Puma Retro windjack in zwart 57683501 Zwart

Windbreker jas van PUMA, Code leverancier: 57683501, Deze trui zal je door de verraderlijke overgangsmaanden heen helpen, Mesh voering, Contrast mouwstrepen, PUMA-logo print, Het zijn de details die het hem doen, Capuchon met trekkoord, Ritssluiting, Praktische zakken, Elastische manchetten, Verstelbare zoom, Stormflap op de achterkant, Regular-fit - standaard model voor een klassieke vorm. PUMA, opgericht in {[# 0]}, is het favoriete label voor veel van 's werelds sporthelden. Een focus op zowel functionaliteit als stijl staat voorop in de ontwerpen van PUMA's, hun collecties kleding en schoenen omarmen modern design en innovatieve sporttechnologie.

lees verder

MALE Shop per product Jacks en jassen Windjacks
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook