Opblaasbare slee voor kinderen

Opblaasbare slee. Rood met zwart gekleurde opblaasbare slee voor kinderen. De slee is met de mond op te blazen en is gemaakt van anti vries PVC en wordt geleved met een reparatiekit.

€ 18.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Opblaasbare sneeuwglijder

Opblaasbare sneeuwglijder zwart met rood. Deze mooie opblaasbare sneeuwglijder met 4 glijders aan de onderkant zorgt voor de mooiste avonturen op de sneeuw. Je kunt er zowel op liggen als op zitten d.m.v. 4 handgrepen, door de voeten in de sneeuw te zetten is remmen heel gemakkelijk. Ook kun je een kant opsturen door op die kant te leunen en de voeten te gebruiken. Afmetingen opgepompt: ongeveer 114 x 80 x 24 cm. Materiaal: 0,4 mm dik PVC.

€ 34.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Witte baby slee Baby Rider

Witte baby slee Baby Rider. Witte slee met een zitje voor een baby. Aan het zitje is een riempje bevestigd om uw kind veilig vast te zetten. Kleur: wit met lichtblauwe zitting. Formaat: 75 x 40 x 32 cm.

€ 29.95

Lees verder

Speelgoed Baby
Product
 

Kinder winter Slee Hornet 80cm met Rem Blauw

Kinder slee model Hornet. Een klassieke slee, draagbaar en gemakkelijk bestuurbaar. Afmetingen: 80 x 40 cm. In blauwe kleurstelling, voorzien van rem en trekkoord.

€ 12.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Kinder winter Slee Hornet 80cm met Rem Rood

Kinder slee model Hornet. Een klassieke slee, draagbaar en gemakkelijk bestuurbaar. Afmetingen: 80 x 40 cm. In rode kleurstelling, voorzien van rem en trekkoord.

€ 12.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Trekkoord voor slee 130 cm

Trekkoord voor slee. Stevig nylon koord met gelakt houten handvat van ongeveer 130 cm lang.

€ 3.50

Lees verder

Speelgoed Volwassenen
Product
 

Snowhoover slee rood

Snowhoover slee rood. De nieuwste slee heeft een speciaal design en een gepatenteerd inklapsysteem, waarmee op een sensationele manier van de helling gegleden kan worden. De Snowhoover is uniek in zijn soort en zorgt voor snelheid, stabiliteit en nog meer sneeuwplezier. Deze slee vraagt om een actieve houding, stuurmanskunsten en is een innovatie voor het sleeen. Mede door het lichte gewicht is de Snowhoover goed bestuurbaar door simpelweg de stuurknuppel vast te houden en het lichaamsgewicht naar links of rechts te verplaatsen. De snelheid wordt verminderd door gelijktijdig beide voeten in de sneeuw te duwen. Bovendien is dit sleetje gemakkelijk compact te maken, aangezien de stuurknuppel eenvoudig en snel in te klappen is.

€ 26.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Snowhoover slee blauw

Snowhoover slee blauw. De nieuwste slee heeft een speciaal design en een gepatenteerd inklapsysteem, waarmee op een sensationele manier van de helling gegleden kan worden. De Snowhoover is uniek in zijn soort en zorgt voor snelheid, stabiliteit en nog meer sneeuwplezier. Deze slee vraagt om een actieve houding, stuurmanskunsten en is een innovatie voor het sleeen. Mede door het lichte gewicht is de Snowhoover goed bestuurbaar door simpelweg de stuurknuppel vast te houden en het lichaamsgewicht naar links of rechts te verplaatsen. De snelheid wordt verminderd door gelijktijdig beide voeten in de sneeuw te duwen. Bovendien is dit sleetje gemakkelijk compact te maken, aangezien de stuurknuppel eenvoudig en snel in te klappen is.

€ 32.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Slee Twister 65 cm

Ronde slee met aan beiden kanten handgrepen. Doorsnede: 65 cm. Goede kwaliteit glij slee.

€ 11.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Kunststof pannenkoekslee

Pannenkoekslee vervaardigd van kunststof, in een eenvoudig design. Afmetingen: 43 x 35 cm. Leuke voordelige slee voor kinderen.

€ 3.82

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Kinder plastic slee Bob model roze

De Minibob slee met Twister bestikkering is een zware kunststof/plastic slee met extra gladde afwerking waardoor hij de concurenten met gemak achter zich laat! Slee gewicht: 3 kilo Afmetingen: 82 x 40 cm. Kleur: Roze De sleeen zijn voorzien van een handrem, waarom? Omdat dat nodig is! Dankzij hun gewicht en gladde afwerking zijn ze sneller dan vrijwel alle andere sleeen op de markt!

€ 18.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Opblaasbare sneeuwglijder zwart geel

Opblaasbare sneeuwglijder zwart/geel. Ronde opblaasbare snowtube met 2 handgrepen. Deze sneeuwglijder heeft 4 glijders aan de onderzijde met een ventiel aan de bovenzijde. Materiaal: 100% pvc, koud resistent 0,38 mm dik. De diameter is ongeveer 90 cm (opgepompt). Max. belasting: 80 kg. Geschikt vanaf 6 jaar.

€ 20.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Roze baby slee Baby Rider

Roze baby slee Baby Rider. Roze slee met een zitje voor een baby. Aan het zitje is een riempje bevestigd om uw kind veilig vast te zetten. Kleur: roze met zwarte zitting. Formaat: 75 x 40 x 32 cm.

€ 29.95

Lees verder

Speelgoed Baby
Product
 

Witte slaapmutsen voor volwassenen

Witte slaapmuts voor volwassenen. Deze witte slaapmutsen zijn een one size model. Materiaal: dunne stof. Bestel hier de voordelige party slaapmutsen voor bij uw kostuum. Voordelige slaapmutsen, ook voor grote aantallen.

€ 2.95

Lees verder

Feestartikelen Volwassenen
Product
 

Pannenkoek slee

Pannenkoekslee in grappige walrusuitvoering met flexibel handvat. De slee?n zijn aan elkaar te koppelen voor nog meer glijplezier! U ontvangt een willekeurige kleur. Formaat: 48,5 x 36 cm.

€ 7.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Luxe houten slee opvouwbaar

Luxe opvouwbare slee van hout. Deze slee is gemaakt van esdoornhout, heeft een polyamide plastic vouwsysteem en roestvrij stalen bouten, moeren en glijders. Inclusief trekkoord met houten grip en beschermkappen voor extra veiligheid! De slee is ongeveer 110 cm lang en kan tot ongeveer 80 kilo belast worden. Opgevouwen meet de slee 110 x 37 x 10 cm.

€ 59.95

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Gekleurde KHW slee met trekkoord

Gekleurde KHW slee met trekkoord. Gekleurde KHW slee gemaakt van dubbelwandige hoogwaardige kunststof met een trekkoord. De slee heeft een formaat van 82 x 45 x 13 cm.

€ 46.71

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Slee geel 69 x 20 x 4 cm

Slee geel 69 x 20 x 4 cm. Gele slee met profiel aan de bovenzijde wordt geleverd met koord en handgreep. Het formaat van de slee is ongeveer 69 x 20,5 x 4 cm met een dikte tussen de 3 en 5 mm. Materiaal: 100 % polyethyleen.

€ 7.50

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Slee blauw 69 x 20 x 4 cm

Slee blauw 69 x 20 x 4 cm. Blauwe slee met profiel aan de bovenzijde wordt blauweverd met koord en handgreep. Het formaat van de slee is ongeveer 69 x 20,5 x 4 cm met een dikte tussen de 3 en 5 mm. Materiaal: 100 % polyethyleen.

€ 7.50

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Slee rood 69 x 20 x 4 cm

Slee rood 69 x 20 x 4 cm. Rode slee met profiel aan de bovenzijde wordt rodeverd met koord en handgreep. Het formaat van de slee is ongeveer 69 x 20,5 x 4 cm met een dikte tussen de 3 en 5 mm. Materiaal: 100 % polyethyleen.

€ 7.50

Lees verder

Speelgoed Kinderen
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook