zoek produkt:

Signatura Veterbootie Grijs

Grijze Signatura veterbooties gemaakt van leer, net zoals de voering en de comfortabele binnenzool. De halfhoge veterbooties hebben ter decoratie meerdere stiksels en perforaties. Door middel van een rijgsluiting kan de schoen gesloten worden. De gekleurde rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter. Het voetbed van de Signatura veterbooties is niet uitneembaar.

€ 99.99

lees verder

Herenschoenen
Product
 

Cellini Tassen Blauw

Blauwe Cellini tassen gemaakt van leatherlook. De stijlvolle Cellini bag-in-bag tas bestaat uit twee tassen. De ´grote´ tas heeft de volgende afmetingen: 30 x 25 x 8 centimeter. In de grotere tas zit een kleinere tas. Deze tassen hebben beiden twee hengsels, de tas kan hierdoor om de arm of om de schouder gedragen worden. Ook bevat de grotere tas een accessoire aan de voorkant, hier kan iets kleins in zoals geld in opgeborgen worden.

€ 44.99

lees verder

Tassen
Product
 

Micmacbags Portemonnee Beige

Beige Micmacbags portemonnee gemaakt van leer, met een voering van textiel. De ritsportemonnee heeft meerdere vakjes en is voorzien van een bandje om de portemonnee om de pols te dragen. Ter decoratie zijn er stiksels en merkopdrukken aangebracht. De Micmacbags portemonnee heeft de volgende afmetingen: 21 x 2 x 11 centimeter.

€ 27.99

lees verder

Riemen
Product
 

Cellini Tassen Grijs

Cellini tassen gemaakt van leatherlook. De stijlvolle Cellini bag-in-bag tas bestaat uit twee tassen. De ´grote´ tas heeft de volgende afmetingen: 35 x 33 x 10 centimeter. In de grotere tas zit een kleinere tas. Deze tassen hebben beiden twee hengsels, de tas kan hierdoor om de arm of om de schouder gedragen worden. Ook bevat de grotere tas een accessoire aan de voorkant, hier kan iets kleins in zoals geld in opgeborgen worden.

€ 49.99

lees verder

Tassen
Product
 

Muyters Leren lopen Blauw

Blauwe Muyters leren lopen schoentjes gemaakt van leer, net zoals de comfortabele binnenzool en de voering. Het voetbed van de Muyters schoentjes is erg comfortabel en uitneembaar. De schoentjes bieden de babyvoetjes optimale comfort dankzij de ondersteuning in de hiel en de flexibele zool. De schoentjes hebben een opvallende print. Door middel van een rits- en rijgsluiting kan het schoentje gesloten worden. De ritssluiting is extra verstevigd met een klittenbandje.

€ 49.95

lees verder

Meisjesschoenen
Product
 

Mim pi Veterbootie Blauw

Blauwe Mim-Pi veterbooties gemaakt van leer, net zoals de voering en de comfortabele binnenzool. De trendy veterbooties zijn voorzien van een opvallende print! Ter decoratie zijn er stiksels, merkopdrukken en inzetten van afwijkend materiaal aangebracht. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter. Door middel van een rijg- en ritssluiting kunnen de schoenen gesloten worden. Het voetbed van de Mim-Pi veterbooties is uitneembaar.

€ 79.95

lees verder

Meisjesschoenen
Product
 

Micmacbags Tassen Beige

Micmacbags Tassen Beige

€ 49.99

lees verder

Tassen
Product
 

Cellini Tassen Roze

Roze Cellini tassen gemaakt van leatherlook. De stijlvolle Cellini bag-in-bag tas bestaat uit twee tassen. De ´grote´ tas heeft de volgende afmetingen: 35 x 33 x 10 centimeter. In de grotere tas zit een kleinere tas. Deze tassen hebben beiden twee hengsels, de tas kan hierdoor om de arm of om de schouder gedragen worden. Ook bevat de grotere tas een accessoire aan de voorkant, hier kan iets kleins in zoals geld in opgeborgen worden.

€ 49.99

lees verder

Tassen
Product
 

Cellini Tassen Zwart

Zwarte Cellini tassen gemaakt van leatherlook. De stijlvolle Cellini bag-in-bag tas bestaat uit twee tassen. De ´grote´ tas heeft de volgende afmetingen: 30 x 25 x 8 centimeter. In de grotere tas zit een kleinere tas. Deze tassen hebben beiden twee hengsels, de tas kan hierdoor om de arm of om de schouder gedragen worden. Ook bevat de grotere tas een accessoire aan de voorkant, hier kan iets kleins in zoals geld in opgeborgen worden.

€ 44.99

lees verder

Tassen
Product
 

Cellini Tassen Taupe

Taupe Cellini tassen gemaakt van leatherlook. De stijlvolle Cellini bag-in-bag tas bestaat uit twee tassen. De ´grote´ tas heeft de volgende afmetingen: 30 x 25 x 8 centimeter. In de grotere tas zit een kleinere tas. Deze tassen hebben beiden twee hengsels, de tas kan hierdoor om de arm of om de schouder gedragen worden. Ook bevat de grotere tas een accessoire aan de voorkant, hier kan iets kleins in zoals geld in opgeborgen worden.

€ 44.99

lees verder

Tassen
Product
 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook