Meller Eyasi Silver Sea 2

Een zonnebril van Meller combineert modern design met een exotische uitstraling. De inspiratie voor de naam en het logo van het merk was de grootste kameleon van Afrika – Meller. De kleuren van de zonnebril zijn ontworpen om dragers te herinneren aan de kleur van kameleons en de mooiste plekken op het Afrikaanse continent. Creativiteit en originaliteit zijn de drijvende kracht van dit merk uit Barcelona. Deze unisex zonnebril heeft een zilveren metalen montuur en blauw getinte gepolariseerde glazen. De verstelbare neuspads van de bril zorgen voor maximaal draagcomfort. De moderne gepolariseerde glazen met TAC-technologie (Tri Acetate Cellulose) zorgen voor een verbazingwekkende visuele helderheid van het beeld en zijn zeer goed bestand tegen krassen. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor hoge duurzaamheid, stevigheid en maximale functionaliteit. De zonnebril biedt 100% UV-bescherming tegen zonnestralen en wordt geleverd in een koker van textiel en een reinigingsdoekje.

€ 46.90

Lees verder

Eyasi
Product
 

Adore Crystal (2 lenzen) met sterkte

Adore Crystal zijn driemaandelijkse kleurlenzen van Eyemed Technologies. Deze exclusieve collectie, geïnspireerd door kristal, geeft je ogen een unieke kleur en glans. Het exclusieve NCIS-systeem (Natural Colour Integration System) zorgt voor een natuurlijke kleurverandering en verbetert het draagcomfort. Het hoge watergehalte maakt de Adore contactlenzen zeer comfortabel voor dagelijks gebruik. Het uiteindelijke kleurresultaat wordt echter gedeeltelijk beïnvloed door de natuurlijke pigmentatie van de iris en de huidige lichtomstandig­heden.

€ 33.90

Lees verder

Adore contactlenzen
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook