Esschert Design Lover duo paraplu

Dubbel zo droog! Het is een bekend probleem onder paraplugebruikers: je loopt met z'n tweeën op straat, het begint te regenen en je hebt maar één paraplu. Gebruik je die dan om jullie allebei droog te houden (een heel gehannes waarbij uiteindelijk iedereen toch halfnat wordt) of kies je toch voor jezelf? Met de Esschert Design Lover help je dit dilemma uit de wereld: deze paraplu is namelijk maar liefst 128 centimeter breed en biedt genoeg ruimte voor jullie allebei. De Lover is gemaakt van een oersterke combinatie van materialen: pongézijde, aluminium, glasvezelversterkte kunststof, ijzer en EVA. Tips! Hoe gebruik je een duo-paraplu? Nog op zoek naar iemand om samen mee te schuilen? Misschien is de Lover-paraplu dan wel dé versiertruc! Bescherming tegen de regen: een betere indruk op je eerste afspraakje kun je bijna niet maken. En heeft je date geen zin om droog te blijven? Dan zal hij of zij in ieder geval kunnen lachen om je droge humor. Oh ja, de Esschert Design Lover kan

€ 14.95

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu Esschert Design Regenkleding expert.nl
Product
 

Le Studio Golf Counter

Paraplu voor op de golfbaan Slaat u graag een balletje op de golfbaan? Dan mag deze golfparaplu van Le Studio niet ontbreken op regenachtige dagen. Deze paraplu is geheel in de kenmerkende golfstijl uitgevoerd. De paraplu heeft zwart/witte kleurvlakken, is uitgevoerd met een handvat in de vorm van een golfclub en is uitgevoerd met een LCD-scherm met handige teller waarop u het aantal slagen kunt bijhouden. De Le Studio Golf Counter heeft uitgeklapt een diameter van 130 centimeter en een lengte van 103 centimeter. Ook leuk als cadeautje!

€ 24.20

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu Le Studio Regenkleding expert.nl
Product
 

XD Design Hurricane stormparaplu

Stormparaplu van groot formaat De XD Design Hurricane is een robuuste stormparaplu met een paneel, dat uit twee lagen bestaat. Dat maakt deze paraplu ideaal voor ruige, stormachtige weersomstandigheden. Na gebruik is hij in een mum van tijd weer droog, dankzij het lichte, waterbestendige materiaal. Verder beschikt deze stormparaplu over een uniek openingsmechanisme, dat het openen en sluiten extra gemakkelijk maakt. De paraplu heeft een diameter van maar liefst 120 centimeter en is beschikbaar in de volgende drie kleuren: * Zwart * Zilver * Blauw

€ 34.95

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu XD Design Regenkleding expert.nl
Product
 

XD Design Brolly paraplu

Paraplu van gerecyclede PET-flessen In ons regenachtige klimaat kan het geen kwaad om altijd voorbereid te zijn op een regenbui. De XD Design Brolly is een praktische paraplu, die op te vouwen is tot een compact pakketje, dat eenvoudig overal mee naartoe te nemen is. Opent u de paraplu, dan biedt hij een diameter van 96 centimeter waar u onder kunt schuilen. Het zwarte regenscherm is gemaakt van rPET-canvas, dat is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De Brolly is een hoogwaardige én ecologische oplossing voor regenachtige dagen. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen Deze paraplu van XD Design is voorzien van een uniek mechanisme, waarmee u hem zowel kunt openen als kunt sluiten. Dit systeem maakt het mogelijk de paraplu in een handomdraai op te klappen, zodat u helemaal droog blijft. De Brolly is verkrijgbaar in vier uitvoeringen. Voor de kleur van het handvat kunt u kiezen uit: * Wit * Zwart * Blauw * Lime

€ 29.95

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu XD Design Regenkleding expert.nl
Product
 

Camilla Mørch paraplu

Paraplu van Camilla Mørch De Camilla Mørch paraplu is een grote, zwarte paraplu met een wit logo van Camilla Mørch erop. Met deze praktische paraplu maak je je Camilla Mørch-outfit helemaal compleet! Hij biedt extra bescherming tijdens een regenbui en is dus altijd handig om mee te nemen voor onderweg.

€ 34.90

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu Camilla Mørch Regenkleding expert.nl
Product
 

Eagle Creek Rain Away Travel paraplu

Droog van A naar B Begint het net te regenen als jij naar buiten wilt gaan.. Dat is balen, behalve als je beschikt over de Eagle Creek Rain Away Travel paraplu. Deze paraplu zorgt er voor dat jij droog van A naar B kunt gaan. De paraplu weegt slechts 200 gram en is dan ook zeer licht van gewicht. Overigens beschermt deze paraplu je ook tegen de zon, doordat UV-stralen worden tegengehouden. Zodra je de paraplu wilt opruimen, kun je deze tot een klein pakketje opvouwen!

€ 27.99

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu Eagle Creek Regenkleding expert.nl
Product
 

Le Studio Parisienne Bleu

Hippe paraplu Staat er een dagje shoppen op de agenda, maar is er de hele dag regen voorspelt? Met de Le Studio Parisienne Bleu paraplu is dat voor u voortaan geen probleem meer. Met deze hippe paraplu kunt u namelijk stijlvol winkelen, ook in de regen. De paraplu is lichtblauw van kleur en is bedrukt met een print van kenmerkende gebouwen uit de hippe metropool Parijs. De paraplu heeft een uitgeklapt een diameter van 94 centimeter en een hoogte van 89 centimeter.

€ 14.97

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu Le Studio Regenkleding expert.nl
Product
 

XD Design Hurricane paraplu

Stevige paraplu De XD Design Hurricane kan misschien geen orkaan doorstaan, maar is zeker bestand tegen een fikse regenbui. Hij is namelijk vervaardigd van stevig polyester en beschikt over een stevige aluminium steel. De acht baleinen zijn vervaardigd van glasvezel, waardoor ze zeer stevig en toch flexibel zijn. De handgreep en de uiteinden van de baleinen zijn gemaakt van ABS. Deze grote paraplu is verkrijgbaar in drie stijlvolle uitvoeringen: * Zwart met zilveren binnenkant * Zilver met zwarte binnenkant * Blauw met zilveren binnenkant Groot formaat De Hurricane paraplu is groot van formaat met een diameter van maar liefst 105 centimeter. Van top tot handgreep is deze 81,5 centimeter lang. De paraplu kan eenvoudig handmatig worden uitgeklapt. Op een regenachtige dag is deze paraplu van XD Design uw ideale reisgenoot.

€ 29.95

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu XD Design Regenkleding expert.nl
Product
 

Impliva paraplu

Grote paraplu met automatisch mechanisme In de herfst is het toch wel verstandig om een paraplu bij je te hebben. Je weet het in Nederland immers nooit...Deze grote paraplu van Impliva is zeer stevig, heeft acht banen en het openingsmechanisme werkt automatisch. Het doek van de paraplu is gemaakt van polyester. De paraplu is 81 centimeter lang en heeft een diameter van 102 centimeter. Je past er dus makkelijk samen met je lief onder. Voor welk fancy kleurtje ga jij?

€ 9.10

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu Impliva Regenkleding expert.nl
Product
 

Senz Smart S paraplu

Pocket-versie van de Senz Stormparaplu Net als zijn grote broer is deze pocket-versie paraplu van Senz ideaal om te gebruiken wanneer het buiten hard waait. De Senz Smart S-paraplu is in staat windsnelheden tot en met 60 km/h met groot gemak te weerstaan. Paraplu's die dubbelklappen behoren daarmee definitief tot het verleden. Opgevouwen past de Senz Smart S eenvoudig in uw fietstas of rugzak (is 25,5 cm lang). De scherp geprijsde paraplu is verkrijgbaar in de volgende stijlvolle kleuren: * Zwart : de Senz Smart S Black Out * Donkerblauw : Deep Blue * Zilver : Shiny Silver * Rood : Sunset Red * Groen : Shelter Green * Donkergroen-multicolour: Gear Up

€ 29.90

lees verder

Outdoor reisbenodigdheden regenbescherming paraplu Senz Regenkleding expert.nl
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode modegids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook