Miss W Make up Base

Deze basis (primer) is geschikt voor de normale en droge tot zeer droge huid. Biologische amandelolie hydrateert en verzacht de huid, terwijl biologisch korenbloemwater de huid kalmeert en zuivert. Dankzij biologische sesamolie wordt de huid verzacht, gevoed en gehydrateert. Gebruiksaanwijzing:Breng de basis aan met de vingertoppen of met Kwast nummer 4 aan op het hele gezicht, net zoals bij een crème. Voor een langhoudend resultaat, een foundation of poeder over de basis aanbrengen.

€ 26.95

Lees verder

Make up Primers Consealers Primer Primers Consealers
Product
 

Miss W Mattifying Smoothing Base

Deze basis (primer) is geschikt voor de gecombineerde of vette huid. Biologische sleutelbloemolie is een antioxidant die helpt huidveroudering te voorkomen. Gebruiksaanwijzing:Breng bij een vette huid aan op het hele gezicht en bij een gecombineerde huid op de T-zone. Breng aan met de vingertoppen of met Kwast nummer 4. Tip: ook ideaal om kleine 'missers' te corrigeren!

€ 29.95

Lees verder

Make up Primers Consealers Primer Primers Consealers
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook