Sneakers zijn spotieve gympen | Sneaker Week Sarenza

Sneakers worden gedragen als vrijetijdsschoenen.
Andere benamingen voor sneakers zijn gympen, sportschoenen of patta's
Sneakers zijn er in tal van stijlen, van uiterst sportief of casual tot semi-zakelijk.
Het zijn dus eigenlijk sportschoenen voor dagelijks gebruik

 

Sneaker Week Sarenza

 Sneaker Week Sarenza

 

Nat scheren of droog scheren

droog of natscheren?

Nat scheren
Nat scheren doe je met een mes, water en scheerzeep (of scheerolie of scheerschuim…) Nat scheren Het geeft een fris gevoel, het gladste scheerresultaat en het duurt langer voordat de baardharen terugkeren. Dat komt omdat je ze dichter bij de wortel (vlak onder de huidoppervlakte) afscheert. Nadeel is dat sommige mensen last krijgen van huidirritatie, maar dat komt maar zelden voor. En je moet er rustig de tijd voor nemen. Even nonchalant jezelf scheren Tijdens het rijden is geen optie!

Droog scheren
Volgens de pleitbezorgers van droog scheren resulteert deze scheermethode juist in minder huidirritatie. Want, zo zeggen zij: juist omdat je de baardharen minder dicht op de huid en wortel afscheert, maakt het scheerapparaat minder contact met de huid. En hoe minder contact met de huid, hoe minder irritatie er logischerwijs optreedt.

Droog scheren is vrijwel altijd elektrisch scheren. In de praktijk is het makkelijker en sneller. Je pakt het apparaat en gaat direct aan de slag, zonder dat je moet zoeken naar scheerzeep of voorzichtig moet doen met een vlijmscherp open mes.

Voordeligscheren:

Voordeligscheren.nl is dé webwinkel voor alle bekende merken scheermesjes, scheerkoppen en scheerbladen. Voordeligscheren.nl koopt alle Gillette en Wilkinson scheermesjes in grote hoeveelheden op, wat korting oplevert voor de klanten.

 

Voordeligscheren.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van bekende merken drogisterijartikelen, met een focus op scheermesjes en elektrisch scheren voor man en vrouw. Het assortiment bestaat onder andere uit bekende merken als Gillette, Wilkinson, Philips, Brain en Babyliss. Door groot in te kopen, kan Voordeligscheren.nl zeer scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast hanteert Voordeligscheren.nl ook staffelkortingen op diverse producten: extra korting wanneer men grotere aantallen van een product bestelt.

Assortiment Voordeligscheren

The Shaving Institute :

The Shaving Institute NL

Dit geavanceerde scheer- en verzorgingsproduct is geen gel of schuim, maar een transparante lotion. Het grote voordeel daarvan is dat scheidingslijnen van bakkebaarden en baarden perfect zichtbaar blijven – optimale precisie is dus gewaarborgd. En omdat deze lotion niet schuimt, is afspoelen niet nodig. Sterker nog: de lotion trekt al tijdens de scheerbeurt in de huid en start direct zijn verzorgende werking. Bovendien heeft de lotion een subtiele, frisse geur waardoor het gebruik van een aftershavelotion overbodig wordt. En, ook heel handig: De lotion is in tegenstelling tot vele andere niet schuimende scheerproducten, wel met koud water snel van het scheermes te spoelen. (zowel water als energie besparing)

De Shaving Institute produkten

 

haarverzorging: voor een mooie bos haar heb je de juiste haarverzorgings-producten nodig

haarverzorgingMooi haar, dat wil iedereen wel! Dat kun je bereiken door je haar minder vaak te wassen. Niet iedere dag, maar om de 4-5 dagen is prima. Gebruik een goede haarborstel. Gebruik een goede natuurlijke shampoo bijvoorbeeld één van de shampoo's van de Body Shop Probeer Rainforest Volume-lijn zij zorgen voor voor glad en glanzend haar een en zorgen voor meer volume zonder het haar te verzwaren. Ze zijn gemaakt volgens een milieubewuste formule, wat betekent dat we tijdens de ontwikkeling de bescherming van onze planeet in gedachten hebben houden.
Naar de Bodyshop natuurlijke shampoo's

Natuurlijke en biologische haarverzorging
Voor een mooie bos haar heb je de juiste verzorging nodig. Shampoos met sulfaten als sodium laureth sulfate doen echter meer kwaad dan goed voor je haar. Daarom bieden greenjump verschillende shampoos, conditioners en haarmaskers aan die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, kokos en natuurlijke etherische oliën. Voor ieder haartype zijn er verschillende producten. Zo kun je op natuurlijke wijze je roos, droge of juist vette haar tegengaan
Naar de Greenjump haarverzorgingsproducten
Greenjump assortiment natuurlijke haarverzorgingsproducten

Haarcentrum:
Haarcentrum.nl is een online winkel gespecialiseerd in haarverzorging, haarstyling, haarkleuring en haargroeiproducten. Het concept is simpel: een brede collectie haarproducten, die uitsluitend zijn samengesteld uit hoge kwaliteitsmerken. Haarcentrum.nl biedt het gemak en de vrijheid van internetshoppen, maar de zorg en aandacht die alleen nog bij een speciaalzaak te vinden is. Haarcentrum.nl verkoopt meer dan 90 merken.

Meervoorhaar.nl is dé webshop voor vrouwen en haar.
Vrouwen weten heel goed wat ze willen, elk plukje haar op hun hoofd verdient evenveel aandacht en moet gewoon precies zitten zoals ze dat in gedachten hebben, of althans de bedoeling is.

Meervoorhaar.nl heeft dan ook precies alle haar producten die bedoeld zijn om de volle aandacht aan haar te geven, elk eigenwijs of niet welwillend plukje in model te krijgen en man of vriendlief heerlijk nodeloos uit de badkamer te houden.

Kortom, Meervoorhaar.nl is er voor haar, haar haar, en natuurlijk haar!

Haarpro.nl is dé professionele haarproducten en beautyproducten webshop. Haarpro.nl valt onder het bedrijf Moon BV en naast een webshop heeft Moon BV ook een salon en een groothandel (fysieke winkel). De eigenaren van Moon BV zijn begonnen met een salon en zijn daarnaast gestart met een webshop, welke inmiddels is uitgegroeid tot 1 van de grootste namen in Nederland.

Naar Haarcentrum

Assortiment Haarcentrum

 

Haarverzorgingsprodukten Hairandbeauty

Hairandbeautyonline is wereldwijd actief . Hairandbeautyonline is één van de grootste webwinkels op het gebied van professionele haarverzorging. Ze verkoopt alleen professionele kappersmerken, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs.

Het assortiment van Hairandbeautyonline.com bestaat uit haarverzorgingsproducten, haarstylingsproducten, haarstylingtools, extensions en haarverf, zowel voor de consument als voor de professional! Kortom; alles voor, in, op, over en rondom het haar!

Naar Hair andbeautyonline

Assortiment Hairandbeautyonline

 

 

 

special edition: Happy Socks x Queen

 

 

Achter elke fantastische band ligt een zee aan fantastische fans. Als eerbetoon aan Queen's legendarische muziek en mode, komen hun grootste hits en kenmerkende instrumenten samen met Happy Socks' in een kleurrijke collectie die je uitnodigt om samen het podium op te komen. Kies uit de Collector's 6-pack gift box, de Signature 4-pack, losse paren, of deel je passie voor Queen met de volgende generatie met stijlen en gift boxes voor kinderen.

Naar Queen Happy Socks

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook