Kledingruil voor de maten 36 - 38 - 40 #Goes

 Registration Closed
Category
kledingruil
Date
2017-10-30 19:30 - 21:30
Venue
Coffee Bar Shine - Magdalenastraat 2-4
4461 AL Goes, Nederland
Telephone
0113 603 286
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kledingruil.
Een kledingruil is een duurzame en goedkope manier om aan goede nieuwe kleding te komen en tegelijk een goede bestemming voor je miskopen te vinden. 

Kom jij ook jouw kleding ruilen?

Een leuke trui die al te lang in je kast hangt? Een jas die eigenlijk een hele winter aan de kapstok hangt zonder dat je m draagt? Die broek die eigenlijk de miskoop van het jaar is? Of die iets te dure blouse waarvan je pijn in je buik krijgt, iedere keer als je ‘m ziet? Schoenen die niet meer passen? We kennen het allemaal wel. Neem het allemaal mee en ruil!

Je bent van harte welkom. Stijlspecialist organiseert samen met ‘Coffee Bar Shine’ een uitgebreide kledingruil. We beginnen om half 8 en rond half 10 stap je met een paar andere, mooie kledingstukken weer naar buiten.

Snelle beslissers betalen maar 15 euro. Dus schrijf je in voor 10 oktober, daarna betaal je 20 euro. Natuurlijk schenken we een lekker kopje koffie of thee, dat is inclusief. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je ook terecht als je vragen hebt over de kledingruil. Tot dan?!

 
 

All Dates

  • 2017-10-30 19:30 - 21:30

Powered by iCagenda

Grote maten mode

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook