#Linkruil met Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen en kledingruil. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Esprit sweater

039ee2j004 Esprit Sweater (e400)

€ 39.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Esprit T shirt

Jersey Shirt 039ee2k006 Esprit T-shirt (e400)

€ 29.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Esprit Taupe Sneakers

Sportief is vandaag niet enkel een trend, het is een levenswijze. Je hebt het vaak druk en je dagen tellen te weinig uren. Zonder twijfel kiezen we steeds vaker voor makkelijke schoenen. Hou je niet van een -sportieve runners look- dan kan je deze trendy taupe sneakers wél makkelijk onder ontelbare outfits combineren. Laat comfort en stijl samenvloeien tot de perfecte match! Dankzij de soepele zolen en zachte binnenzolen zitten ze namelijk heel comfortabel en laat nu net het draagcomfort de allerbelangrijkste troef zijn van deze sneakers. Deze sneaker van Esprit is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Esprit sneakers stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: veter.

€ 69.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Blouse

019ee1f005 Esprit Blouse (e402)

€ 30.79

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Jeans

Capri Jeans Met Stretch 049ee1b004 Esprit Jeans (e904)

€ 49.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit T shirt

039ee1k034 Esprit T-shirt (e310)

€ 25.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Lichtblauwe Veterschoenen Esprit Miana

Je draagt graag comfy platte veterschoenen die vlotjes te combineren zijn maar liever geen sneakers? Dan zijn deze blauwe Esprit veterschoenen de perfecte match. Of het nu om een mooi tijdloos model gaat of eerder trendy, met een veterschoen is het altijd raak! Draag ze ook onder een jurk of rokje, mix en match en ontdek nieuwe combinaties. Deze veterschoen van Esprit is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in imitatieleer, stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Esprit schoenen stevig vastzitten. De sterke veters laten je niet in de steek maar vervang ze door een andere kleur of textuur en creëer zo een andere look.

€ 49.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Broek

Wijde Broek 039ee1b030 Esprit Broek (e375)

€ 59.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Jurk

Totale lengte is 91 cm bij maat S.

€ 49.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Witte Veterschoenen Esprit Barbie

Je draagt graag comfy platte veterschoenen die vlotjes te combineren zijn maar liever geen sneakers? Dan zijn deze witte Esprit veterschoenen de perfecte match. Of het nu om een mooi tijdloos model gaat of eerder trendy, met een veterschoen is het altijd raak! Draag ze ook onder een jurk of rokje, mix en match en ontdek nieuwe combinaties. Deze veterschoen van Esprit is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Esprit schoenen stevig vastzitten. De sterke veters laten je niet in de steek maar vervang ze door een andere kleur of textuur en creëer zo een andere look.

€ 59.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Indya Taupe Hoge Sneakers

Hoge sneakers zijn al lang ingeburgerd maar wat als je op zoek bent naar een minder sportief uitziend paar? Dan maak je met deze taupe geklede hoge sneakers van Esprit de juiste keuze. Je kan ze namelijk makkelijk combineren onder al jouw casual outfits die wat meer stijl vragen om het geheel af te werken. Uiteraard is er bij deze sneakers ook aan het nodige draagcomfort gedacht. Dit type geeft bovendien de nodige steun rond de enkel. Deze hoge geklede sneaker van Esprit is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Esprit hoge geklede sneakers stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: velcro, veter.

€ 79.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Blazer

029ee1g008 Esprit Blazer (e001)

€ 87.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Korte broek

Katoenen Short Met Gevlochten Ceintuur 039ee1c002 Esprit Korte Broek (e700)

€ 39.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Vest

039ee1i011 Esprit Vest (e310)

€ 59.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Lage Sneakers Wit Esprit Sonetta Met

Sportief is vandaag niet enkel een trend, het is een levenswijze. Je hebt het vaak druk en je dagen tellen te weinig uren. Zonder twijfel kiezen we steeds vaker voor makkelijke schoenen. Hou je niet van een -sportieve runners look- dan kan je deze trendy witte sneakers wél makkelijk onder ontelbare outfits combineren. Laat comfort en stijl samenvloeien tot de perfecte match! Dankzij de soepele zolen en zachte binnenzolen zitten ze namelijk heel comfortabel en laat nu net het draagcomfort de allerbelangrijkste troef zijn van deze sneakers. Deze sneaker van Esprit is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Esprit sneakers stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: veter.

€ 49.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Beige Veterschoenen Esprit Cindy Zip

Je draagt graag comfy platte veterschoenen die vlotjes te combineren zijn maar liever geen sneakers? Dan zijn deze beige Esprit veterschoenen de perfecte match. Of het nu om een mooi tijdloos model gaat of eerder trendy, met een veterschoen is het altijd raak! Draag ze ook onder een jurk of rokje, mix en match en ontdek nieuwe combinaties. Deze veterschoen van Esprit is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in stof. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Esprit schoenen stevig vastzitten. De sterke veters laten je niet in de steek maar vervang ze door een andere kleur of textuur en creëer zo een andere look.

€ 59.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Trui

Gestreepte Trui 039ee1i002 Esprit Trui (e111)

€ 49.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Broek

New Fit 039ee2b014 Esprit Broek (e400)

€ 59.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Zwarte Sandalen Esprit Delfy Wave

Om je look te vervolledigen twijfel je best niet langer over deze zwarte geklede sandalen van Esprit want ze zullen je beeldig staan. Op en top zomers en fris. Mooi afgewerkt en vervaardigd uit de beste materialen. Nu hoef je enkel nog een mooie nagellak uit te kiezen en je bent helemaal klaar! Deze geklede sandaal van Esprit is vervaardigd uit imitatieleer en binnenin afgewerkt in imitatieleer. Is dit model geschikt voor steunzolen? Nee. Om het stapcomfort te verhogen is het belangrijk dat je Esprit sandalen stevig vastzitten. Dit type heeft als sluiting: gesp.

€ 59.99

Lees verder

DAMES
Product
 

Esprit Trui

029ee2i005 Esprit Trui (e110)

€ 43.99

Lees verder

HEREN
Product
 

Horloge Koopjeshoek

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook