Rode lange ketting

Heerlijk lange ketting, om twee of drie keer om je nek te slaan! De vrouwen van Beads for Life in Nepal hebben voor deze ketting verschillende rode kralen gebruikt van verschillende formaten.

€ 29.95

Lees verder

Sieraden kettingen
Product
 

Copper set

Opvallende sieraden set in koperkleur. De ketting sluit mooi om de hals en heeft een prachtige hanger van koper en bruin/witte details. De armband in koperkleur maakt de set helemaal af. De ketting en armband zijn gemaakt van gerecycled aluminium en natuurlijk materiaal. Beiden worden gemaakt in Kenia.

€ 19.95

Lees verder

Sieraden sets
Product
 

Kettingen Knitted lichtblauw

  Deze ketting is gemaakt met een haaktechniek. Elk kraaltje is stuk voor stuk met de hand vastgezet door de vrouwen van Beads for Life in Nepal. De lichtblauwe kraaltjes hebben allemaal een aparte vorm wat de kettingen zeer bijzonder maakt. Kijk ook bij de Sieraden sets voor de speciale voordeelprijs met armband!

€ 29.95

Lees verder

Sieraden kettingen
Product
 

Kettingen Knitted groen

Deze ketting is gemaakt met een haaktechniek. Elk kraaltje is stuk voor stuk met de hand vastgezet door de vrouwen van Beads for Life in Nepal. De groene kralen hebben allemaal een verschillende vorm waardoor er een speels effect ontstaat. Kijk ook bij de Sieraden sets voor de speciale voordeelprijs met armband!

€ 29.95

Lees verder

Sieraden kettingen
Product
 

Kettingen Knitted paars

Deze ketting van paarse kralen is gemaakt met een speciale haaktechniek. Elk kraaltje is stuk voor stuk met de hand vastgezet door de vrouwen van Beads for Life. De kraaltjes hebben allemaal een andere vorm en formaat. Erg speels! Kijk ook bij de Sieraden sets voor de speciale voordeelprijs met armband!

€ 29.95

Lees verder

Sieraden kettingen
Product
 

Kettingen Knitted bruin

Deze ketting is gemaakt van bruine kralen in verschillende formaten. De kralen zijn aan elkaar gemaakt met een speciale haaktechniek. Elk kraaltje is stuk voor stuk met de hand vastgezet door de vrouwen van Beads for Life in Nepal. Kijk ook bij de Sieraden sets voor de speciale voordeelprijs met armband!

€ 29.95

Lees verder

Sieraden kettingen
Product
 

Armband Lucky Coin

Deze armband is gemaakt van houten kralen en is afgewerkt met geluksmuntjes. Deze armbanden worden met de hand gemaakt in Kenia. Wie wil er geen geluk hebben?

€ 7.95

Lees verder

Sieraden Top 10
Product
 

Set knitted paars

Sieraden set bestaande uit een ketting en armband van paarse kralen. Via een speciale haaktechniek worden de kralen met elkaar verbonden tot dit eindresultaat. De sieraden sets worden gemaakt in Nepal.

€ 34.95

Lees verder

Sieraden sets
Product
 

Blauwe lange ketting

Heerlijk lange blauwe ketting, om twee of drie keer om je nek te slaan! De vrouwen van Beads for Life in Nepal hebben voor deze ketting verschillende soorten kralen gebruikt.

€ 29.95

Lees verder

Sieraden kettingen
Product
 

Bruine lange ketting

Heerlijk lange ketting van bruine kralen, om twee of drie keer om je nek te slaan! De vrouwen van Beads for Life in Nepal hebben voor deze ketting kralen in verschillende formaten en vormen gebruikt.

€ 29.95

Lees verder

Sieraden kettingen
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook