Naar de zon? Bescherm je huid!

uv zemkleding

Niets is fijner dan een paar weken naar de zon. Maar let op!
Helaas heeft de zon een keerzijde. Op korte termijn is verbranding en huiduitslag mogelijk. Op lange termijn zorgt overmatige blootstelling van de huid aan de zon – naast huidkanker – voor een vergrote kans op huidveroudering (rimpels), pigmentverschuiving, actinische keratose (verhoorning van de huid) en staar.

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. In 90% van de gevallen is de oorzaak te achterhalen: de zon! Gelukkig is daar iets aan te doen. Je kunt jezelf beschermen door uit de zon te blijven, zonnebrandcrème te gebruiken of kleding te dragen die je beschermt tegen UV-straling (ultraviolette straling). Op deze website vind je meer informatie over de de oorzaken en gevolgen van de zon voor je huid en het belangrijkste: oplossingen om jezelf tegen de schadelijke gevolgen van de zon te beschermen.
Bescherm je daarom goed tegen de zon! Dat kan met UV-zwemkleding en zonneolie en zonnespray

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook