De modetrends voor de najaars- en wintermode.

De modetrends voor de najaars- en wintermode.
 • Adidas behoort tot de absolute top op de sportmarkt

  1200px Adidas Logo.svgWie kiest voor adidas, kiest voor kwaliteit, comfort en stijl!

  Adidas behoort tot de absolute top op de sportmarkt en heeft al geruime tijd geleden laten zien dat het meer is dan sport! Alles wat adidas creëert wordt gedragen in verschillende sporten en op straat met een casual uitstraling.

  Rank-a-Brand overAdidas: Adidas heeft het D-label behaald. Adidas heeft volgens Rank-a-Brand daarmee de eerste duurzame mijlpalen bereikt. Er valt echter nog genoeg te doen.

  Assortiment

 • Bever | voor iedereen die actief buiten wil genieten

   

  Bever | voor iedereen die actief buiten wil genieten

  Bever is sinds 1977 dé specialist voor iedereen die actief buiten wil genieten. Met kennis en passie bieden onze mensen je steeds weer de juiste uitrusting voor jouw avontuur. Laat je inspireren!

  Bever verkoopt outdoorkleding en uitrustingen van vooraanstaande merken zoals The North Face, Vaude, Lowa, Fjällräven, Columbia, Haglöfs, Mammut, Teva en nog veel meer.

  Geschiedenis

  De geschiedenis van Bever begon 35 jaar geleden toen Fred van Olphen, in een kano op de rivier de Yukon, het idee opvatte om in Den Haag een gespecialiseerde winkel in buitensportartikelen te openen. Dit initiatief was min of meer uit nood geboren want Fred van Olphen kon moeilijk de juiste uitrusting vinden om zijn hobby (amateur ornitholoog) te kunnen uitoefenen. Hij opende in 1977, in het centrum van Den Haag, een klein winkeltje met kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht artikelen onder de naam ‘Bever Zwerfsport’. De winkel bleek een schot in de roos want in korte tijd werd Bever Zwerfsport een trefpunt voor liefhebbers van outdoor-activiteiten die in deze winkel de expertise en de uitrusting vonden die zij zochten.

  Met regelmaat werden nieuwe winkels geopend met een zo groot mogelijk spreiding door het land om maar zoveel mogelijk Beverklanten te bereiken. Toen dat eenmaal bereikt was werd de aanwas wat meer lokaal en zien we nu meerdere winkels in dezelfde provincie. Absoluut hoogtepunt was de opening van de grootste Beverwinkel in 2002 met een voor Europa unieke Bever Icewall, een berghelling om schoenen te proberen, een windtunnel, en een douchecabine om kleding te testen. In 2001 werd de eerste Womens’ Outdoor World winkel geopend in Eindhoven. Nederlands eerste outdoor winkel voor vrouwen. Bedacht door Bever en verder uitgebouwd met nog een winkel te Amsterdam. Aan ideeën ontbrak het niet want in 2003 werd de Snowdome winkel geopend in Den Haag. Een echte wintersportwinkel waar alles voor de sneeuw te koop was! In 2004 werd met de opening van een The North Face Store een van de eerste brandstores van Nederland geopend.

  Vijfendertig jaar na de opening van de eerste winkel is Bever Zwerfsport, tegenwoordig Bever, een groeiende onderneming met ruim 35 winkels en een actieve webshop.
 Eigenlijk is de formule van het eerste uur nauwelijks veranderd. Nog steeds vormt de deskundigheid van het personeel, in combinatie met de kwaliteit van het assortiment, de basis. Bever is een winkel waar u kunt rondkijken in de wereld van de buitensport. Onder het genot van een kop koffie kunt u kennis maken met de allernieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Nieuwe technische snufjes ontdekken maar ook ervaringen uitwisselen kan hier volop, want al onze medewerkers zijn enthousiaste buitensporters. Zij kunnen, vanuit hun eigen ervaring, deskundig advies geven en ervoor zorgen dat de klant het juiste artikel aanschaft, ongeacht welke buitensportactiviteit hij of zij onderneemt.

  Assortiment

  Naar Bever buitensport

 • Hardloop-geest - 20% korting op alle Nike hardloopkleding

  Hardloop-geest - 20% korting op alle Nike hardloopkleding

  20% korting op alle Nike hardloopkleding

 • Wandel-geest - 10% korting op alle wandelschoenen

   

  Naar wandel-geest

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode modegids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook