Boxershort St. Baby Wit

Saint Basics ontwierp een set met daarin een witte boxer en T-shirt voor de allerkleinsten. De boxer biedt genoeg luier-ruimte en het T-shirt heeft een handige drukknoopsluiting. Gratis retourneren.

€ 9.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Casimir Zwart

Deze St. Casimir is een sportieve boxershort met een korte pijp. Zoals alle boxers van Saint Basics is ook deze gemaakt van zacht biologisch katoen. Gratis retourneren.

€ 19.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Julius Wit

Kies voor een duurzame basic: vrij van gifstoffen, kinderarbeid en oneerlijke handel. Deze witte St.Julius boxershort van Saint Basics heeft lange pijpjes en een gulp met knoopsluiting. Gratis retourneren.

€ 21.50

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Florian Zwart

Saint Basics heren short St. Florian: zwarte shors met een korte pijp, van zacht biologisch katoen. Zoals al het ondergoed van Saint Basics duurzaam geproduceerd. Gratis retourneren.

€ 19.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Luke Forest Diamonds

Nauwsluitende Saint Basics boxershort voor heren. Dit groen gekleurde model is vervaardigd van de wonderlijke vezel lyocell. Hierdoor is deze milieuvriendelijke boxer makkelijk te verzorgen, voelt hij zacht aan en is hij zo sterk als polyester. Daarnaast heeft deze short een lichtgroene diamond print en is hij voorzien van een elastische Saint Basics tailleband. Gratis retourneren.

€ 24.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Luke Blue Moon Cubes

Oceaanblauwe St. Basics boxershort voor heren, gemaakt van lyocell. Dit betekent dat dit nauwsluitende model alle praktische eigenschappen bevat die je maar kunt wensen en tegelijkertijd milieuvriendelijk vervaardigd is. Daarnaast heeft deze variant een zwarte cubes print en is hij afgewerkt met een zwarte tailleband. Gratis retourneren.

€ 24.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Luke Blue Moon

Effen St. Basics boxershort met een nauwsluitende pasvorm. Dit oceaanblauwe model heeft korte pijpjes en een elastische tailleband. Doordat hij vervaardigd is van de natuurlijke vezel lyocell bevat hij vele fijne eigenschappen, zoals zijn zachtheid, sterkte en absorptievermogen. Gratis retourneren.

€ 24.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Julius Zwart

Ga jij graag voor een duurzame basic, maar met knoopjes? Deze zwarte St. Julius van Saint Basics met een lange pijp is gemaakt van biologisch katoen en voelt fijn aan op je huid. Gratis retourneren.

€ 21.50

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Luke Green Wave

Deze St. Basics heren boxershort springt direct in het oog door zijn lichtgroene kleur en grafische print. De gehele body van dit nauwsluitende model is namelijk versierd met driehoeken, die een gekartelde kant hebben en golven voorstellen. Daarnaast is deze wonderlijke boxer gemaakt Lyocell. Hierdoor heeft hij niet alleen een hoog comfortlevel, maar is hij ook milieuvriendelijk vervaardigd. Gratis retourneren.

€ 24.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Casimir Wit

Sportieve look, gebracht door het duurzame merk Saint Basics. Dit merk combineert stijl en kwaliteit met duurzame kenmerken: geen giftige stoffen bij het productieproces, geen kinderarbeid en geen oneerlijke handel. Dat voelt lekker! Deze witte boxershort heeft korte pijpjes. Gratis retourneren.

€ 19.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Patrick Zwart

Ook voor duurzame, microfiber boxers ben je bij Saint Basics aan het juiste adres! Deze korte trunk voelt zijdezacht aan en op zijn eenvoudige ontwerp raak je niet snel uitgekeken. Gratis retourneren.

€ 19.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Paula Nomad

Dames opgelet: Saint Basics heeft de perfecte short voor onder je witte broek. Deze duurzame boxer heeft een huidskleur én is gemaakt van aansluitend microfiber dat nauwelijks lijnen achterlaat onder je kleding. Gratis retourneren.

€ 20.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Boxershort St. Paula Zwart

Zijn comfort, eenvoud en duurzame productie je belangrijkste punten als het om een nieuwe short gaat? Dit model van biologisch microfiber heeft het! Daarnaast heeft deze Saint Basics damesboxer een heerlijk zachte fit. Gratis retourneren.

€ 20.95

lees verder

Saint Basics
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode modegids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook