Pranayur

Darmreinigend, zenuwsterkendAlsem of Wormwood (in Ayurveda bekend als 'Indhana') is inheems in Europa, Noord-Afrika en West-Azi?. In Noord-Amerika komt Alsem ook voor, hoewel de plant hier van oorsprong niet groeit. De plant wordt op grote schaal verbouwd voor de bladeren, stengels en bloemknoppen. De bloemknoppen worden gebruikt voor de productie van de drank vermouth. Omdat tijdens de bloei van de plant een toxische stof(thujon) ontstaat, worden tegenwoordig uitsluitend de thujon-vrije bloemknoppen verhandeld en gebruikt.Alsem heeft een revitaliserende invloed op de hersenen en het psychisch functioneren. De plant ondersteunt het zenuwstelsel en versterkt zwakke zenuwen. Een hele steun voor wie zich weleens somber of zwaarmoedig voelt.Alsem helpt het darmstelsel schoon te houden en heeft een positieve invloed op lever en galblaas. Het middel is goed voor een evenwichtige darmflora wanneer ongewenste gasten de balans dreigen te be?nvloeden. Om deze reden maakt Alsem deel uit van het kruidenprogramma vanHulda Clark.Voor geestelijke veerkrachtReinigt de darmenVoor een goede darmfloraAlgemene gebruiksaanwijzing: 2 maal daags 1 capsule met water innemen.Een verpakking Alsem 250 mg bevat 100 of 150 plantaardige capsules.

€ 17.85

Lees verder

Pranayur NL
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook