horloges

horloge

 • Duurzame, houten horloges

  HOT&TOT is een webwinkel in duurzame, houten horloges van exclusief Nederland design voor een betaalbare prijs. 

De houten horloges van HOT&TOT zijn volledig duurzaam. Ze worden met de hand gemaakt van resthout en HOT&TOT laat voor ieder verkocht horloge een boom planten in samenwerking met Stichting Trees for All. Ook de geschenkverpakkingen en het promotiemateriaal is van gerecycled materiaal gemaakt. De horloges zijn zo geprijsd dat ze op een impulsief prijsniveau zitten. Mensen zijn daardoor sneller geneigd een horloge van HOT&TOT te kopen, omdat het leuk is voor erbij. Daarnaast is het verhaal eromheen erg aantrekkelijk om over te schrijven. HOT&TOT heeft prachtige editorial foto’s die gebruikt mogen worden door de Publishers. • Gratis verzending. • Op werkdagen voor 18:00u besteld, morgen in huis. • Gratis horlogetool voor het op maat maken. • Prachtige content om over te schrijven. • Unieke horloges die erg gewild zijn. • Hoge klanttevredenheid (momenteel gemiddeld 9.4). • Webwinkelkeurmerk. Bekend van bladen als VTWonen, Grazia, Happinez, Elsevier, etc.

  Assortiment

 • Greenwatch Houten Horloges

  Houten horloges van Greenwatch:


  Greenwatch is een houten horlogemerk gevestigd in Nederland. Een houten horloge is het perfecte cadeau, is super licht (gemiddeld 45 gram) en kan gedragen worden door mensen met een metaal allergie. Het merk heeft zijn zelf ontworpen series en onderscheidt zich met verschillende USP’s.

  Zo is het mogelijk om een persoonlijke tekst te graveren op de achterkant van het horloge. Het product is al uniek, maar met de boodschap is dit het geschenk voor andere tijdens verjaardagen en de feestdagen, of natuurlijk voor jezelf. Daarnaast planten zij voor elk verkocht horloge een boom. Dit is veel meer dan nodig is voor het produceren van het horloge. Elk horloge wordt geleverd in een giftbox met gereedschap om het horloge direct in te korten.

  Naar Greenwatch Houten Horloges

  Assortiment

 • ROSEFIELD maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen.

   

   

  ROSEFIELD horloges zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol, net zo veelzijdig. ROSEFIELD maakt fashion forward horloges waarin klassiek en modern samenkomen. Waarin vorm en functie samenkomen. Waarin Amsterdam en New York samenkomen.

  Naar Roseveld

  Assortiment

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook