grote maten mode

British Knights werd gelanceerd door een in New York gevestigde groothandel in sportschoenen als een trendy alternatief voor de belangrijkste 'sportkledingmerken'.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

DE BK geschiedenis gaat terug tot het begin van de jaren tachtig. British Knights werd gelanceerd door een in New York gevestigde groothandel in sportschoenen als een trendy alternatief voor de belangrijkste 'sportkledingmerken'. In de jaren tachtig onderscheidde British Knights zich duidelijk door een eigen en specifiek karakter te hebben gebaseerd op extreme sporten en het hebben van die specifieke British Knights urban look. Inspiratie werd gevonden in de wereld van surfen, skaten en hiphop.

British Knights plaatste zich als een merk in de binnenstad en op muziek en sprak de overwegend streetwise jonge mensen aan. En zoals ze zeggen: het lot begunstigt de dapperen. British Knights groeide uit tot een grote hit! De slogan Choose Change! werd de bloeiende kracht achter de grote successen van British Knights wereldwijd. De merkinitialen 'B' en 'K' waren een veel gebruikt item in media, muziek en op straat. Zo sponsorde British Knights begin jaren negentig de beroemde nummer 1 Amerikaanse rappers MC Hammer en LL Cool J. Ook was British Knights de eerste die een commercial maakte, die werd uitgezonden op het wereldwijde muziekkanaal MTV.

Naar Britisch Knights

Assortiment

Grote maten mode

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook