No Label | Ons concept is duidelijk en eenvoudig

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

no label

Over No Label

Ons concept is duidelijk en eenvoudig. We hebben geen overbetaalde ontwerpers en geen gekke dure winkelinterieurs. We doen geen dure marketingcampagnes of stomme iPad-weggeefacties op Facebook. Wij zijn een klein, getalenteerd en enigszins geobsedeerd team. We geloven dat het niet de omvang is, maar de passie die er echt toe doet. Daarom hebben we de tussenpersoon vervangen om het pad van fabricage naar uw handen te minimaliseren. Meer controle, minder kosten.

Ken je fabrieken

Samen hebben we meer dan 10 jaar besteed aan het vinden van de beste fabrieken over de hele wereld - precies dezelfde die je favoriete designerlabels produceren. We bezoeken ze vaak en bouwen sterke persoonlijke relaties op met de eigenaren. Deze praktische benadering is de meest effectieve manier om de integriteit van een fabriek te waarborgen. Als extra zekerheid hebben we ook een stringent papierwerk op de werkplek nodig.

Ken uw kosten

Goede kwaliteit, geweldig design en eerlijke prijzen. Ons concept is duidelijk en eenvoudig. We hebben geen overbetaalde ontwerpers en geen gekke dure winkelinterieurs. Wij zijn een klein, getalenteerd en enigszins geobsedeerd team. We geloven dat het niet de omvang is, maar de passie die er echt toe doet. Daarom hebben we de tussenpersoon vervangen om het pad van fabricage naar uw handen te minimaliseren. Meer controle, minder kosten.

Vraag altijd waarom

We dagen constant de status-quo uit. Niets is erger dan zelfvoldaanheid, en als een merk is onze cultuur om elke beslissing die we maken op elk niveau van het bedrijf te ontleden. We weten dat onze klanten ook regelonderbrekers en vragenstellers zijn, dus we hopen dat deze filosofie voelbaar is in de producten en keuzes die we maken. En op alle mogelijke manieren, daag ons ook uit.

Assortiment

0
0
0
s2sdefault

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook