ModeMagazine

modemagazine

Houten Kaap Ladies Night Filmavond

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De avond begint om 19.30 uur met een gratis welkomstdrankje en wat lekkers. Daarna kun je genieten van heerlijke hapjes gemaakt door restaurant Bij Marc, schoonheidsbehandelingen verzorgd door 4TotalBeauty, voedingsadvies van Corina Akershoek, kleding van Crystal Snow en sieraden en tassen van By-Belle. Bij Denise Pieterse van The Travelclub kun je deze avond terecht voor reisadvies en het boeken van een mooie vakantie of leuke citytrip. De film “Confessions of a shopaholic” start om 20.30 uur. Na afloop is er een loterij met mooie prijzen. Mocht je niet in de prijzen vallen dan ga je in ieder geval naar huis met een goed gevulde goodiebag, mogelijk gemaakt door o.a. parfumerie Vive en Bruna Ouddorp.

Op deze avond biedt Restaurant Bij Marc vanaf 17.30 uur een, speciaal voor de Ladies Night samengesteld, 3-gangendiner aan. Uiteraard kan er ook gewoon à la carte gegeten worden deze avond. Reserveren is gewenst, bel: 0187-745410.

Kaarten voor de Ladies Night op 15/10 om 19.30 uur zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl en VVV Goeree-Overflakkee.

Routekaart 

Aankondiging Ladies Night

 

0
0
0
s2sdefault

Schone Kleren Campagne

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

0
0
0
s2sdefault

Betermode wil het modekruispunt op internet worden.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

logo-betermode (1).jpg


Betermode wil het modekruispunt op internet worden.
Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.
Dat kan in de Betermode webgids.
Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel
Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst en een foto of logo
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Organiseer je met regelmaat aktiviteiten zoals een kledingruil of een modeshow, dan kunnen we die opemen in de modeagenda.
Als jij dan een link plaatst naar de modegids (http://www.betermode.nl/webgids) of de modeagenda(http://www.betermode.nl/modeagenda) Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn aan een betere positie in Google.

0
0
0
s2sdefault

Goed nieuws op internationale vrouwendag.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Goed nieuws op internationale vrouwendag. Bristol (Euro shoe group), The Sting en Y’Organic hebben zich nu ook bij het 2018 Bangladesh Akkoord aangesloten. Inmiddels hebben 121 merken getekend waardoor ruim 2 miljoen kledingarbeidsters de komende 3 jaar onder de bescherming van het Akkoord blijven vallen. Het Akkoord werkt aan een veilige kledingindustrie in Bangladesh. Benieuwd naar welke (Nederlandse) merken er nog meer getekend hebben kijk dan hier: http://www.industriall-union.org/signatories-to-the-2018-ac…
\S

0
0
0
s2sdefault

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook