Adidas Basketball Crazy light boost 2018 Sneakers in marineblauw db1068 Marineblauw

Sneakers van adidas, Code leverancier: DB1068, Er is niets beters dan een paar nieuwe sneakers, Vetersluiting, Badge Of Sport-logo op de tong, 3-strepen aan de zijkant, TPU-wikkel bij de middenvoet zorgt voor meer stabiliteit, boost demping absorbeert impact, Hak met schuimvulling voor extra comfort, Duurzame rubberen zool, Gemodelleerde zool. Legendarisch sportmerk adidas is in 1949 opgericht in Duitsland door Adolf 'Adi' Dassler. Het merk maakt functionele sportkleding en laat zich daarbij tevens leiden door duurzame ontwerpen. In de brede adidas collectie komen de trots en innovatieve geschiedenis tot uiting in vooruitstrevend design in street-smart ontwerpen tot retro stukken.

€ 111.49

lees verder

Men's Footwear
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook