modeblogs

 • schone kleren campagne

  schone kleren campagne

  verder naar Schone Kleren campagne

 • Stoere vrouwen

   

  stoere vrouwen

  Hét campagnebureau voor het stimuleren van een duurzame wereld.

  Naar de bijdragen van Stoere Vrouwen

 • Wondervol

  Wondervol-logo-185x75.png

  Het grootste platform voor de wondervolle vrouw

  community magazine voor de wondervolle vrouw, van grote maten mode tot zelfacceptatie

  Verder naar de bijdragen van Wondervol

 • Dresscode

  tagline.png

 • Fashionstores-Online

  Fashionstores-Online.nl heeft een compleet overzicht van je leukste webshops waar jij zeker kunt slagen voor je nieuwe outfit, schoenen, sportkleding, elektronica en meer. Via onze blogs, instagram- en facebook pagina houden we je graag op de hoogte van fashion nieuwtjes, uitgelichte webshops en de beste acties die je online kunt vinden.

 • Hennepplaza

  HENNEPPLAZA logo 2Hennep heeft een slechte reputatie als gewas. Niet geheel gerechtvaardigd. Hennep is namelijk ook de grondstof voor veel duurzame en heilzame producten. Er heerst op de markt nog een enorm gebrek aan kennis over de veelzijdigheid van hennep, waardoor het door het gros wordt gezien als een illegaal product, met alle gevolgen van dien. Dit bracht de initiatiefnemers van HENNEPPLAZA.COM ertoe om een revolutie te starten met de grootste online hennep store van Europa en hennep daarmee in het positieve daglicht te zetten. Op HENNEPPLAZA.COM vind je beautyproducten, superfoods, fashion, accessoires, bouwmaterialen en dierenverzorgingsproducten. Allemaal met één gemeenschappelijke deler: hennep is het belangrijkste ingrediënt.

  Lees de bijdragen van Hennepplaza

 • Kouwe Kleren

  hermien Hermien is een fair fashion fundamentalist die probeert haar leven te verduurzamen. Een doodnormale vrouw met een liefde voor kleding en een hart dat sneller gaat kloppen van koopjes. In dat kader is ze al jaren een fanatieke kringloopsnuffelaar, maar dat was altijd meer uit eigenbelang dan om duurzaamheidsredenen.

 • janna kamphof

  JannaHey! Ik ben Janna, een 20-jarige student uit de buurt van Haarlem. Als ik niet in de schoolbanken zit, ga ik het liefst op ontdekkingstocht. Ik hou van reizen, wandelen, mooie plekjes ontdekken, fotograferen en nieuwe dingen proberen. Het liefst zie ik zoveel mogelijk van de wereld, maar als student is mijn budget niet oneindig. Dus houd ik mijn reizen low budget en ontdek ik ook veel van mijn omgeving (want hé, daar ben ik toch al). Op mijn blog laat ik zien hoe je door kleine dingen het leven mooier kan maken.

 • Chantoile De duurzame mode blog

  chantoileChantoile Mûres is een levensgenieter pur sang. Ze geniet van alles wat duurzaam is en waar een mooi verhaal achter zit. Ze gelooft in samenwerking en samen doen om meer te kunnen bereiken. Eigenlijk gelooft ze gewoon in een betere wereld. Jij ook? Dan zit je hier goed, want inmiddels weten zo een 800 bezoekers Chantoile iedere maand te vinden om zich te laten inspireren en informeren over fair fashion en sustainable fashion.

  Roots

  Chantoile is geboren en getogen in Nederland, maar haar roots gaan van India tot Trinidad&Tobago en van Spanje tot België! Zelf woont ze in Nederland. Je zou haar een wereldburger kunnen noemen. in ieder geval iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  ​Van fast fashion naar sustainable fashion

  Zo heeft ze de overstap van fast fashion naar sustainable fashion gemaakt. Met een frisse blik geeft ze je stylingtips en werkt ze uitsluitend met duurzame mode. Ze vindt het namelijk belangrijk dat alles eerlijk geproduceerd is rekeninghoudend met het milieu. Alleen zo is mode pas echt mooi!

  ​Duurzaam modeplatform

  Op deze website vertelt ze van alles over duurzame mode, zoals zij dat beleefd en waarvan zij denkt dat het een positieve bijdrage levert aan de wereld en die van de mode. Met haar updates en verhalen neemt ze je mee en hoopt ze dat jij het leuk vindt en het zelfs inspirerend is voor jou. De duurzame mode blog van Nederland vind je hier.

  Op Instagram kun je haar dagelijkse belevenissen volgen.

 • Welkom op Palace of Bliss

  bliss

  Welkom op Palace of Bliss! Mijn lifestyle blog over fair fashion en bewuste & duurzame lifestyle! Ik ben Hailey en met Palace of Bliss wil ik jou inspireren stappen te nemen richting een duurzame lifestyle.

  Meerdere malen per week laat ik je zien hoe jij duurzamer en bewuster kunt leven, zonder daarbij je gevoel voor stijl, elegantie en comfort te verliezen. Met artikelen over fair fashion, yoga, mindfulness en duurzaamheid in de breedste zin van het woord, hoop ik

  jou te inspireren een bewustere versie van jezelf te worden!

  Liefs, Hailey

 • De groene zus

   degroenezus Iedereen kent tegenwoordig wel een zus die graag bezig is met groen. Dit zijn vrouwen die graag ethisch leven volgens respectvolle waarden en normen voor mens, dier en natuur. De groene zus is het type met een eigen mening, een tikkeltje tegendraads en authentiek. Ze houdt bijvoorbeeld van sporten, reizen, gezonde voeding, moestuinieren en ze geniet van de natuur.

  Er staan op Degroenezus.nl blogs over een ECO- Lifestyle. De consument bepaald waar het geld naartoe gaat en beïnvloed hiermee de industrie en markt. Oftewel; wij zijn een bepalende factor en daarmee de sleutel naar een beter milieu, en tevens een menswaardig, maar ook diervriendelijk bestaan op aarde. Je vindt op Degroenezus informatie over wat jij kan doen om hier je steentje aan bij te dragen. Het is een combinatie van persoonlijke- en gastblogs over onder meer moestuinieren, fair fashion, plantaardige voeding, ethiek, ecologie, dierproefvrije cosmetica en daarmee een groen en duurzaam leven.

 • Grand Diva Magazine

  grand diva

  Grand Diva® magazine is een gratis interactief online magazine
  voor de moderne voluptueuze vrouw.
  Grand Diva® magazine is vernieuwend en uniek, de enige in zijn soort omdat het magazine voor een groot deel interactief is.

  Jij! bepaalt de inhoud van het Grand Diva® magazine
  .
  Daardoor is Grand Diva® magazine beter afgestemd op de wensen van haar lezeressen dan welk magazine ook.
  Het is het magazine VOOR de voluptueuze vrouw samengesteld DOOR de voluptueuze vrouw.

  Grand Diva® magazine bevat diverse vaste categorieën met daarin talloze rubrieken over zeer uiteenlopende onderwerpen, waaraan ook jij kan bijdragen.

  Laat je inspireren maar wees ook een inspiratie voor andere vrouwen zoals jijzelf.
  Schrijf, wees creatief, geef advies en tips.
  Wees trots op jezelf en laat zien wie je bent!

 • StyleHasNOsize

  about me edith

  My name is Edith Dohmen, I was born in Limburg, the south of the Netherlands. As a very young child (4 or 5 years old) my dream was to become a fashion designer. I always created the most wonderful dresses and outfits for my Barbie dolls and drew my own designs for clothes.

  It wasn’t a surprise to dream about being a fashion designer; my mother was a designer herself and she was also a teacher at her own Fashion School. But after High School, I chose to study architecture, in a Technical School. Architecture is an occupation I still admire. But I was so happy I could switch after 6 weeks in to Academic for Arts. At the Technical School I missed being creative.

 • Publisized

  MayraFashion styliste Edith Dohmen is bijna vier jaar geleden met haar blog gestart, omdat ze vrouwen wilde laten zien dat je er met een maatje meer ook geweldig uit kunt zien. In 2013 heeft ze zelfs eenmalig haar eigen collectie gelanceerd. Daarnaast verschijnt ze regelmatig in de media; iets wat natuurlijk nodig is om een taboe te kunnen doorbreken.

  Wat haar blog betreft, brengt ze een mooie combinatie van mode-beelden, handige tips en nieuws.  In haar blog legt ze dat nog een keer uit met mooie voorbeelden en geeft ze een kijkje achter de schermen. Maar ze laat ook ‘echte’ inbetweenies zien van over de hele wereld. Daar komt geen Photoshop aan te pas.

   

 • Curvacious

  desiree

  Curvacious richt zich niet alleen op plus size dames. Nee, deze fulltime blogger schrijft over beauty, lifestyle in combinatie met plus size fashion. Op die manier laat Desirée aan een bredere doelgroep zien dat plus size fashion helemaal niet oubollig is. Desirée, moeder van dochter Shae (3) en woon samen met mijn man Paul en onze poezen Sassy & Pixie in het groene Arnhem. Curvacious.nl is een persoonlijke blog vol feel good inspiratie, tips en nieuwtjes en mijn leven als ondernemende moeder.

 • Supersize My Fashion

  dionneDionne is een moeder, vrouw en minnaar van mode. Geboren en getogen in Rotterdam, Nederland, maar momenteel woonachtig in een klein stadje in de buurt van Rotterdam. Nog steeds werkende in Rotterdam wel op een University of Applied Sciences. Ja. Heeft totaal niets te maken met mode...

  Ik ben een girly meisje, die altijd wilde verkleden en alle dingen roze, sparkly en schattig vond. Deze blog is mijn persoonlijke ruimte, waarin ik mezelf uitdruk door de manier waarop ik me kleed. Voor mij, stijl kent geen leeftijd, ras of grootte, en niemand mag zich ooit te beperken door een van deze factoren. Doe wat je gelukkig maakt!

 • Catching the Glow

  barbara en klaartje

  Wij zijn Barbara en Klaartje. Op ons blog Catching the Glow willen we je alles vertellen over duurzame mode.

  Op dit moment is de mode- en textielindustrie de op-één-na vervuilendste industrie ter wereld (vervuilender dan de wereldwijde transportindustrie!). En de mensen die onze kleding maken, betalen uiteindelijk de prijs voor onze wensen. We willen veel en we willen het zo goedkoop mogelijk. Kleding is een wegwerpartikel geworden.

  Wij zijn ervan overtuigd dat we anders naar mode en kleding moeten gaan kijken. En we zien dat het ook anders kán! Stijlvol en fashionable, maar met een veel kleinere footprint en met respect voor mensen. Hoe? Dat laten we je hier op ons blog zien!

  What’s glowing out there?
  Ons blog is in de eerste plaatst bedoeld om al het moois dat we op het gebied van duurzame mode tegenkomen met je te delen. Er zijn talloze initiatieven die niet alleen je persoonlijke stijl versterken, maar ook bijdragen aan het verduurzamen van de mode-industrie. Om je te inspireren en te helpen bij het maken van bewuste(re) keuzes, maken we outfitposts en schrijven we merk- en winkelreviews. En we hebben een overzichtelijke lijst voor je gemaakt van Brands we love (en er komt nog een lijst van Shops we love), voor als je het liefst meteen ‘comme il faut’ aan het shoppen slaat… De lijst is a work in progress, we horen het heel graag als je mooie merken of winkels tegenkomt of als je zelf bezig bent met iets nieuws!

  What’s the issue?


  We vertellen je op ons blog ook wat sustainable fashion inhoudt. Wat gaat er eigenlijk mis in de mode-industrie? En waar moet je op letten als je graag wilt shoppen met hart voor duurzaamheid? Dit loopt als een rode draad door ons blog. Zo lees je hier onze 10 do’s en don’ts voor een ‘eerlijke garderobe’, en hier waar wij allemaal aan denken bij duurzaamheid. We zetten de feiten en issues op een rijtje en we houden verdiepende interviews met inspirerende mensen uit de wereld van de duurzame mode.

 • Els Sprenkeling

  5c271 lijstjeblog

  Hoi, ik ben Els en ik ben freelance grafisch ontwerper en fashion stylist uit Nederland. Ik hou van mijn werk, ik vind het fantastisch dat ik ieder dag weer mooie dingen mag maken. Mijn passie is fashion en daarom ben ik deze blog gestart, ik wil graag andere curvy vrouwen wil inspireren. Ik vind niet dat je als volle vrouw jezelf moet verstoppen. Laat jezelf en je persoonlijkheid zien! Durf jezelf te zijn! Je bent mooi! En dat niet alleen, mijn motto is: fashion is fun!

 • Miss Iris

  irisMijn naam is Iris en ik ben in 2012 Miss Plussize Fashion Nederland geworden. Door het winnen van de Miss Plussize Fashion Verkiezing, heb ik mijzelf een jaar lang Miss +size NL mogen noemen. Een jaar waarin ik symbool heb mogen staan voor de goed geklede, gelukkige en zelf-accepterende ‘volle’ vrouw van NL. Een titel waar ik trots op ben en die ik als podium heb kunnen gebruiken om te beginnen met mijn missie [zie het kopje Miss(ie)].

  Op mijn website blog ik eigenlijk over alles waarmee ik denk (en hoop) anderen te kunnen inspireren. Op een scherpe, serieuze, maar ook humoristische manier, probeer ik mensen te triggeren om over dingen na te denken. Wat wil ik bereiken met deze manier van schrijven?, puur het uitdragen van meer acceptatie en verdraagzaamheid in onze maatschappij en het helpen van anderen om hun gevoel en zelf-acceptatie te bevorderen.

  Hiernaast ben ik een +size fashionista en dol op mode. In mijn vaste rubriek; ‘Look van de maand’, laat ik zien en vertel ik hoe ik mij als +size vrouw kleed, waar je items kan vinden en waar je op moet letten als plussize vrouw m.b.t. mode en accessoires.

  Wie ben ik eigenlijk?

  Ik ben een jonge spontane vrouw die geniet van het leven en van alles wat op mij afkomt. Ik ben geboren in Nederland, maar een paar weken na mijn geboorte ben ik weer samen met mijn moeder en zussen op het vliegtuig gestapt om terug te vliegen naar Niger (Afrika).

  Ik ben een echte wereldreiziger. Dit is er dan ook met de paplepel ingegoten. Samen met mijn ouders en zussen heb ik in verschillende landen gewoond, waaronder Niger, Pakistan en Kenia.

  Na de middelbare school ben ik Bestuurskunde gaan studeren in Utrecht en heb ik hierin ook mijn Master behaald. Op dit moment ben ik werkzaam als PMO(er) binnen de gezondheidszorg/maatschappelijke dienstverlening.

  In het dagelijks leven houd ik van gezelligheid met familie en vrienden. Lekker uitgaan, hapje eten of kletsen. Ik ben dol op koken; mijn favoriete keukens zijn Japans, Italiaans en Mexicaans. Hiernaast houd ik van watersporten, hockey, wandelen en de wereld verkennen.

  Ik ben erg modebewust. Ik ben dol op mooie kleding en de juiste accessoires. Mijn kledingstijl omschrijf ik als zakelijk/klassiek. Ik houd van mooie jasjes, broeken, jurkjes en gala. Mijn favoriete outfit is een ‘little black dress’ en ‘killer heals’. Ik hou van shoppen voor mijzelf, maar zeker ook voor anderen.

 • The Curvy Chapter!

  saskia

  Hi, my name is Saskia!

  Mother of two beautiful children and a huge fashion and beauty lover.  My love for fashion and beauty has grown enormously over the years. With a scrapbook full notes, ideas and tips and tricks  and some encouragement from close friends I decided to start this blog, just for fun and hopefully for everyone to draw some inspiration out of my outfits. As a curvy girl, I have grown to be very comfortable with my size and I finally accept the way I look. It took me about 20 years to embrace my body as it is.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook