zoek produkt:

Tuniek jurk Emoe brons

Tuniek Emoe lang is een losvallende tuniek gemaakt van 100% gecertificeerde eco katoen tricot. De tuniek heeft een raglan mouw met in de halsnaad en zijnaden een splitje met loshangende biezen. Het achterpand valt iets langer dan de voorkant.Maat: maat 1/ maat 2 (tabel) Kleur: bronsModel: rechtMateriaal: 100% eco katoen tricotStylingtip: Combineren met legging of strakke broeken. (zie stylingpagina) Geverfd en geprint in Holland.Geproduceerd in Polen.

€ 95.00

naar Miysu

Tuniek jurk
Product
 

Sjaal Knit Factory jeans

Stoere gebreide omslagdoek met mooie details van het Nederlandse merk Knit-Factory. Driehoek vorm gebreid in gerstekorrel gemaakt van 30% wol en 70% acryl met mooie sierspeld en suede lus. Voelt heerlijk zacht en prikt niet. Afmeting: 0.90 h x 2.30 br.Kleur: jeansMateriaal: 30% wol, 70% acrylMade in Holland

€ 39.95

naar Miysu

Nieuw...
Product
 

Shirt emoe 3 4 zand

Shirt Emoe is een losvallend shirt gemaakt van 100% gecertificeerde eco katoen tricot. Het shirt heeft een 3/4 raglan mouw met in de halsnaad en zijnaden een splitje met loshangende biezen. Het achterpand valt iets langer dan de voorkant en is voorzien van een smiley print.Maat: maat 1/ maat 2 (tabel) Kleur: zandModel: rechtMateriaal: 100% eco katoen tricotStylingtip: Combineren met strakke broeken en shorts/rokjes. (zie stylingpagina) Geverfd en geprint in Holland.Geproduceerd in Polen.

€ 89.95

naar Miysu

Shirt Top
Product
 

Shirt Violet antra

Shirt Violet is een losvallend shirt gemaakt van 100% gecertificeerde eco katoen tricot. Het shirt heeft een raglan mouw met in de zijnaden een splitje met loshangende biezen. Het achterpand valt iets langer dan de voorkant. Het voorpand is voorzien van eenopen geweven katoen laag die het een vrouwelijk uiterlijk geeftvan een smiley print.Maat: maat 1/ maat 2 (tabel) Kleur: antracietModel: rechtMateriaal: 100% eco katoen tricotStylingtip: Combineren met strakke broeken en shorts/rokjes. (zie stylingpagina) Geverfd en geprint in Holland.Geproduceerd in Polen.

€ 109.95

naar Miysu

Blouse
Product
 

Shirt Violet stealgrey

Shirt Violet is een losvallend shirt gemaakt van 100% gecertificeerde eco katoen tricot. Het shirt heeft een raglan mouw met in de zijnaden een splitje met loshangende biezen. Het achterpand valt iets langer dan de voorkant. Het voorpand is voorzien van eenopen geweven katoen laag die het een vrouwelijk uiterlijk geeftvan een smiley print.Maat: maat 1/ maat 2 (tabel) Kleur: stealgreyModel: rechtMateriaal: 100% eco katoen tricotStylingtip: Combineren met strakke broeken en shorts/rokjes. (zie stylingpagina) Geverfd en geprint in Holland.Geproduceerd in Polen.

€ 109.95

naar Miysu

Blouse
Product
 

Shirt Swan antra

Shirt Swan is een recht vallend shirt gemaakt van 100% gecertificeerde eco katoen tricot. Het shirt heeft een 3/4 mouw afgewerkt met ribboord net als de ronde onderkant. Het achterpand valt langer als de voorkant en heeft afgerondende splitjes. Op de voorzijde een creme kleurige print met ´hand made´.Maat: maat S/M/L (tabel) Kleur: antracietModel: rechtMateriaal: 100% eco katoen tricotStylingtip: Combineren met wijde/strakke broeken en shorts/rokjes. (zie stylingpagina) Geverfd en geprint in Holland.Geproduceerd in Polen.

€ 89.95

naar Miysu

Shirt Top
Product
 

Blouse Gull army

Gull is een blouse gemaakt van soepele zachte eco-katoen. Bijzonderheden : viscose bewerking op de mouw, splitjes bij de heupen.Maat: S/M/L (tabel) Kleur: legergroen (gull army)Model: soepel vallendMateriaal: 100% eco katoenStylingtip: Gemakkelijk te combineren met strakke broeken, baggy broeken en shorts. (zie stylingpagina)

€ 119.95

naar Miysu

Niet
Product
 

Blouse Hummingbird stone

Blous hummingbird wegens succes opnieuw in de zomercollectie. Het is een kort vrouwelijk blousje gemaakt van soepele zijde/viscose met gebreide linnen mouwtjes. Achterpand is van 100% viscose en heeft een plooitje op de rug. De hals kan aangepast worden door het keperbandje. Dit is een limited edition dus op is op.Maat: S/M/L (tabel) Kleur: stonegreenModel: soepel vallendMateriaal: zijde/viscoseStylingtip: Gemakkelijk te combineren met strakke broeken, baggy broeken en shorts. (zie stylingpagina)

€ 129.95

naar Miysu

Niet
Product
 

Blouse Hummingbird antra

Blous hummingbird is een kort vrouwelijk blousje gemaakt van soepele zijde/viscose met gebreide linnen mouwtjes. Achterpand is van 100% viscose en heeft een plooitje op de rug. De hals kan aangepast worden door het keperbandje. Dit is een limited edition dus op is op.Maat: S/M/L (tabel) Kleur: antraModel: soepel vallendMateriaal: zijde/viscoseStylingtip: Gemakkelijk te combineren met strakke broeken, baggy broeken en shorts. (zie stylingpagina)

€ 129.95

naar Miysu

Niet
Product
 

Shirt Flamingo grey

Shirt Flamingo is een losvallend shirt gemaakt van 100% gecertificeerde eco katoen tricot. Het shirt heeft een kort raglan mouwtje met in de hals een glanzend driehoekje van visc./zijde. In het voorpand zit een split met loshangende biezen die geknoopt kunnen worden. Het achterpand valt iets langer dan de voorkant.Maat: maat 1/ maat 2 (tabel) Kleur: greyModel: rechtMateriaal: 100% eco katoen tricotStylingtip: Combineren met strakke broeken en shorts/rokjes. (zie stylingpagina) Geverfd en geprint in Holland.Geproduceerd in Polen.

€ 89.95

naar Miysu

Niet
Product
 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook