America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 32 32)

America Today heren selvedge jeans. Selvedge denim: white-cast selvedge denim. Fit: lage taille, smalle pijpen. Fabric: donkere wassing in comfort stretch van medium weight kwaliteit. Details: five pocket jeans met knoopsluiting. De Neil jeans is afgewerkt met roestbruine stiksels en een bruine leren merklabel aan de tailleband. Selvedge: Een selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt.Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast!

€ 48.97

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 32 32
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren Selvedge jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed, bright blue wash, 12 oz stretch Selvedge met low stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, zilveren knoopdetails, donkerblauwe stiksels en een lichtbruin leren merklabel aan de tailleband. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Selvedge: Een Selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt. Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast! Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info! Ons model is 1,90 m en draagt maat 32/32.

€ 69.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,29 32,30 32,30 34,31 32,32 34,33 32,33 34,34 32,3
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren Selvedge jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed, donkerblauwe wassing, 12 oz stretch Selvedge met low stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, zilveren en bronzen knoopdetails, lichtbruine stiksels en een lichtbruin leren merklabel aan de tailleband. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Selvedge: Een Selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt. Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast! Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info! Ons model is 1,90 m en draagt maat 32/32.

€ 69.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,29 32,30 32,30 34,31 32,31 34,32 32,32 34,33 32,3
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 34)

America Today heren Selvedge jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed, bright medium blue, 12 oz stretch Selvedge met low stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, lichtzilveren en bronzen knoopdetails, donkerblauwe stiksels en een zwart leren merklabel aan de tailleband. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Selvedge: Een Selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt. Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast! Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info! Ons model is 1,90 m en draagt maat 32/32.

€ 79.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 34,29 32,30 32,30 34,31 32,31 34,32 32,32 34,33 32,3
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Zwart (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren Selvedge jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed, washed off black denim, 12 oz stretch Selvedge met low stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, zilveren knoopdetails, zwarte stiksels en een zwart leren merklabel aan de tailleband. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Selvedge: Een Selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt. Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast! Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info! Ons model is 1,90 m en draagt maat 32/32.

€ 79.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,28 34,29 32,30 32,30 34,31 32,31 34,32 32,32 34,3
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Grijs (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren Selvedge jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed, washed dark grey, 12 oz stretch Selvedge met low stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, zilveren knoopdetails, zwarte stiksels, een zwart leren merklabel aan de tailleband en heeft een stoere uitstraling. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Selvedge: Een Selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt. Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast! Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info! Ons model is 1,90 m en draagt maat 32/32.

€ 79.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,28 34,29 32,30 32,30 34,31 32,31 34,32 32,32 34,3
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren jeans. Selvedge denim: white-cast selvedge denim. Fit: lage taille, smalle pijpen. Fabric: medium wassing in comfort stretch van medium weight kwaliteit. Details: five pocket jeans met knoopsluiting. De Neil jeans is afgewerkt met roestbruine stiksels, destroyed look en een bruine leren merklabel aan de tailleband. Selvedge: Een selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt.Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast!

€ 48.97

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,30 32
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren jeans. Fit: lage taille, smalle pijpen. Fabric: medium wassing in comfort stretch van medium weight kwaliteit. Details: five pocket jeans met knoopsluiting. De Neil jeans is afgewerkt met roestbruine stiksels en een bruine leren merklabel aan de tailleband. Ons model is 187 cm en draagt maat 32/32

€ 35.00

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,34 34,36 32
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren Selvedge jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed, light bleach wash, 12 oz stretch Selvedge met low stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, zilveren knoopdetails, bruine stiksels en een bruin leren merklabel aan de tailleband. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Selvedge: Een Selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt. Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast! Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info! Ons model is 1,90 m en draagt maat 32/32.

€ 79.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,29 32,30 32,30 34,31 32,31 34,32 32,32 34,33 32,3
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren Selvedge jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed, vintage medium blue washing met marble effect, 12 oz stretch Selvedge met low stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, lichtzilveren en bronzen knoopdetails, beige en bruine stiksels en een bruin leren merklabel aan de tailleband. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Selvedge: Een Selvedge denim is niet alleen te herkennen aan het witte randje langs de buitenste zoom, als je je broek op rolt. Maar de doeken zijn ook veel sterker. De Selvedge denim stof wordt namelijk gemaakt op een speciaal weefgetouw waarop de stof strakker en onder hogere spanning wordt geweven. De stof wordt tijdens het weven aan beide kanten vast geklemd, om te voorkomen dat de stof beschadigd of gaat rafelen wordt er een ‘zelf-kant’ aangezet. Selvedge is een teken van kwaliteit en vakmanschap. Een echte denimhead heeft er minimaal 1 van in zijn kast! Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info! Ons model is 1,90 m en draagt maat 32/32.

€ 79.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,29 32,30 32,30 34,31 32,31 34,32 32,32 34,33 32,3
Product
 

America Today Heren Jeans Neil Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28 32)

America Today heren jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: slim | onderbeen: tapered. Fabric: Donkerblauwe wassing, comfort stretch. Details: De Neil heeft een knoopsluiting, zilveren knoopdetails, donkerblauwe stiksels en een zwart leren merklabel aan de tailleband. Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info!

€ 69.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28 32,29 32,29 34,30 32,30 34,31 32,31 34,32 32,32 34,3
Product
 

Lee Heren Jeans Luke Jeans Blauw (Maat 34 32, Tapered, Katoen)

Lee heren jeans. Fit: slim tapered fit. Fabric: stretch jeans, medium weight kwaliteit. Details: five pocket stretch jeans met ritssluiting. De Luke is afgewerkt met donkerblauwe stiksels en een klein zwart leren merklabel aan de tailleband. Lee artikelnummer: L719-LMIA

€ 83.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered Lee 34 32
Product
 

Wrangler Heren Jeans Slider Blauw (Maat 30 32, Tapered, Katoen)

Wrangler heren jeans Slider Fit: normale taille, tapered. Fabric: lichte wassing in medium stretch van medium weight kwaliteit. Details: five pocket jeans met knoopsluiting. De Slider jeans is afgewerkt met lichte stiksels en een bruin leren merklabel op de achterzak. Ons model is 187 cm en draagt maat 32/32.

€ 62.97

lees verder

Jeans Jeans Tapered Wrangler 30 32,31 32,33 32,34 32
Product
 

America Today Dames Jeans Jadan Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 29)

America Today dames jeans. Fit: high waist en een mom fit Fabric: 100% katoen Details: five pocket jeans met een rits- en knoopsluiting. De Jadan jeans is afgewerkt met beige stiksels. De broek heeft een vintage look. Het is een mom-jeans zonder stretch

€ 30.00

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 29
Product
 

America Today Dames Jeans Jadan Y Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 28)

America Today dames jeans. Fit: taille: high | bovenbeen: loose | onderbeen: tapered. Fabric: Vintage dark blue washing, medium weight fabric, no stretch. Details: De Jadan Y heeft een front yoke, rits- en knoopsluiting, vintage zilveren knoopdetails, lichtbruine stiksels en een borduursel op de achterzijde van de tailleband. Fun Fact: Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken en de A-vormige riemlussen.

€ 41.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 28,30,31
Product
 

America Today Dames Jeans Jadan Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 30)

America Today dames jeans. Fit: taille: high | bovenbeen: loose | onderbeen: tapered. Fabric: Stone washed vintage light blue washing, medium weight fabric, no stretch. Details: De Jadan heeft een rits- en knoopsluiting, vintage zilveren knoopdetails, lichtbruine stiksels en een lichtbruin leren merklabel op de tailleband. Fun Fact: Onze jeans kun je herkennen aan de geborduurde 'A' op de achterzakken en de A-vormige riemlussen en het leren merklabel op de tailleband.

€ 59.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 30,31
Product
 

America Today Jongens Jeans Evan JR Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 110 116)

America Today jongens jogdenim. Fit: normale taille, taps toelopende pijpen. De jogdenim ziet er uit als een jeans maar zit als een joggingbroek. Fabric: extra comfort stretch, medium weight kwaliteit in een lichte stone wassing. Details: five pocket jogdenim met ritssluiting en verstelbaar elastiek in de taille. De Evan jogdenim is afgewerkt met licht blauwe stiksels, klinknagels en een klein bruin leren merklabel aan de tailleband.

€ 34.97

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 110 116
Product
 

America Today Jongens Jeans Keanu Basic Jr Blauw (Uni, Tapered, Katoen, Maat 110 116)

America Today jongens jeans. Fit: taille: mid | bovenbeen: tight | onderbeen: skinny. Fabric: Dark blue stone wash, light weight fabric en low stretch. Details: De Keanu heeft een rits- en knoopsluiting, zilveren knoopdetails, cognac-kleurige stiksels en een bruin leren merklabel op de achterzijde. Extra's: Door het toegevoegde naamlabel aan de binnenkant weet je precies welke broek van jou is. Handig voor na de gymles! De jeans heeft extra verstevigde riemlussen voor het aantrekken. Ook heeft de jeans verstelbaar elastiek in de tailleband om zo mee te kunnen groeien met het kind en zodat de broek niet afzakt. Onze jeans kun je herkennen aan de branded trimmings zoals de knoopdetails, geborduurde 'A' op de achterzakken, de A-vormige riemlussen en een leren merklabel op de achterzijde. Zeker zijn dat je de juiste maat bestelt? Check onze maattabel voor meer info!

€ 49.99

lees verder

Jeans Jeans Tapered America Today 110 116,122 128,134 140,146 152,158 164,170 176
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook