Duurzame schoenen: zie hoe populaire schoenenmerken scoren op de rank-a-brand duurzaamheidscriteria. Deze criteria omvatten duurzaamheidskwesties als kinderarbeid, eerlijke lonen voor arbeiders, het milieuvriendelijk looien van leer, het gebruik van meer milieuvriendelijke materialen, het uitbannen van giftige stoffen en het beperken van CO2-emissies. De hoogst behaalde score halen Birkenstock en Ethletic.

Birkenstock heeft op de criteria voor duurzaamheid het C-label behaald.Het  behaalde C-label is een matige score, omdat Birkenstock nog maar weinig concrete prestaties weet te melden. De meeste punten worden gescoord op het gebied van arbeidsomstandigheden, omdat alle producten in Duitsland worden gemaakt. Het bedrijf kan nog veel meer concrete prestaties communiceren op het gebied van CO2 uitstoot en milieubeleid, zodat Birkenstock de score kan verbeterenEthletic heeft op onze criteria voor duurzaamheid het B-label behaald. Ethletic behoort volgens Rank-abrand daarmee tot de meer duurzame schoenenmerken. Het merk scoort een groot deel van de punten voor arbeidsomstandigheden en milieubeleid. Er zijn echter nog verbeterpunten, vooral wat betreft de transparantie met betrekking tot klimaatbeleid.

Alle andere merken scoren beduidend slechter.

 

Voorjaar! slippers en sandalencollectie

 

Assortiment Scapino

Scapino slippers en sandalen

 

Gratis sokken bij orderbedrag van minimaal € 44,95

 

 

Maak je Urban-look af met een paar British Knights. Streetstyle voor iedereen! British Knights is niet zomaar een Urban-merk, het is een lifestyle! Met een paar BK bezit jij de stad!

Hun geschiedenis gaat terug tot begin jaren tachtig. British Knights werd door een in New York gevestigde groothandel in sportschoenen gelanceerd als een modieus alternatief voor de grote 'prestatiegerichte' sportkledingmerken. In de jaren 80 onderscheidde British Knights zich duidelijk door een heel eigen en specifiek karakter gebaseerd op extreme sporten en door die specifieke British Knights urban look. Inspiratie hebben ze opgedaan in de wereld van surf, skate en hiphop.

Assortiment BKfootwear

 

Sweet Days tot 50% korting op geselecteerde producten bij Sarenza.

 

Sweet Days tot 50% korting op geselecteerde producten bij Sarenza.

Frankrijks grootste online schoenenwinkel opent haar deuren in Nederland! Sterk beïnvloed door de laatste modetrends uit het hartje van de modestad Parijs biedt Sarenza.nl meer dan 600 merken en 40.000 verschillende modellen aan. Een ruime keuze uit sportmerken, vrije tijdsmerken en luxe merken Sarenza.nl verkoopt ze allemaal!

Converse met €20 korting! van €64,99 voor € 44.49

 

Converse met €20 korting! van €64,99 voor € 44.49

Converse met €20 korting! van €64,99 voor € 44.49

#samensterk schoenentorfs 10% korting

#samensterk Torfs 10% korting

Schoenentorfs.nl is van mening dat een outfit niet af is zonder het perfecte paar schoenen of de ideale tas. Daarom vinden uw bezoekers bij Schoenentorfs.nl de allernieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren, jongens en meisjes.

#samensterk schoenentorfs 10% korting 

assortiment

 

Torfs sterk in Schoenen actie Hello spring 10% korting op het hele assortiment

Torfs sterk in Schoenen actie Hello spring 10% korting op het hele assortiment

 

Met meer dan 70 winkels en een online shop, is SchoenenTorfs.nl een gevestigde waarde in de wereld van schoenen en accessoires. De passie voor en kennis van schoenen en handtassen zit dan ook in het DNA! SchoenenTorfs.nl gaat dan ook voor de beste en meest optimale klantenservice! Verzending en retour van de artikelen zijn gratis.

Torfs sterk in Schoenen actie Hello spring 10% korting op het hele assortiment

Assortiment Torfs

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook