Pranayur

Deze bad- en douchegel is zeepvrij en bevat actieve stoffen uit de natuur die uw huid op milde wijze reinigen. Haver maakt de huid zacht, brengt een beschermend laagje aan en verlicht huidaandoeningen. Door toevoeging van biologische etherische oli?n heeft de bad- en douchegel een heerlijke geur.Deze Bad en Douchegel is een schuimende gel, met uitsluitend natuurlijke ingredi?nten. Geschikt voor dagelijkse verzorging voor het hele gezin.Toepassing:?Toevoegen aan badwater of onder de douche gebruiken als wasgel.Onze producten:Bevatten geen parabenen, EDTA, synthetische geuren, kleurstoffen, GMO?sBevatten geen petrochemische toevoegingen, zoals paraffine, silicone of PEGBestaan voor 99% uit natuurlijke ingredi?nten, waarvan 16% afkomstig van biologische landbouwZijn niet op dieren getestVoldoen aan de richtlijnen van ECOCERTVerkrijgbaar in 500 ml.

€ 15.89

Lees verder

CeBio haarverzorging
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook