Grote maten mode

horloge

 • Duurzame, houten horloges

  HOT&TOT is een webwinkel in duurzame, houten horloges van exclusief Nederland design voor een betaalbare prijs. 

De houten horloges van HOT&TOT zijn volledig duurzaam. Ze worden met de hand gemaakt van resthout en HOT&TOT laat voor ieder verkocht horloge een boom planten in samenwerking met Stichting Trees for All. Ook de geschenkverpakkingen en het promotiemateriaal is van gerecycled materiaal gemaakt. De horloges zijn zo geprijsd dat ze op een impulsief prijsniveau zitten. Mensen zijn daardoor sneller geneigd een horloge van HOT&TOT te kopen, omdat het leuk is voor erbij. Daarnaast is het verhaal eromheen erg aantrekkelijk om over te schrijven. HOT&TOT heeft prachtige editorial foto’s die gebruikt mogen worden door de Publishers. • Gratis verzending. • Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis. • Gratis horlogetool voor het op maat maken. • Prachtige content om over te schrijven. • Unieke horloges die erg gewild zijn. • Hoge klanttevredenheid (momenteel gemiddeld 9.4). • Webwinkelkeurmerk. Bekend van bladen als VTWonen, Grazia, Happinez, Elsevier, etc.

  Assortiment

 • Greenwatch Houten Horloges

  Houten horloges van Greenwatch:


  Greenwatch is een houten horlogemerk gevestigd in Nederland. Een houten horloge is het perfecte cadeau, is super licht (gemiddeld 45 gram) en kan gedragen worden door mensen met een metaal allergie. Het merk heeft zijn zelf ontworpen series en onderscheidt zich met verschillende USP’s.

  Zo is het mogelijk om een persoonlijke tekst te graveren op de achterkant van het horloge. Het product is al uniek, maar met de boodschap is dit het geschenk voor andere tijdens verjaardagen en de feestdagen, of natuurlijk voor jezelf. Daarnaast planten zij voor elk verkocht horloge een boom. Dit is veel meer dan nodig is voor het produceren van het horloge. Elk horloge wordt geleverd in een giftbox met gereedschap om het horloge direct in te korten.

  Naar Greenwatch Houten Horloges

  Assortiment

 • Mooye-sieraden |dé sieraden specialist in Nederland en België

  Mooye® Sieraden is dé sieraden specialist in Nederland en België en verkoopt betaalbare thema sieraden in o.a. zilver en goud van onze eigen Mooye® Collectie. Een groot deel van onze 6500 sieraden laten wij zelf maken en op voorraad in ons eigen magazijn. Naast de eigen Mooye® Collectie verkopen wij ook merkhorloges en worden binnenkort ook een aantal bekende sieraad merken aan de collectie toegevoegd waardoor ons aanbod blijft groeien. De Mooye® Collectie bestaat uit kettinghangers, kettingen, bedels, oorbellen, armbanden, ringen, manchetknopen, beads, herdenksieraden, tekstsieraden en horloges.

  Assortiment

  Naar Mooye-sieraden

   

   

   

 • ROSEFIELD maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen.

   

   

  ROSEFIELD horloges zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol, net zo veelzijdig. ROSEFIELD maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen. Waarin vorm en functie samenkomen. Waarin Amsterdam en New York samenkomen.

  Naar Roseveld

  Assortiment

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook