Bij grote maten mode vind je lingerie voor de weelderige bustes. Lingerie wordt in de mode vaak vergeten. Onterecht, want lingerie zorgt ervoor dat jij  je op en top vrouwelijk voelt. Natuurlijk is lingerie ook functioneel, daar begint het mee, maar sexy lingerie zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf laat zien. Denk niet dat je de ideale maten moet hebben om verleidelijke lingerie te kunnen dragen. Elke vrouw in elke maat voelt zich stukken beter wanneer ze comfortabele en vrouwelijke lingerie draagt. Het draait bij fashion niet alleen om de eerste indruk, maar ook om wat je eronder draagt…

Marlies Dekkers heeft de afgelopen 25 jaar wereldwijd succes geboekt met haar eigenzinnige designs. Haar lingerie staat bekend als innovatief, baanbrekend en absoluut trendsettend.
lingerie van hoge kwaliteit voor de weelderige bustes
Hunkemöller, van origine een Nederlands bedrijf, is het grootste high street lingeriemerk van Europa. Met meer dan 4000 werknemers en meer dan 880 winkels in 16 landen, breidt Hunkemöller zich snel uit. In Nederland heeft Hunkemöller meer dan 200 winkels.
De grootste online lingerie outlet van Nederland en België. Met altijd meer dan tienduizend artikelen van de mooiste, beste en meest geraffineerde lingerie merken heeft Dutch Designers Outlet altijd precies wat je zoekt.
Powered by SobiPro

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook