Grote maten mode

mud jeansMud Jeans is een Nederlands denim merk dat droomt van een wereld zonder afval. Als iedereen zijn eigen rotzooi opruimt? Dan is er alvast een mooiere en schonere wereld. Daarom kun je je jeans terugsturen naar Mud jeans. Zij maken er dan weer iets moois van. MUD Jeans probeert een impact te hebben op het milieu door minder grondstoffen te verbruiken. Want we weten allemaal: onze grondstoffen zijn niet oneindig.

Stel je voor: je koopt een spijkerbroek en na een jaar ben je er op uitgekeken. Je kan ’m houden, of inwisselen voor een nieuwe. Wat kies je?

Als je een spijkerbroek uitkiest bij MUD Jeans zijn beide opties mogelijk. Je koopt bij hen geen spijkerbroek maar ‘huurt’ die. Maandelijks betaal je een vast bedrag van 7,50 euro. Na twaalf maanden verloopt je abonnement en krijg je de keus: houden, inleveren of omruilen. De broek houden kost je niks; lever je ’m in, dan krijg je een kortingsbon van 10 euro; en wil je hem omruilen voor een andere jeans, dan betaal je weer twaalf maanden lang 7,50 euro. 


Naar MUD jeans


MUD jeans assortiment

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook