zoek produkt:

1 62.062.26 Gabor Pumps

Nachtblauwe pumps voor een mooie donkere schoen onder een sierlijke outfit. De extra wijde uitvoering zorgt voor extra ruimte bij de tenen, de bal van de voet en de wreef. Voorzien van een vast voetbed, met een hak van 40mm en uitgevoerd in hoogwaardig en tijdloos suède.

€ 99.90

lees verder

Schoenen
Product
 

766860 Gabor Tassen Zwart

Stijlvolle zwarte tas voor dames, voorzien van mooie glanzende details. Bijzonder overtuigende damestas, voorzien van zwarte hengsels om die eenvoudig mee te dragen. De lichte glinstering van de details zorgt voor een bijzondere verschijning. De tas is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal.  Lengte 37cm, breedte 12,5cm, hoogte 31cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 groot binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, in het midden 1 extra vak met ritssluiting, 2 vaste hengels.

€ 75.99

lees verder

Tassen
Product
 

766814 Gabor Tassen Zilver

Zilveren damestas met een mooi sierlijk karakter, dankzij het gebruik van een fijn patroon op de tas. De tas heeft stevige hengsels om die eenvoudig mee te dragen en een ritssluiting om die weer goed af te sluiten. De tas is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en is daardoor zeer duurzaam.  Lengte 37cm, breedte 12,5cm, hoogte 31cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 groot binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, in het midden 1 extra vak met ritssluiting, 2 vaste hengels.

€ 75.99

lees verder

Tassen
Product
 

762304 Gabor Tassen Rose

Rosé damestas kopen met een mooie vrouwelijke uitstraling? De tas is voorzien van een ritssluiting met daarin een mooie fringe. Stijlvol afgewerkt met subtiele stiknaad op de sluitende flap. Met handig hengsel voor over de schouder. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. Lengte 27,5cm, breedte 6,5cm, hoogte 18,5cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 groot binnenvak, klep met magneetsluiting, 1 klein binnenvak met ritssluiting met daarin een vakje met ritssluiting, een vakje voor de mobiele telefoon en een los verstelbare schouderband.

€ 65.99

lees verder

Tassen
Product
 

762829 Gabor Tassen Bruin

Sierlijke bruine damestas van hoogwaardig synthetisch materiaal voor een maximale duurzaamheid. Voorzien van een handige schouderband en een ritssluiting met bandje om die eenvoudig te openen en sluiten. Mooie decoratie op de sluitende flap van de damestas.  Lengte 27cm, breedte 8cm, hoogte 26cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en een vakje voor de mobiele telefoon, verstelbare schouderband.

€ 65.99

lees verder

Tassen
Product
 

765650 Gabor Tassen Blauw

Blauwe damestas met brede witte band in het midden. De combinatie van nachtblauw en lichtblauw zorgt voor een bijzonder fraai ontwerp. Met sierlijke stiksels in de breedte en voorzien van een handige ritssluiting. Hengsel om de tas gemakkelijk mee te dragen, gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. Lengte 32cm, breedte 11,5cm, hoogte 31cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, 1 vast hengsel.

€ 75.99

lees verder

Tassen
Product
 

767004 Gabor Tassen Rose

Rosé damestas met mooi sierlijk karakter, voorzien van een opvallende print die eenvoudig de aandacht trekt. De tas is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. De hengsels zijn uitgevoerd in rosé en hebben een zwarte rand, die zorgt voor een mooi contrast op de tas.  Lengte 39cm, breedte 9cm, hoogte 29cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 groot binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, 2 vaste hengels.

€ 75.99

lees verder

Tassen
Product
 

767399 Gabor Tassen Multicolour

Kleurrijke damestas voor een opvallende verschijning, voorzien van een mooie slangenprint in verschillende formaten. Zowel de tas zelf als de schouderband is rijkelijk versierd en zorgt voor een mooie presentatie. Sierlijke tas voor dames, gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen.  Lengte 19cm, breedte 7,5cm, hoogte 17,5cm Hoofdsluiting: klepsluiting met klikslotje, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en een vakje voor de mobiele telefoon en een verstelbare schouderband.

€ 65.99

lees verder

Tassen
Product
 

762314 Gabor Tassen Zilver

Zilveren damestas met een mooie strakke afwerking, voorzien van een subtiele glans. De damestas is voorzien van een handige ritssluiting met daaraan een mooie fringe. De subtiele stiknaad op de sluitende flap maakt de tas bijzonder. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal. Lengte 27,5cm, breedte 6,5cm, hoogte 18,5cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 groot binnenvak, klep met magneetsluiting, 1 klein binnenvak met ritssluiting met daarin een vakje met ritssluiting, een vakje voor de mobiele telefoon en een los verstelbare schouderband. 

€ 65.99

lees verder

Tassen
Product
 

767499 Gabor Tassen Multicolour

Kleurrijke kleine damestas met mooie slangenprint, afgewerkt in verschillende kleuren. Geel, roze, paars, blauw en wit komen er mooi in samen. De tas is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en zorgt voor een stralende verschijning waarmee u direct het middelpunt van de belangstelling bent.  Lengte 29cm, breedte 4,5cm, hoogte 17,5cm Hoofdsluiting: klepsluiting met magneet en ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting, een vakje voor de mobiele telefoon en een losse verstelbare schouderband.

€ 65.99

lees verder

Tassen
Product
 

762270 Gabor Tassen Grijs

Mooie grijze damestas met een bijzonder stijlvolle uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, zodat u kunt rekenen op een lange levensduur. Combineer de mooie grijze damestas met de verschillende schoenen in dezelfde of juist een contrasterende kleur.  Lengte 41cm, breedte 14cm, hoogte 28,5cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting , 1 extra binnenvak met rits en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, 2 vaste hengels en een losse verstelbare schouderband.

€ 85.99

lees verder

Tassen
Product
 

69930001 Gabor VELOURS NUBUK 75ML

Bruine Gabor schoenen van nubuck of suède? Als je schoenen vies zijn geworden haal je stof en vuil natuurlijk snel van je schoenen. Maar vaak blijft er toch een waas achter en verliest het zijn diepe kleur. Die haal je met deze lotion snel weer terug. Door het handige sponsje werkt het erg gemakkelijk en zien ze er snel weer uit als nieuw. Verkrijgbaar in kleurloos, bruin, blauw en zwart (kleurloos frist de ook kleur op). Gebruiksaanwijzing: goed schudden voor gebruik. Met opbrengspons vloeistof gelijkmatig opbrengen. Laten drogen, dan opborstelen met Combiborstel of Velours Nubuck Reiniger.

€ 4.95

lees verder

Onderhoud
Product
 

764399 Gabor Tassen Multicolour

Sierlijk vormgegeven damestas in verschillende kleuren, aangebracht in een mooie slangenprint. Met een bruine onderzijde en stiknaad bovenaan de tas. Voorzien van een schouderband om de tas gemakkelijk mee te dragen. Geel, rood, zwart en groen voor een rijke verzameling mooie kleuren.  Lengte 24,5cm, breedte 3,5cm, hoogte 25cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon.

€ 55.99

lees verder

Tassen
Product
 

766312 Gabor Tassen Wit

Witte damestas van hoogwaardig synthetisch materiaal, voorzien van een mooie bruine band aan de onderzijde. De bruine band op de damestas komt ook aan de bovenzijde weer terug, waardoor er een mooi contrast ontstaat. De witte damestas is voorzien van een sierlijk hengsel in de donkere bruine kleur. Lengte 40cm, breedte 15cm, hoogte 29cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 groot binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, in het midden 1 extra vak met ritssluiting, 2 vaste hengels.

€ 85.99

lees verder

Tassen
Product
 

1 64.315.60 Gabor Sneakers Wit

Witte sneakers met een sportieve uitstraling en feestelijke afwerking op de neuzen en de hielen. Voorzien van witte veters en een lichte dikke zool voor een prettig draagcomfort. De witte sneakers hebben een goede pasvorm en zijn afgewerkt in hoogwaardig kalfsleer voor uitstekende kwaliteit.

€ 125.00

lees verder

Schoenen
Product
 

1 64.411.16 Gabor Veterschoenen Blauw

Kobalt blauwe veterschoenen met een fijne pasvorm voor een goed draagcomfort. Met contrasterende witte zool en decoratieve rand ten opzichte van de schoen. Uitgevoerd in luxe suède en met vast voetbed. Casual schoen, geschikt voor diverse gelegenheden.

€ 99.90

lees verder

Schoenen
Product
 

1 02.080.47 Gabor Pumps Zwart

Zwart suède ziet er altijd goed uit. Deze pumps ook en ze zitten ook heerlijk. Van binnen en buiten zijn ze perfect afgewerkt en geven je een prachtige vrouwelijke uitstraling. Met hak van 4,5 cm.

€ 99.90

lees verder

Schoenen
Product
 

765622 Gabor Tassen Bruin

Cognac bruine damestas met een brede witte en lichtbruine band. Voorzien van sierlijke horizontale stiksels voor een optisch breder ontwerp. De tas heeft een handige ritssluiting en is voorzien van een hengsel in een mooie bruine kleur. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal.  Lengte 32cm, breedte 11,5cm, hoogte 31cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, 1 vast hengsel.

€ 75.99

lees verder

Tassen
Product
 

766770 Gabor Tassen Grijs

Grijze damestas met mooi sierlijk karakter. Bijzondere print over heel de tas, die tevens op een mooie manier terugkomt in het hengsel. De tas heeft een vierkante vorm en vormt daarmee een stijlicoon op zich. Dankzij het gebruik van hoogwaardig synthetisch materiaal gaat de tas gemakkelijk meerdere seizoenen mee. Lengte 36,5cm, breedte 12cm, hoogte 32,5cm Hoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 groot binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, 2 vaste hengels..

€ 85.99

lees verder

Tassen
Product
 

764820 Gabor Tassen Beige

Beige damestas met lichtgroene en gouden elementen, voorzien van handige hengsels met een stijlvol ontwerp. De tas heeft een mooie slangenprint, waarin de verschillende kleuren op een bijzondere wijze tot uiting komen. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal voor een maximale levensduur.  Lengte 35cm, breedte 17,5cm, hoogte 28cm Hoofdsluiting: magneetsluiting en gesp met drukker, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met daarin een vakje met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, 2 vaste hengels.

€ 55.99

lees verder

Tassen
Product
 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook