grote maten mode

Anita Extreme Control Sport BH Wit

De witte Anita Extreme Control Sport BH zonder beugel is een prestatiegerichte sport BH die je borsten betrouwbare ondersteuning biedt zonder hun vrouwelijke vorm uit het oog te verliezen. De driedelige cups met zijwaarts ingezette steunstrook zorgen ervoor dat je borsten hun ronding behouden en toch geen kant op kunnen.De Anita Extreme Control Sport Bh zonder beugel is gemaakt van ademende materialen. De BH is bovendien op zo'n manier gemaakt dat vocht direct van je lichaam wordt weggevoerd, waardoor je huid tijdens het sporten droog blijft en irritatie tot een minimum beperkt wordt. De schouderbanden zijn ergonomisch gesneden om ontlastend te zijn en zijn rondom gepolsterd voor extra draagcomfort.Sporten wordt een plezier voor je borsten met de Anita Extreme Control Sport BH zonder beugels in de kleur wit!Maatvoering: Europees. Materiaal: 75% Polyester, 15% Polyamide, 5% Elastaan, 5% Katoen.

€ 52.02

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Anita Safina Prothese BH Huid

De Safina Prothese BH zonder beugel in de kleur huid van het merk Anita.De Prothese BH heeft geen beugel en is niet voorgevormd.Materiaal: 50% PA, 30% PES, 10% EL, 5% CO, 5% CV.

€ 53.68

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Marlies Dekkers Space Odyssey Balconet BH Camel

De camelkleurige Space Odyssey beugel Balconet BH van Marlies Dekkers herken je meteen aan het extra bandje boven de cups. Daarmee is de Nederlandse lingeriekoningin een beroemdheid geworden, en niet voor niks. Haar lingerie zit heerlijk en geeft je een supervrouwelijke en sexy uitstraling. En dat geldt ook voor de Space Odyssey! Materiaal: 55% PA, 39% PES, 6% EL. De Balconet BH heeft een beugel en is voorgevormd.

€ 49.55

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Anita Voedingsbh VoedingsBH Wit

De Anita voedingsBH met beugel in de kleur wit is een niet-voorgevormde voedingsBH van ademende microvezel. De zachte beugels vormen je borsten op natuurlijke wijze, zonder te knellen of te prikken. Hij is daardoor heerlijk comfortabel om zowel tijdens als na je zwangerschap elke dag te dragen.Natuurlijk is de Anita voedingsBH met beugel voorzien van voedingsclips, waardoor de cups eenvoudig los te maken zijn als het tijd is om je kindje te voeden. De speciale retainer zorgt er daarbij voor dat je na het voeden niet op zoek hoeft naar je schouderbandje, want dat blijft keurig op zijn plek.De Anita voedingsBH met beugel is naadloos, waardoor hij niet gauw op zal vallen onder je kleding. Voor optimaal draagcomfort zijn de bandjes breder naarmate je een grote cupmaat kiest.Materiaal: 80% Polyamide, 20% Elastaan. Maatvoering: Europees.

€ 43.76

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Marlies Dekkers Space Odyssey Balconet BH Zwart

De zwarte Space Odyssey beugel Balconet BH van Marlies Dekkers herken je meteen aan het extra bandje boven de cups. Daarmee is de Nederlandse lingeriekoningin een beroemdheid geworden, en niet voor niks. Haar lingerie zit heerlijk en geeft je een supervrouwelijke en sexy uitstraling. En dat geldt ook voor de Space Odyssey! Materiaal: 54% PA, 40% PES, 6% EL. De Balconet BH heeft een beugel en is voorgevormd.

€ 49.55

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Conturelle Provence Volle Cup BH Zwart

Deze zwarte Felina Conturelle Provence beugel BH benadrukt je natuurlijke vrouwelijke schoonheid met een moderne look en een romantische touch. De prachtige geborduurde bloemen en de mooi bewerkte schouderbandjes maken van deze BH een onweerstaanbare aanvulling op je lingerieverzameling. En dat in combinatie met maximale ondersteuning voor grotere borsten. Dankzij de uit twee delen bestaande cups en de extra versteviging tussen de cups en aan de zijkanten van de BH krijgt jouw decollet? van de Provence beugel BH de ondersteuning die het verdient. De Provence is onderdeel van de Felina Conturelle collectie, een lingerielijn voor de moderne vrouw die verleiding en sensualiteit wil combineren met een romantische look en super de luxe draagcomfort. Materiaal: 66% PA, 24% PES, 10% EL. De BH heeft een beugel en is niet voorgevormd.

€ 66.07

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Panache Porcelain Strapless BH Zwart

Wil jij een onopvallende BH voor onder je strapless outfit? Dan is de Porcelain strapless beugel BH in zwart iets voor jou. Deze voorgevormde BH met beugel biedt optimale ondersteuning en geeft je een prachtig decollet?. Dankzij de naadloze, gladde cups kun je de Panache Porcelain strapless beugel BH dragen onder de strakste kleding, want hij zal zo goed als onzichtbaar zijn. De strapless BH heeft een beugel en is voorgevormd. Materiaal: 46% PES, 44% PA, 10% EL.

€ 36.32

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Royce Charlotte VoedingsBH Zwart

Wie zegt dat basic niet ook mooi en vrouwelijk kan zijn? De zwarte Royce Charlotte VoedingsBH zonder beugel bewijst dat het wel kan. Optimale ondersteuning en een mooie vormgeving maken deze voedingsBH tot de must-have voor tijdens en vlak na je zwangerschap.De Royce Charlotte voedingsBH is gemaakt van ademende, comfortabel aanvoelende materialen, waardoor de BH zacht en koel tegen je huid ligt. Het ontbreken van knellende beugels verhoogt het draagcomfort, terwijl je borsten toch prima ondersteund zijn en mooi in vorm gehouden worden.De voedingsclips van de Charlotte zijn gemakkelijk met een hand los te maken, waardoor het voeden van je kindje eenvoudig is, waar je ook bent als het tijd is voor de voeding. En je hoeft na het voeden niet op zoek naar het schouderbandje, want dankzij de retainer blijft dat gewoon zitten waar het hoort. Materiaal: 60% Polyamide, 33% Katoen, 7% Elastaan.

€ 35.50

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Royce Jasmine VoedingsBH Wit

Op zoek naar een voedingsBH die perfecte ondersteuning biedt maar geen beugels heeft? Dan zit je goed met deze witte Royce Jasmine voedingsBH zonder beugel. Doordat de cups niet voorgevormd zijn, behouden je borsten hun natuurlijke vorm terwijl ze optimaal ondersteund worden.De cups van de Royce Jasmine voedingsBH zonder beugel zijn gevoerd met een laagje katoen, waardoor de BH koel en zacht aanvoelt tegen je huid. Dat zorgt dat de voedingsBH in alle omstandigheden fijn is om te dragen. Natuurlijk beschikt de Jasmine over eenvoudig te bedienen voedingsclips die het een fluitje van een cent maken om je baby te voeden. De schouderbandjes worden ook tijdens de voeding op hun plek gehouden door de retainer.Waar de meeste voedingsBH's vrij basic van vormgeving zijn, heeft de witte Royce Jasmine VoedingsBH een mooi kanten randje langs de cups. Een mooie finishing touch voor een fijne voedingsBH!De VoedingsBH heeft geen beugel en is niet voorgevormd.Materiaal: 60% Polyamide, 33% Katoen, 7% Elastaan.

€ 35.50

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Royce Jasmine VoedingsBH Zwart

Op zoek naar een voedingsBH die perfecte ondersteuning biedt maar geen beugels heeft? Dan zit je goed met deze zwarte Royce Jasmine voedingsBH zonder beugel. Doordat de cups niet voorgevormd zijn, behouden je borsten hun natuurlijke vorm terwijl ze optimaal ondersteund worden.De cups van de Royce Jasmine voedingsBH zonder beugel zijn gevoerd met een laagje katoen, waardoor de BH koel en zacht aanvoelt tegen je huid. Dat zorgt dat de voedingsBH in alle omstandigheden fijn is om te dragen. Natuurlijk beschikt de Jasmine over eenvoudig te bedienen voedingsclips die het een fluitje van een cent maken om je baby te voeden. De schouderbandjes worden ook tijdens de voeding op hun plek gehouden door de retainer.Waar de meeste voedingsBH's vrij basic van vormgeving zijn, heeft de zwarte Royce Jasmine VoedingsBH een mooi kanten randje langs de cups. Een mooie finishing touch voor een fijne voedingsBH!De VoedingsBH heeft geen beugel en is niet voorgevormd.Materiaal: 60% Polyamide, 33% Katoen, 7% Elastaan.

€ 35.50

lees verder

Kleding en accessoires
Product
 

Grote maten mode

Betermode wil het modekruispunt op internet worden.

 

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode webgids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode webgids

(http://www.betermode.nl/webgids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook