#Linkruil met Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen en kledingruil. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Panama Jack Waterproof veterschoen sheepskin

Deze waterproef veterschoenen van het merk Panama Jack komen uit onze najaarscollectie voor dames. De schoenen hebben een bovenwerk van leder en zijn zwart van kleur. De tong van de schoen is bewerkt met een cognac kleurig label waar het merk Panama Jack op staat. De binnenvoering is gemaakt van skeepskin en daarom lekker warm. De stevige zool van de boot is gemaakt van leder. Uitneembare binnenzool: ja

€ 208.85

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Shabbies Nubuck boot voor dames

Stoere groene nubuck boots voor dames. Deze laarsjes hebben zowel een vetersluiting als een handige ritssluiting. De zool is een flexibele spekzool en lekker comfortabel. Uitneembare binnenzool: ja

€ 137.91

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Dr. Martens Bootie glitter zilver

Deze veterboots van het bekende merk Dr. Martens komen uit onze najaarscollectie damesschoen. Het bovenwerk van de schoen heeft een opvallende grijs kleurige glitter. De zool van de schoen is voorzien van de bekende gele stiksel. Bovendien heeft de schoen een lus op de hiel. De veterboot heeft een grove zool met luchtkussen, die olie- en vetbestendig is en een goede schuur- en slipweerstand biedt.

€ 149.85

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Dr. Martens Bootie glitter goud

Deze veterboots van het bekende merk Dr. Martens komen uit onze najaarscollectie damesschoen. Het bovenwerk van de schoen heeft een opvallende gouden glitter. De zool van de schoen is voorzien van de bekende gele stiksel. Bovendien heeft de schoen een lus op de hiel. De veterboot heeft een grove zool met luchtkussen, die olie- en vetbestendig is en een goede schuur- en slipweerstand biedt.

€ 149.85

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Dr. Martens Bootie groen

Deze veterboots van het bekende merk Dr. Martens komen uit onze najaarscollectie damesschoen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van donkergroen leder en is voorzien van de bekende gele stiksel en de lus op de hiel van de schoen. De veterboot heeft een grove zool met luchtkussen, die olie- en vetbestendig is en een goede schuur- en slipweerstand biedt.

€ 174.85

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Dr. Martens Bootie rood

Deze veterboots van het bekende merk Dr. Martens komen uit onze najaarscollectie damesschoen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van donkerrood leder en is voorzien van de bekende gele stiksel en de lus op de hiel van de schoen. De veterboot heeft een grove zool met luchtkussen, die olie- en vetbestendig is en een goede schuur- en slipweerstand biedt.

€ 174.85

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Blackstone Gevoerde bootie met rits

Deze veterschoenen van het merk Blackstone komen uit onze najaarscollectie voor dames! De sneakers hebben een bovenwerk van leder en zijn bruin van kleur. Bovendien is de gehele schoen gevoerd met sheepskin en daarom extra warm voor in de koude wintermaanden! De schoen is voorzien van een veter en ritssluiting. Zowel de tong als de zool van de schoen zijn bewerkt met het merk Blackstone. Deze zool is gemaakt van rubber. Uitneembare binnenzool: ja

€ 113.91

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Blackstone Sheepskin gevoerde veterschoen met rits

Deze veterschoenen van het merk Blackstone komen uit onze najaarscollectie voor dames! De sneakers hebben een bovenwerk van leder en zijn zwart van kleur. Bovendien is de gehele schoen gevoerd met sheepskin en daarom extra warm voor in de koude wintermaanden! De schoen is voorzien van een veter en ritssluiting. Zowel de tong als de zool van de schoen zijn bewerkt met het merk Blackstone. Deze zool is gemaakt van rubber.

€ 113.91

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Blackstone Gevoerde sneaker sheepskin

Het wel bekende model CW96 van het stoere merk Blackstone. Deze boots hebben een bovenwerk van donker bruin nubuck en hebben een zwarte zool. De leren veters passen hier perfect bij! De veterboots sluiten naast de veters ook super handig met een rits. De sheepskin binnenvoering zorgt ervoor dat je voeten heerlijk op temperatuur blijven!

€ 113.91

Naar mooieschoenen

Damesschoenen
Product
 

Horloge Koopjeshoek

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook