#Linkruil met Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen en kledingruil. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Jack Jones Polo

Jprkip Blu. Ss Polo 12153492 Jack amp; Jones Polo (vintage Indigo/slim Fit)

€ 29.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Korte broek

Jjilorenzo Shorts Mid Akm 648 (prin 12150741 Jack amp; Jones Korte Broek (navy Blazer)

€ 39.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Jeans

Jjimike Jjoriginal Am 817 12148925 Jack amp; Jones Jeans (black Denim)

€ 26.39

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones sweater

Jorkarsen Sweat Crew Neck 12152648 Jack amp; Jones Sweater (total Eclipse/slim)

€ 39.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones T shirt

Jcocraft Tee Ss Crew Neck Nl 12154672 Jack amp; Jones T-shirt (evergreen/slim Melange)

€ 18.69

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Jas

Deze tussenjas van Jack amp; Jones is voorzien van twee ritszakken, een ritssluiting en een capuchon. De jas zit comfortabel en heeft een kleur dat overal bij past. Ideaal voor het voorjaar.

€ 59.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Donkerbruine Boots met Rits Veter Jack Jones

De look van een veterboot maar het gemak van een rits combineren in één model? Dat kan perfect! Neem nu deze bruine bottine met veters en rits van Jack amp; Jones. Ze zitten comfortabel, je past ze naar wens aan en de rits zorgt voor dagdagelijks gemak. Super handig én snel en even comfortabel als een gewone veterboot. Deze hoge schoen van Jack amp; Jones is vervaardigd uit leer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Ja. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones boots stevig vastzitten. Omwille van de sterke vetersluiting kan je dit model perfect naar de voet aanpassen.

€ 99.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Overhemd

Jprblackburn Shirt S/s S19 12154075 Jack amp; Jones Overhemd (navy Blazer/slim Fit)

€ 39.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Vest

Jjeholmen Sweat Zip Hood Noos 12136884 Jack amp; Jones Vest (navy Blazer/ Reg Fit)

€ 29.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Broek

Jjimarco Jjbowie Sa Limestone Sts 12150162 Jack amp; Jones Broek (limestone)

€ 39.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Zwarte Sneakers Jack Jones Banda

Sportief is vandaag niet enkel een trend, het is een levenswijze. Je hebt het vaak druk en je dagen tellen te weinig uren. Zonder twijfel kiezen we steeds vaker voor makkelijke schoenen. Hou je niet van een -sportieve runners look- dan kan je deze trendy zwarte sneakers wél makkelijk onder ontelbare outfits combineren. Laat comfort en stijl samenvloeien tot de perfecte match! Dankzij de soepele zolen en zachte binnenzolen zitten ze namelijk heel comfortabel en laat nu net het draagcomfort de allerbelangrijkste troef zijn van deze sneakers. Deze sneaker van Jack amp; Jones is vervaardigd uit nubuck, stof en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Ja. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones sneakers stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: veter.

€ 59.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Rush Chambray Mix Blauwe Instappers

Deze blauwe instappers van Jack amp; Jones geven je een subliem stapcomfort. Om dit stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je instappers goed vastzitten. Ga voor een model dat perfect aanpast en hou er rekening mee dat ze nog een beetje verbreden door het dragen. Deze instapper van Jack amp; Jones is vervaardigd uit stof en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Ze zijn makkelijk te onderhouden waardoor je er lang van zal kunnen genieten. Tip: gebruik een schoenlepel om het aansteken te vergemakkelijken en zo blijft het hielstuk ongeschonden.

€ 49.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones Gobi Suede Desert Boots Cognac

De typische look van de desert boot moet je liggen maar laat ons toe je te melden dat ze uitermate comfortabel zitten. De crêpe zolen zorgen voor een goede grip en omwille van de speciale stikwijze is hij haast onverslijtbaar. Je hoeft bovendien maar een korte veter te knopen waardoor je snel klaar bent om te vertrekken. Deze desert boot van Jack amp; Jones is vervaardigd uit daim en binnenin afgewerkt in daim. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee.

€ 59.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Zwarte Sneakers Jack Jonges Bane Pu

Sportief is vandaag niet enkel een trend, het is een levenswijze. Je hebt het vaak druk en je dagen tellen te weinig uren. Zonder twijfel kiezen we steeds vaker voor makkelijke schoenen. Hou je niet van een -sportieve runners look- dan kan je deze trendy zwarte sneakers wél makkelijk onder ontelbare outfits combineren. Laat comfort en stijl samenvloeien tot de perfecte match! Dankzij de soepele zolen en zachte binnenzolen zitten ze namelijk heel comfortabel en laat nu net het draagcomfort de allerbelangrijkste troef zijn van deze sneakers. Deze sneaker van Jack amp; Jones is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Ja. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones sneakers stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: veter.

€ 59.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Kaki Casual Veterschoenen Jack Jones Vision Suede

Met een paar casual veterschoenen kan je alle kanten uit. Dit groene paar van Jack amp; Jones kan je bijna voor alle gelegenheden aan. De tijd dat je enkel geklede schoenen onder een kostuum kon dragen is al lang voorbij, probeer deze schoenen zeker eens uit onder een geklede broek. Combineer deze Jack amp; Jones veterschoenen naar hartenlust en ontdek nieuwe combinaties. Deze casual schoenen van Jack amp; Jones zijn vervaardigd uit daim, imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Ja. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones casual schoenen stevig vastzitten. De veters zorgen voor het perfecte draagcomfort!

€ 59.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Jack Jones sweater

Jcoaxel Sweat Hood 12152101 Jack amp; Jones Sweater (chinese Red)

€ 34.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Donkerblauwe Casual Schoenen Jack Jones Olly Nubuck

Met een paar casual veterschoenen kan je alle kanten uit. Dit blauwe paar van Jack amp; Jones kan je bijna voor alle gelegenheden aan. De tijd dat je enkel geklede schoenen onder een kostuum kon dragen is al lang voorbij, probeer deze schoenen zeker eens uit onder een geklede broek. Combineer deze Jack amp; Jones veterschoenen naar hartenlust en ontdek nieuwe combinaties. Deze casual schoenen van Jack amp; Jones zijn vervaardigd uit nubuck en binnenin afgewerkt in imitatieleer, stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Ja. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones casual schoenen stevig vastzitten. De veters zorgen voor het perfecte draagcomfort!

€ 59.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Cognac Jack Jones Sammy Veterchoenen

Onder een maatpak zijn ze classy, de geklede veterschoenen! Deze bruine geklede veterschoen van Jack amp; Jones is dus een must have die absoluut niet mag ontbreken in je collectie. Stijlvol en tijdloos zijn 2 kenmerken die deze schoenen typeren. Reken daar dan nog eens een comfortabele feel bij en je hebt wat je zocht. Deze geklede veterschoen van Jack amp; Jones is vervaardigd uit leer en binnenin afgewerkt in leer. Is dit model geschikt voor steunzolen? Ja. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones schoenen stevig vastzitten. De veters geven je het voordeel dat je ze perfect kan aanpassen.

€ 89.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Zwarte Casual Schoenen Jack Jones Vision Mixed

Met een paar casual veterschoenen kan je alle kanten uit. Dit zwarte paar van Jack amp; Jones kan je bijna voor alle gelegenheden aan. De tijd dat je enkel geklede schoenen onder een kostuum kon dragen is al lang voorbij, probeer deze schoenen zeker eens uit onder een geklede broek. Combineer deze Jack amp; Jones veterschoenen naar hartenlust en ontdek nieuwe combinaties. Deze casual schoenen van Jack amp; Jones zijn vervaardigd uit stof en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones casual schoenen stevig vastzitten. De veters zorgen voor het perfecte draagcomfort!

€ 44.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Cognac Casual Veterschoenen Jack Jones Jamie

Met een paar casual veterschoenen kan je alle kanten uit. Dit cognac paar van Jack amp; Jones kan je bijna voor alle gelegenheden aan. De tijd dat je enkel geklede schoenen onder een kostuum kon dragen is al lang voorbij, probeer deze schoenen zeker eens uit onder een geklede broek. Combineer deze Jack amp; Jones veterschoenen naar hartenlust en ontdek nieuwe combinaties. Deze casual schoenen van Jack amp; Jones zijn vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Jack amp; Jones casual schoenen stevig vastzitten. De veters zorgen voor het perfecte draagcomfort!

€ 49.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Horloge Koopjeshoek

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook