Kledingruil Culemborg

Category
kledingruil
Date
2017-12-09 12:00
Venue
Dahliastraat 30
4101 HD Culemborg, Nederland
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgekeken op je kleding of toe aan een andere maat? Bij het Kledingruil Café kan dit goed ingeruild worden voor iets anders wat ook de moeite waard kan zijn. Terwijl de reparateurs beneden bezoekers helpen bij hun reparaties, neemt kleding op de bovenverdieping van Stadswerkplaats-Culemborg een centrale plaats in.

Spelregels Kledingruil Café

• Er kan nu de hele middag kleding worden ingeleverd. Zo kunnen de vrijwilligers de kwaliteit van de kleding goed controleren en streven wij een rustigere sfeer na tijdens het ruilen.
• We vragen om een bijdrage van 2 euro als tegemoetkoming in de kosten die wij als vrijwilligers maken. Koffie en thee blijven gratis.
• Als je 'uitgeruild' bent, kun je tot 16.00 uur met kapotte apparaten terecht in het Repair Cafe! Ook de textielvrijwilligers zijn aanwezig voor gratis advies en hulp bij kledingreparatie.
• Wij zorgen verder zoveel mogelijk voor gezellige nevenactiviteiten! Check welke activiteiten er zijn op: www.stadswerkplaats-culemborg.nl.
• Verder blijft alles bij het 'oude'. Neem mee: maximaal 10 stuks schone kleding, schoenen en accessoires die het ruilen waard zijn. Kleding vanaf maat 34, schoenen vanaf maat 36. Per kledingstuk ontvang je stempels. Met de stempelkaart kun je wat leuks uitzoeken. Overgebleven kleding wordt gedoneerd aan de Kledingbank in Den Bosch of Tiel.
• Tenslotte vragen wij je om bij te dragen aan een goede kledingruil voor iedereen. Dus neem maar een paar kledingstukken tegelijkertijd mee om te passen en hang kleding weer terug op de rekken. Zo houden we het gezellig!

Wanneer?

Het Kledingruil Café wordt in 2017 vier maal georganiseerd met de seizoenswisseling op zaterdagmiddag van 12.00 tot 15.30 uur. Voor dit jaar staat deze nog gepland: 11 maart (Voorjaarseditie), 10 juni (Zomereditie), 14 oktober (Herfsteditie) en 9 december (Wintereditie). Locatie: Stadswerkplaats-Culemborg, Dahliastraat 30.

 
 

All Dates

  • 2017-12-09 12:00
  • 2017-10-14 12:00
  • 2017-06-10 12:00

Powered by iCagenda

Grote maten mode

Aanraders:

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook