Puma Exclusief bij ASOS Stirrup legging met hoge taille Multi

Legging van PUMA, Vochtregulerende technologie, Drijft zweet weg van de huid, Zorgt ervoor dat zweet sneller verdampt, Gemaakt om je droog en comfortabel te houden, Elastische tailleband met branding, Model met gekleurde vlakken, Stijgbeugel-stijl manchetknopen, Voorkomt dat je legging tijdens het trainen omhoog kruipt, Nauwsluitend model, Exclusief bij ASOS, Hier hoorde je het het eerste. Puma combineert sport met lifestyle, en de producten brengen de creatieve invloeden van de wereld van de sport samen met die van de mode. De collectie schoenen en kleding van Puma omarmt de moderne ontwerpen en innovatieve sporttechnologie, en zorgt ervoor dat de atleten er goed uitzien, of ze nu casual gaan of om de titel strijden.

lees verder

FEMALE Sale Broeken en leggings
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook