Funky Clay

Affinage Funky Clay Affinage Funky Clay is een stylings creme met een sterke, maar toch flexibele hold. Het product kan worden aangebracht in zowel nat als droog haar, om het vervolgens te shapen in het gewenste model. Affinage Funky Clay biedt niet alleen stevigheid, het zorgt namelijk ook voor een volumeboost.Affinage Funky Clay geeft geen overdreven glans, waardoor de natuurlijke look van het haar extra naar voren komt. Bovendien is Affinage Funky Clay prima geschikt voor dunner haar want dit product verzwaart niet.Affinage Funky Clay: sterke flexibele hold voor nat en droog haar Biedt stevigheid Volumeboost Natuurlijke glans Verzwaart niet Gebruik: Een kleine hoeveelheid Affinage Funky Clay tussen de vingertoppen verdelen Affinage Funky Clay tussen beide handen wrijven Goed verdelen in het haar Stylen naar het gewenste model In 2012 werd Parucci overgenomen door het Engelse merk Affinage. Parucci is o.a. bekend van het befaamde product Parucci Funky Styler. Affinage veranderde de naam van Parucci al snel in Affinage/ Parucci en uiteindelijk in Affinage. De populaire producten van Parucci zoals de Funky Styler, Tasty Paste, Push Up Wax, Funky Clay, Dry Mud en Shamrock worden nog steeds onder hun oorspronkelijke productnaam en samenstelling verkocht, echter alleen de merknaam is veranderd in Affinage. Parucci is van oorsprong een Nederlands merk en alle Parucci producten werden in Nederland geproduceerd. De overname van Parucci door Affinage heeft voor de Parucci producten alle deuren geopend op de internationale markt. De producten van Affinage worden vandaag de dag verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd en het bedrijf heeft trainingscentra in het Verenigd Koninkrijk, Itali? en in Amerika. Meervoorhaar.nl is d? webshop voor vrouwen en haar. Wij vrouwen weten nou eenmaal heel goed wat we willen, elk plukje haar op ons hoofd verdient evenveel aandacht en moet gewoon precies zitten zoals we dat in gedachten hebben, of althans de bedoeling is. Meervoorhaar.nl heeft dan ook precies alle haar producten die bedoeld zijn om de volle aandacht aan ons haar te geven, elk eigenwijs of niet wel willend plukje in model te krijgen en man of vriendlief heerlijk nodeloos uit de badkamer te houden. Kortom, Meervoorhaar.nl is er voor haar, haar haar, en natuurlijk haar! Affinage Funky Clay is verkrijgbaar in een 75 ml verpakking.

€ 16.50

Lees verder

Clay Affinage
Product
 

Colour Care Hydrating Shampoo

Aloxxi Colour Care Hydrating Shampoo Aloxxi Colour Care Hydrating Shampoo is een geweldige shampoo die de haarkleur beschermt tegen beschadiging van de zon. De haarkleur wordt hierdoor niet aangetast door de zon. Het haar krijgt een prachtige glans. Bevat keratine en botanische olien. Deze ingredienten zorgen voor een geweldig resultaat. Aloxxi Colour Care Hydrating Shampoo heeft een heerlijke geur.Gebruik: Verdeel de shampoo over het natte haar. Goed inmasseren. 3 tot 5 minuten laten inwerken. Grondig uitspoelen. Aloxxi Colour Care Hydrating Shampoo is verkrijgbaar in een 300ml en 1000ml verpakking.

€ 27.99

Lees verder

Shampoo Aloxxi
Product
 

Flexible Hairspray

Aloxxi Flexible Hairspray Aloxxi Flexible Hairspray is een geweldige haarspray die ervoor zorgt dat de haarkleur beschermt wordt tegen vervaging. Deze haarspray geeft het haar een schitterende glans en een langdurige flexibele hold. Aloxxi Flexible Hairspray gaat kroezen tegen en is niet plakkerig. Gebruik: Spray Aloxxi Flexible Hairspray op ongeveer 30cm afstand in het haar. Breng het haar in model. Aloxxi Flexible Hairspray is verkrijgbaar in een 300ml verpakking.

€ 24.99

Lees verder

Hairspray Aloxxi
Product
 

Essential 7 Restorative Serum

Aloxxi Style Essential 7 Restorative Hair Serum Aloxxi Style Essential 7 Restorative Hair Serum is een lichtgewicht serum dat er voor zorgt dat het haar een geweldige glans krijgt. Beschermt het haar tegen beschadiging van de zon. Aloxxi Style Essential 7 Restorative Hair Serum bevat zeven botanische olien die samen zorgen voor een geweldig resultaat. Gebruik: Gebruik een kleine hoeveelheid Aloxxi Style Essential 7 Restorative Hair Serum. Verdeel het serum over het haar. Niet uitspoelen. Aloxxi Style Essential 7 Restorative Hair Serum is verkrijgbaar in een 100ml verpakking.

€ 27.99

Lees verder

Verzorging Aloxxi
Product
 

Texturizing Spray

Aloxxi Texturizing Spray Aloxxi Texturizing Spray is een lichte haarspray die de haarkleur beschermt tegen beschadiging van de zon. Deze haarspray geeft een lichte hold en brengt het haar eenvoudig in model. Aloxxi Texturizing Spray laat geen residu achter en is gemakkelijk uit het haar te wassen.Gebruik: Spray Aloxxi Texturizing Spray op ongeveer 30cm afstand in uw haar. Breng het haar in model. Aloxxi Texturizing Spray is verkrijgbaar in een 218ml verpakking.

€ 26.99

Lees verder

Hairspray Aloxxi
Product
 

Pneumatische Borstel Klein 8907

Altesse Pneumatische Borstel Klein 8907 Altesse Pneumatische Borstel Klein 8907 is een geweldige pneumatische borstel. De haren van deze borstel bestaan uit zwijnhaar met een nylon punt. Deze haren zijn in 7 rijen vastgezet in een rubber kussen en zwart kunststof frame. De borstel is redelijk klein waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen in je handtas!Altesse Pneumatische Borstel Klein 8907: Pneumatische borstel Zwijnhaar en nylon 7 rijen Rubber kussen Makkelijk mee te nemen

€ 30.95

Lees verder

Beslist Altesse
Product
 

Shada Shampoo

Argan Secret Shada Shampoo Argan Secret Shada Shampoo is een sulfaat vrije shampoo verrijkt met argan olie. Deze shampoo zorgt ervoor dat droog haar wordt gehydrateerd en de conditie van het haar verbeterd. Door de argan olie wordt uw haar verzorgt en verzacht zonder uw haar te verzwaren. Ook de hoofdhuid wordt gereinigd en zal fris aanvoelen. Argan Secret Shada Shampoo is een echt arganolie haar product. Gebruik: Verdeel Argan Secret Shada Shampoo over uw haar. Laat het even inwerken. Grondig uitspoelen. Argan Secret Shada Shampoo is verkrijgbaar 236ml verpakking.

€ 24.46

Lees verder

Shampoo Argan Secret
Product
 

Shada Conditioner

Argan Secret Shada Conditioner Argan Secret Shada Conditioner is een conditioner verrijkt met argan olie. Deze conditioner van Argan Secret is een echte arganolie haar product. Deze conditioner zorgt ervoor dat het haar hersteld wordt zonder het te verzwaren. Uw haar wordt heerlijk zacht aanvoelen met een schitterende glans. Door de argan olie wordt het haar versterkt, gevoedt en gerevitaliseerd. Argan Secret Shada Conditioner is de ideale argan conditioner. Werkt goed in combinatie met de Argan Secret Shada Shampoo!Gebruik: Verdeel Argan Secret Shada Conditioner over uw haar. Laat het 1-2 minuten inwerken. Grondig uitspoelen. Argan Secret Shada Conditioner is verkrijgbaar in een 236ml verpakking.

€ 25.95

Lees verder

Conditioner Argan Secret
Product
 

Shada Souffle

Argan Secret Shada Souffle Argan Secret Shada Souffle is een medium hold mousse om mooi krullen te creeren. De fles is Non Aerosol en de textuur is niet plakkerig. Uw haar krijgt een mooie glans met een mooi getextureerde look. De Argan Secret Shada Souffle verminderd kroes en pluis en helpt het haar te beschermen tegen warmte-styling. Argan Secret Shada Souffle is verrijkt met argan olie wat ervoor zorgt dat het haar word gehydrateerd, verminderd breuken in het haar en helpt de gespleten punten te verzorgen. Gebruik: Verdeel 2-4 pompjes Argan Secret Shada Souffle over uw haar. Voor langer haar 4 pompjes voor korter haar ongeveer 2. Werk het door over de lengtes en de punten. Argan Secret Shada Souffle is verkrijgbaar in een 200ml verpakking.

€ 30.95

Lees verder

Verzorging Argan Secret
Product
 

Miracle Masque

Argan Secret Miracle Masque Argan Secret Miracle Masque is een masker wat verrijkt is met Marokkaanse argan olie. Deze olie zorgt ervoor dat het haar glad wordt zonder kroes of pluis. Argan Secret Miracle Masque hydrateert het haar en helpt de haarvezels te versterken. Ook beschadigt haar zal herstelt worden met een prachtige glans. Argan Secret Miracle Masque bevat een unieke combinatie van Argan olie en hennepzaad en bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingredienten. Gebruik: Verdeel Argan Secret Miracle Masque over vochtig haar. Werk het door de lengtes en de punten. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken. Grondig uitspoelen. Argan Secret Miracle Masque is verkrijgbaar in een 125ml verpakking.

€ 25.95

Lees verder

Verzorging Argan Secret
Product
 

Magic3

Argan Secret Magic3 Argan Secret Magic3 is een gladmakende Fohn elixer voor alle haartypes. Het voorkomt gespleten haarpunten en helpt het haar te beschermen tegen hitte styling. Uw haar wordt hersteld en versterkt het van binnenuit.Argan Secret Magic3 zorgt ervoor dat het haar makkelijk handelbaar word met een zachte en glanzende finish. Perfect als basis voor het stylen. Argan Secret Magic3 is een natuurlijk arganolie haar product. Gebruik: Spray Argan Secret Magic3 op het haar. Werk het door de lengtes en de punten. Niet uitspoelen. Argan Secret Magic3 is verkrijgbaar in een 60ml verpakking.

€ 30.91

Lees verder

Verzorging Argan Secret
Product
 

Volume Lotion

Affinage Volume Lotion Affinage Volume Lotion is een vloeibare versteviging voor kort tot lang haar. Affinage Volume Lotion geeft volume en glans aan elk haartype. Affinage Volume Lotion heeft holdniveau 6 en glossniveau 7. Wat dus betekent dat de Lotion optimale controle, glans en styling geeft aan elke type haar. Gebruik: Pomp een paar keer en verdeel Affinage Volume Lotion door handdoekdroog haar voor het Fohnen of stylen. Affinage is bekend geworden onder de naam Parucci. In 2012 heeft Parucci het merk echter verkocht aan het Engelse merk Affinage. Sindsdien heten de producten van Parucci: Affinage. Hetzelfde product met een nieuwe naam. Affinage Volume Lotion is verkrijgbaar in een 250ml verpakking.

€ 17.45

Lees verder

Beslist Affinage
Product
 

Fohn Veneziano Ionic BAB6610INE

BaByliss Pro Fohn, Veneziano Ionic, BAB6610INE BaByliss Pro Fohn Veneziano Ionic heeft een professionele AC motor van maar liefst 2200 Watt. Deze geweldige Fohn heeft 3 snelheden, 3 temperatuur standen, cool shot, luchtstroom van 105 m3/uur, 2 ultra smalle blaasmonden, afneembaar filter, ionic uitvoering en professioneel lang snoer van 2,7 meter. Met 3 snelheden 3 temperatuur standen Cool Shot Luchtstroom van 105 m3/uur 2 Ultra smalle blaasmonden Afneembaar filter Ionic uitvoering Professioneel lang snoer van 2,7 meter.

€ 69.95

Lees verder

Fohns BaByliss Pro
Product
 

Diffuser Universeel 3 in 1

BaByliss Pro Universeel 3-in-1 Diffuser BaByliss Pro Universeel 3-in-1 Diffuser is een geweldige diffuser van BaByliss Pro die geschikt is voor bijna elke Fohn. Deze diffuser zorgt voor een betere verspreiding van de warmte en geeft het haar meer volume. BaByliss Pro Universeel 3-in-1 Diffuser is ideaal voor krullend haar. Homogene verspreiding van warmte. Geleiding van de luchtstroom. Ideaal voor krullend haar. Creeert meer volume tijdens drogen.

€ 15.95

Lees verder

Fohns BaByliss Pro
Product
 

Krultang Titanium Tourmaline

BaByliss Pro Titanium Tourmaline Krultang BAB2271TTE BaByliss Pro Titanium Tourmaline Krultang is een geweldige krultang verkrijgbaar in 16mm, 19mm, 25mm, 32mm en 38mm. Deze krultang heeft 15 temperatuurstanden met digitale regeling en weergave. BaByliss Pro Titanium Tourmaline Krultang schakelt automatisch na 60 minuten uit en heeft een handige aan/uit schakelaar. Dankzij het professionele meedraaiende snoer van 2,70m en het geisoleerde uiteinde is de krultang zeer makkelijk in gebruik. Deze krultang heeft een geintegreerde standaard. Specificaties: Verkrijgbaar in 5 diameters; 16mm, 19mm, 25mm, 32mm en 38mm. Digitale temperatuurregeling en weergave. Aan/uit-schakelaar. Schakelt automatisch uit na 60 minuten. Geisoleerd uiteinde. Geintegreerde standaard. Professioneel meedraaiend snoer 2,70m. BaByliss Pro Titanium Tourmaline Krultang BAB2271TTE is verkijgbaar in 16mm, 19mm, 25mm, 32mm en 38mm.

€ 42.95

Lees verder

Krultang BaByliss Pro
Product
 

Krulset Ceramisch XL

BaByliss Pro Keramische XL Krulset BAB3031E BaByliss Pro Keramische XL Krulset BAB3031E is een fantastische krulset met 30 rollers; 8 extra grote rollers (40mm), 8 grote rollers 35 (35mm), 8 middelgrote rollers (30mm) en 6 kleine rollers (25mm). Deze krulset heeft 2 warmte-instellingen waarmee je de warmte kan aanpassen aan het haartype. Zo wordt beschadiging en uitzakking voorkomen. Doormiddel van het handige controlelampje op de houder, zie je of de juiste temperatuur bereikt is. De uiteinden van de rollers blijven koud waardoor je ze makkelijk kan gebruiken. BaByliss Pro Keramische XL Krulset bevat 15 super clips met bewaar zakje en 30 metalen spelden! 8 Jumbo rollers, 8 Large rollers, 8 Medium rollers en 6 Small rollers. 2 warmte standen. 15 Super clips met bewaar zakje 30 kleuren pinnen

€ 89.95

Lees verder

Tools BaByliss Pro
Product
 

Krulborstel Titanium Tourmaline Coating

BaByliss Pro Titanium Tourmaline Coating Krulborstel BaByliss Pro Titanium Tourmaline Coating Krulborstel is een prachtige krulborstel verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Deze Krulborstel heeft een Titanium coating wat ervoor zorgt dat de Krulborstel extra lang mee gaat. U kunt ook de BaByliss Pro Titanium Tourmaline Coating Krulborstel meenemen op vakantie door de duo voltage optie. BaByliss Pro Titanium Tourmaline Coating Krulborstel een prachtige krulborstel!Specifacties BaByliss Pro Titanium Tourmaline Coating Krulborstel: Titanium Toermaline coating Duo voltage 100 - 240 V Electronische temperatuurregeling 180 C 2.7 meter draaibaar snoer De BaByliss Pro Titanium Tourmaline Coating Krulborstel is verkrijgbaar in verschillende uitvoering doorsnedes: 13mm. - 20 Watt (BAB287TTE) 15mm. - 20 Watt (BAB288TTE) 18mm. - 25 Watt (BAB289TTE)

€ 28.30

Lees verder

Krultang BaByliss Pro
Product
 

Golventang Deep Waver BAB2469TTE

BaByliss Pro Golventang Deep Waver BAB2469TTE BaByliss Pro Golventang Deep Waver is een fantastische professionele krultang speciaal voor diepe en extra grote golven. BaByliss Pro golventang Deep Waver heeft de volgende kenmerken: Titanium toermaline technologie Ionische technologie Temperatuur traploos instelbaar van 150 tot 210 graden Celsius Digitale temperatuurregeling en weergave Advanced Heat Management System Zeer snel op temperatuur Constante temperatuur, tot een halve graad nauwkeurig Meedraaiend snoer van 2.70 meter Aan/uit schakelaar BaByliss Pro golventang Deep Waver heeft een modern design en is zeer makkelijk in gebruik.

€ 62.95

Lees verder

Tools BaByliss Pro
Product
 

Fohn Excess BAB6800IE

BaByliss Pro Excess Fohn BAB6800IE BaByliss Pro Excess Fohn BAB6800IE een geweldige nieuwe Fohn van Babyliss Pro.Heeft een blaasvermorgen van 160 km/h wat uw haar met een turbokracht droogt met gemak.BaByliss Pro Excess Fohn BAB6800IE heeft 6 verschillende instelbare knoppen, van koud tot warm!Deze Fohn is ionisch wat ervoor zorgt dat de negatieve ionen verminderd worden wat resulteert tot minder statische elektriciteit en pluis.BaByliss Pro Excess Fohn BAB6800IE ligt fijn in de hand en heeft een Professionele AC motor wat staat voor duurzaam gebruik.Specificaties BaByliss Pro Excess Fohn BAB6800IE: Blaassnelheid 160 km/h. 2600 W. Gewicht: 550gr. 2 smalle blaasmonden (6x70mm & 6x 90mm). Verwijderbare filter (voor makkelijke schoonmaak). 2,70m draaibaar snoer. Cold Shot Technology. 20% Power dan vorige modellen. BaByliss Pro Excess Fohn BAB6800IE nu verkrijgbaar bij MeervoorHaar.nl

€ 79.95

Lees verder

Fohns BaByliss Pro
Product
 

Fohn Bianco Ionic BAB6350IE

BaByliss Pro Bianco Ionic Fohn BAB6350IE BaByliss Pro Bianco Ionic Fohn BAB6350IE een ultra lichte fohn (490gr) met toch een super sterke motor.Hij blaast to 130km/h en de BaByliss Pro Bianco Ionic Fohn BAB6350IE is erg sterk voor zijn gewicht.Met 6 verschillende standen van koud tot warm instelbaar. BaByliss Pro Bianco Ionic Fohn BAB6350IE heeft een ergonomisch design wat fijn in de hand ligt. Met Ionen technologie wat helpt sneller het haar te drogen en het zachter te maken.Specificaties BaByliss Pro Bianco Ionic Fohn BAB6350IE: 2100 watt. Super sterke AC Motor. Tot 130km/h blaaskracht. Slechts 490gr. Verwijderbare filter. 2,70m snoer. Inclusief blaasmond.

€ 46.95

Lees verder

Fohns BaByliss Pro
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook