Grote maten mode

natuurlijke cosmetica

We gebruiken verzorgingsproducten omdat ze de huid soepel willen houden, bijdragen aan het herstellend vermogen van de huid en haar beschermen tegen weersinvloeden, water en UV-straling. Verzorgingsproducten onderhouden het natuurlijke vetlaagje op de huid en regelen de zuurgraad. Er zijn producten speciaal voor mannen, vrouwen en kinderen, maar ook voor specifieke leeftijdsgroepen, zoals jongeren, 50+ en 60+. Het beste gebruik je cosmetica die bestaan uit natuurlijke plantaardige grondstoffen. Vrijwel alle cosmetica is tegenwoordig dierproefvrij. 

Drogisterij.net | De Online Drogist van Nederland en Belgie

 

Drogisterij.net heeft een groot assortiment met 40.000 artikelen; van verzorging, parfum, contactlenzen, afvallen, sport- en fitness, speciale aanbiedingen en ook huishoudelijke producten.

Assortiment

 

Shop nu de mooiste kerstcadeaus bij Douglas met 60% korting

 

Promotie 1 500x500

 

The Body Shop | 40% korting!

 

 

Voorwaarde(n): AANBIEDING VOOR FAMILIE & VRIENDEN -40% OP EEN GROTE SELECTIE PRODUCTEN

Ontvang 40% korting op een grote selectie producten door code 14799 in te voeren bij het afrekenen. De aanbieding is niet geldig op de nieuwe producten hieronder.
Kan niet worden gecombineerd met andere promocodes.
Geen aanpassingen op eerdere aankopen mogelijk.
De aanbieding loopt af op 12 december 2017 om 11 uur (CET).
De korting is exclusief verzendkosten en handelingskosten.
The Body Shop behoudt zich het recht voor om deze actie op elk willekeurig moment zonder kennisgeving te wijzigen of annuleren.

Naar de aanbieding

 

Verzorgingsmiddelen, biologische, natuurlijke en hypoallergene producten voor ieder type huid

Wat is Ayurveda?

Ayurveda wint steeds meer aan bekendheid in het Westen, maar is feitelijk al eeuwenoud. Als je de naam van deze Indiase traditie vanuit het Sanskriet vertaalt, kom je op “Wetenschap van het Leven”. De wijsheid, wetenschap en praktische ervaring van Ayurveda draagt bij aan een goede gezondheid van lichaam, geest en ziel.

Waarom Ayurveda?

De huidige westerse beschaving brengt een heleboel voordelen met zich mee, maar heeft ook een keerzijde. Zo hebben steeds meer mensen last van zogenaamde welvaartsziektes en andere ongemakken. De gezondheidszorg heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld, maar helaas blijkt vaak dat ze met name gericht is op symptoombestrijding. Ayurveda daarentegen gaat op zoek naar de oorzaak en pakt het probleem bij de wortel aan.

Producten

Pranayur Pranayur biedt een uitgebreid assortiment van Ayurvedische producten; van natuurlijke verzorgingsproducten tot wellnessproducten, van voedingssupplementen tot yogaproducten. Allen bieden ze op hun eigen manier de mogelijkheid om de gezondheid op eenvoudige wijze op peil te brengen en langer gezond te blíjven.  

Naar Prenayur

Assortiment

Vier kerst bij Douglas met korting tot 60%

 

Promotie 1 500x500 

Vier kerst bij Douglas

Speuren naar leuke kerstcadeaus is nu extra gezellig. Met onze speciale kerstselectie wordt u alvast een eindje op weg geholpen, zodat u zeker weet dat uw cadeau in goede aarde valt. Natuurlijk hebben we daarbij voldoende keuze overgelaten om uw geschenk lekker persoonlijk te maken. En bovendien kunt u gratis profiteren van hun cadeauservice: een prachtige verpakking en een leuke wenskaart. Beschikbaar in hun winkels én in de online shop. Daarom viert u kerst bij Douglas

Naar de Douglas kerstaktie

exclusieve cosmetica producten die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland.

 

The Make Up Spot is in 2012 opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: het beschikbaar maken van exclusieve cosmetica producten die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. 

Met meer dan 85 merken en ruim 6000 producten is The Make Up Spot inmiddels uitgeroeid tot één van de grootste beauty webshops van Nederland. Bij The Make Up Spot zijn vrouwen in alle leeftijdscategorieën op de juiste plek voor een exclusief aanbod cosmeticamerken, skincare, haarproducten en accessoires. 

Naar The Make Up Shop

Assortiment

Van Black Friday tot en met Cyber Monday ontvang je 40% korting bij The Body Shop!

 

 

Ontvang 40% korting op je aankoop door de code: 14799 in te voeren bij het afrekenen. Deze korting geldt niet voor luxe producten. Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. De aanbieding vervalt maandag 27 november 2017 om 23.59 uur CET. De aanbieding is niet overdraagbaar. The Body Shop behoudt zich het recht voor om deze actie op elk willekeurig moment zonder kennisgeving te wijzigen of annuleren. Maximale bestelwaarde 500 euro.

Lees verder

 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook