#Linkruil met Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen en kledingruil. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Van Lier Riem grijs

Grijze Van Lier riem gemaakt van leer. De Van Lier riem is beschikbaar in verschillende maten. Wanneer je op UK klikt, dan zie je de lengtematen van deze riem. Maat 9 = 90 centimeter, maat 9,5 = 95 centimeter, maat 10,5 = 105 centimeter en maat 11 = 110 centimeter.

€ 69.99

lees verder

Riemen Van Lier
Product
 

Floris van Bommel Riem grijs

Grijze Floris van Bommel riem gemaakt van leer. Ter decoratie zijn stiksels, een merkopdruk aan de binnenkant en perforaties aan de voorzijde aangebracht. De Floris van Bommel riem is beschikbaar in verschillende maten. Maat 9,5 = 95, maat 10 = 100 centimeter en maat 10,5 = 105 centimeter.

€ 89.99

lees verder

Riemen Floris van Bommel
Product
 

Ziengs Riem groen

Groene riem, gemaakt van leer. De Ziengs riem is beschikbaar in verschillende maten. Wanneer je op UK klikt, dan zie je de lengte maten van deze riem! Maat 43 = 90 centimeter. Maat 43,5 = 95 centimeter. Maat 44 = 100 centimeter. Maat 45 = 105 centimeter en maat 46 = 110 centimeter.

€ 29.99

lees verder

Riemen Ziengs
Product
 

Signatura Riem grijs

Grijze Signatura riem gemaakt van leer. Ter decoratie is de riem voorzien van stiksels en een metalen applicatie naast de gesp. De Signatura riem is beschikbaar in verschillende maten. Wanneer je op UK klikt, dan zie je de lengtematen van deze riem. Maat 9 = 90 centimeter, maat 9,5 = 95 centimeter, maat 10,5 = 105 centimeter en maat 11 = 110 centimeter.

€ 19.99

lees verder

Riemen Signatura
Product
 

Ziengs Riem grijs

Grijze Ziengs riem gemaakt van leer. De Ziengs riem is beschikbaar in verschillende maten. Wanneer je op UK klikt, dan zie je de lengte maten van deze riem! Maat 43 = 90 centimeter. Maat 43,5 = 95 centimeter. Maat 44 = 100 centimeter. Maat 45 = 105 centimeter en maat 46 = 110 centimeter.

€ 29.99

lees verder

Riemen Ziengs
Product
 

Ziengs Riem blauw

Blauwe Ziengs riem gemaakt van leer. De Ziengs riem is beschikbaar in verschillende maten. Wanneer je op UK klikt, dan zie je de lengte maten van deze riem! Maat 43 = 90 centimeter. Maat 43,5 = 95 centimeter. Maat 44 = 100 centimeter. Maat 45 = 105 centimeter en maat 46 = 110 centimeter.

€ 29.99

lees verder

Riemen Ziengs
Product
 

Ziengs Riem zwart

Zwarte Ziengs riem gemaakt van leer. De Ziengs riem is beschikbaar in verschillende maten. Wanneer je op UK klikt, dan zie je de lengte maten van deze riem! Maat 43 = 90 centimeter. Maat 43,5 = 95 centimeter. Maat 44 = 100 centimeter. Maat 45 = 105 centimeter en maat 46 = 110 centimeter.

€ 29.99

lees verder

Riemen Ziengs
Product
 

Ziengs Riem cognac

Cognackleurige riem, gemaakt van leer. De Ziengs riem is beschikbaar in verschillende maten. Wanneer je op UK klikt, dan zie je de lengte maten van deze riem! Maat 43 = 90 centimeter. Maat 43,5 = 95 centimeter. Maat 44 = 100 centimeter. Maat 45 = 105 centimeter en maat 46 = 110 centimeter.

€ 29.99

lees verder

Riemen Ziengs
Product
 

Bjorn Borg Romeo badslippers rood

Rode Romeo slippers Bjorn Borg. Gemaakt van rubber met een binnenvoering van textiel. Ter decoratie zijn de slippers voorzien van merkopdrukken en logo's. De rubberen zool heeft een dikte van 2 centimeter. Let op: dit artikel valt klein, het is daarom aan te raden om een maat groter te bestellen!

€ 24.99

lees verder

Schoenen Bjorn Borg
Product
 

Ipanema Slippers grijs

Grijze Ipanema slippers. Deze comfortabele slippers zijn gemaakt van rubber. De bandjes over de wreef zijn voorzien van metallic zilveren gevlochten detaillering. Ter decoratie zijn de Ipanema slippers voorzien van een merkopdruk en de kenmerkende Ipanema binnenzoolstuctuur.

€ 24.99

lees verder

Schoenen Ipanema
Product
 

Ipanema Sandalen groen

Groene Ipanema slippers gemaakt van rubber. De slippers zijn gedecoreerd met een patroon die in het rubber is gestanst, dit geeft een speels effect terwijl de kleur van de slippers effen is. Daarnaast zijn er merkopdrukken aangebracht. De slippers zijn voorzien van een elastieken achterbandje zodat de slippers goed blijven zitten om de voeten van de allerkleinsten. Daarnaast is slipper is zowel aan de binnen als buitenkant voorzien van een profiel waardoor ook natte voetjes grip houden. De stevige zool heeft een dikte van 1 centimeter. LET OP: Ipanema valt een maat kleiner dan je eigen maat. Het is verstandig om een maat groter te kopen.

€ 19.99

lees verder

Schoenen Ipanema
Product
 

Ipanema Slippers blauw

Blauwe Ipanema slippers gemaakt van rubber. De slippers zijn gedecoreerd met een patroon die in het rubber is gestanst, dit geeft een speels effect terwijl de kleur van de slippers effen is. Daarnaast zijn er merkopdrukken aangebracht. De slipper is zowel aan de binnen als buitenkant voorzien van een profiel waardoor je, ook wanneer je natte voeten hebt, grip houdt. De stevige zool heeft een dikte van 1 centimeter. LET OP: Ipanema valt een maat kleiner dan je eigen maat. Het is verstandig om een maat groter te kopen.

€ 19.99

lees verder

Schoenen Ipanema
Product
 

Ipanema Slippers groen

Groene Ipanema slippers gemaakt van rubber. De slippers zijn gedecoreerd met een patroon die in het rubber is gestanst en de slippers zijn voorzien van een zomerse print. Daarnaast zijn er merkopdrukken aangebracht. De stevige zool heeft een dikte van 1 centimeter. LET OP: Ipanema valt een maat kleiner dan je eigen maat. Het is verstandig om een maat groter te kopen.

€ 24.99

lees verder

Schoenen Ipanema
Product
 

Ipanema Sandalen beige

Beige Ipanema sandalen gemaakt van rubber. Ter decoratie zijn de sandalen voorzien van een structuur alsof de bandjes van touw zijn gemaakt. Daarnaast zijn er hartjes aangebracht op de zool en zit er een groot hart op de wreef. Het riempje is op verschillende afstanden te sluiten, waardoor de sandaal een beetje mee kan groeien met je kind. De sandalen zijn voorzien van een goed profiel, waardoor ze ook in een nattere omgeving veilig gedragen kunnen worden en geschikt zijn als slipper voor de allerkleinsten.

€ 21.99

lees verder

Schoenen Ipanema
Product
 

Ipanema Slippers zwart

Zwarte Ipanema slippers gemaakt van rubber. De slippers zijn gedecoreerd met een patroon die in het rubber is gestanst en zijn voorzien van een zomerse print. Daarnaast zijn er merkopdrukken aangebracht. De slipper is zowel aan de binnen als buitenkant voorzien van een profiel waardoor je, ook wanneer je natte voeten hebt, grip houdt. De stevige zool heeft een dikte van 1 centimeter. LET OP: Ipanema valt een maat kleiner dan je eigen maat. Het is verstandig om een maat groter te kopen.

€ 24.99

lees verder

Schoenen Ipanema
Product
 

Ipanema Slippers roze

Roze Ipanema slippers gemaakt van rubber. De slippers zijn gedecoreerd met een patroon die in het rubber is gestanst. Daarnaast hebben de zijn bandjes voorzien van glitters en zijn er merkopdrukken aangebracht. De slippers zijn zowel aan de binnen als buitenkant voorzien van een profiel waardoor je, ook wanneer je natte voeten hebt, grip houdt. De stevige zool heeft een dikte van 1 centimeter. LET OP: Ipanema valt een maat kleiner dan je eigen maat. Het is verstandig om een maat groter te kopen.

€ 25.99

lees verder

Schoenen Ipanema
Product
 

Tamaris Bernadette tas grijs

Tamaris tas beige, gemaakt van imitatieleer, met een voering van textiel. De tas is voorzien van verschillende riemen en metalen details en merkopdrukken. De binnenvoering is voorzien van een panterprint en beschikt over verschillende vakjes zodat er voor al je spullen een plekje te vinden is. De tas is te sluiten doormiddel van een gesp op de voorkant. Aan de achterzijde is ook een vakje geplaatst. De Tamaris tas is te dragen als schoudertas en handtas, door de afneembare band.

€ 59.99

lees verder

Tassen Tamaris
Product
 

Tamaris Tas Adriana Hobo grijs

Grijze Tamaris schoudertas gemaakt van imitatieleer. De voering is gemaakt van textiel. De tas is voorzien van een geruit patroon. Daarnaast zijn er merkopdrukken op de voorkant aangebracht en is de ritsen voorzien van een imitatieleren detail. De voorkant is voorzien van een vakje met klep, met hierover een verticale inzet. Boven dit vak is een vak met rits geplaatst, deze vind je ook op de achterzijde. In het midden is de tas voorzien van twee grote vakken met een panterprintvoering met merkopdrukken. De schouderband van deze tas is niet afneembaar.

€ 59.99

lees verder

Tassen Tamaris
Product
 

Tamaris Tas Adriana Hobo rood

Rode Tamaris schoudertas gemaakt van imitatieleer. De voering is gemaakt van textiel. De tas is voorzien van een geruit patroon. Daarnaast zijn er merkopdrukken op de voorkant aangebracht en is de ritsen voorzien van een imitatieleren detail. De voorkant is voorzien van een vakje met klep, met hierover een verticale inzet. Boven dit vak is een vak met rits geplaatst, deze vind je ook op de achterzijde. In het midden is de tas voorzien van twee grote vakken met een panterprintvoering met merkopdrukken. De schouderband van deze tas is niet afneembaar.

€ 59.99

lees verder

Tassen Tamaris
Product
 

Tamaris Tas Adriana rood

Rode Tamaris schoudertas gemaakt van imitatieleer. De voering is gemaakt van textiel. De tas is voorzien van een geruit patroon. Daarnaast zijn er merkopdrukken op de voorkant aangebracht en is de rits voorzien van een imitatieleren detail. Op de voorkant is een vakje met klep aangebracht, met hierover een verticale inzet. Op de achterzijde is een met rits afsluitbaar vakje geplaatst. In het midden is de tas voorzien van een groot vak met een panterprintvoering met merkopdrukken. De schouderband van deze tas is niet afneembaar.

€ 39.99

lees verder

Tassen Tamaris
Product
 

Horloge Koopjeshoek

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook