aan te bieden. De missie van Zonnebrillen.com is dan ook om de consument met gemak een favoriete zonnebril te laten vinden en deze nog sneller in huis te hebben. Op een werkdag voor 23.00 uur besteld? De volgende dag is de zonnebril in huis!

 

Login om te antwoorden

Disney x Happy Socks special edition

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Disney x Happy Socks 	special edition

 

Het verhaal:

Het brengen van geluk en kwaliteit naar alle uithoeken van de wereld. Het begon allemaal in 2008, onder de bewolkte aprilhemel van alweer een verlate Zweedse lente. Twee vrienden hadden een visie: een visie om geluk te verspreiden door  een dagelijks noodzakelijk voorwerp te veranderen in een kleurrijk ontwerp met een hoge standaard van ultieme kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Het is een concept dat tot perfectie is gebracht door de groep bedenkers van Happy Socks.

Het succes:

Happy Socks in een onmiddellijk succes geworden in verschillende landen in alle werelddelen. We zijn verkrijgbaar in meer dan 6000 topmodieuze kledingboektieks in meer dan 70 landen. Bovendien worden we verkocht in de meest gerenommeerde warenhuizen ter wereld. Enkele van onze huidige detailhandelaren zijn: Opening Ceremony, Galeries Lafayette, Selfridges, Lane Crawford, Isetan, Kitson LA en Colette.

Doelmarkt:

Happy Socks worden door praktisch iedereen gedragen –  hippies, zakenmensen, kinderen, grootouders...noem maar op. Happy Socks is voor mensen die van kleur houden. Happy Socks zullen er altijd zijn, voor iedereen die kleur wil geven aan een dagelijks noodzakelijk voorwerp.

De Collectie:

Onze collectie sokken bestaat uit een bijna eindeloze verscheidenheid modellen en ontwerpen die een breed gamma van kleurencombinaties, materialen en textuur vertegenwoordigen. Eenvoudig gezegd: een paar hoogwaardige sokken voor elke gelegenheid, denkrichting en stijl. In 2014 heeft Happy Socks de collectie uitgebreid tot ondergoed en private label-verkoop.

Website: Happy Socks
Login om te antwoorden

Subcategorieën

Sierraden 3

SieradenSierraden worden al sinds het begin van de mensheid gedragen mensen maken zichzelf graag mooier te maken. Ze worden ook gebruikt om iets van zichzelf te laten zien of als statussymbool. Het zegt iets over je identiteit en je persoonlijkheid.

Sierraden hebben voor veel mensen ook een symbolische of emotionele waarde. Ze zijn vaak blijvend en hebben in veel gevallen een verhaal, een herinnering die erbij hoort. Dat kan komen doordat het sieraad een familiestuk, een erfstuk is. Maar het kan ook te maken hebben met het moment van het kopen of krijgen van de sierraden. Bijvoorbeeld bij je huwelijk, de geboorte van je kind, een behaald doel of ieder ander moment dat voor jou van waarde is. Daarnaast kan de emotionele waarde van je sierraad ook te maken hebben met de persoon van wie je het hebt gekregen. Sierraden zijn daarom ook het ultieme cadeau om aan je geliefden te geven.

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook