#Linkruil met Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen en kledingruil. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Modegids

IloveVintage: Eco & Fair: BANNOU

Vintage kleding is duurzaam, er wordt immers hergebruikt. Mooie vintage stukken worden schaars en zijn niet in alle maten te krijgen. De keuze voor nieuwe, vintage stijl kleding was voor ons logisch. Wij ontdekten snel dat er onder de retromerken weinig duurzame en eerlijke keuzes waren. 

In 2013 is een droom in vervulling gegaan en hebben we onze visie en kennis omgezet in onze eigen lijn: BANNOU. Een eerlijk en duurzaam Amsterdams modemerk. Met de klassieke stijlen en de mooiste vrouwelijke mode van vroeger als inpiratie. Onze BANNOU’s worden gemaakt in in oud schoolgebouw in Roemenië door vrouwen tussen de 25 en 65 jaar. De dames, zoals te zien in dit filmpje, werken onder omstandigheden die meer dan voldoen aan de arbeidsregels van de EU.

 

BANNOU Cutting Room from BANNOU on Vimeo.

Powered by SobiPro

Horloge Koopjeshoek

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook