TC WOW Handdoek

Naast de verschillende bikinitopjes en broekjes in de reeks van TC WOW met het leuke en frisse bloemenpatroon dat gebruikmaakt van de vrolijke tinten oranje en roze, heb je ook de beschikking over een unieke baddoek. Deze baddoek wordt ook geleverd in het bloemenpatroon en is daarmee een leuke en passende combinatie met de badkleding in deze lijn. Gemaakt van 100% viscose voelt de baddoek zeer zacht en verzorgend aan. De ronde vorm is uniek en zorgt ervoor dat het zich op natuurlijke wijze om het lichaam laat vallen.

€ 14.98

Lees verder

Accessories
Product
 

TC WOW Multiway bikinitop Pacific Blue

Deze TC WOW multiway bikinitop in een diepblauwe uni kleur heeft als mooi detail een gouden muntje. Multiway wil zeggen dat je de top op 4 verschillende wijzen kunt dragen. Je kunt de halter en de verstelbare schouderbandjes beide dragen voor maximale ondersteuning. Alleen de halter of schouderbandjes is ook mogelijk en je kunt deze bikinitop zelfs geheel strapless dragen. De top is verkrijgbaar in meerdere maten en ook meerdere bijpassende bikinibroekjes zijn verkrijgbaar. Deze top is tevens voorzien van voorgevormde cups, door middel van padding. De TC WOW multiway bikinitop is voor 86% gemaakt van polyamide en voor de overige 14% van elastaan. Dit materiaal voelt zeer prettig aan op het lichaam.

€ 27.48

Lees verder

Tops|multiway
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Exotic Chic

Dit TC WOW bikinibroekje wordt dankzij het warme kleurenpalet met de tinten zwart, roze en oranje geleverd in de Exotic Chic print. Dit bikinibroekje kan zeer goed gecombineerd worden met de bikinitopjes in dezelfde reeks aan badmode met bloemenpatroon. Gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan is dit bikinibroekje gemaakt van een materiaal dat niet alleen heel fijn aanvoelt op de huid, maar zich ook perfect vormt naar het lichaam. Dit bikinibroekje wordt geleverd in de maten 36-44 en is daarmee geschikt voor vrijwel iedere dame. Het gebruikte materiaal betekent ook dat het broekje zich eenvoudig laat wassen.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|tanga
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Exotic Chic

Dit bikinibroekje uit de TC World of Women collectie in 'knot' model is uitgevoerd met een warm kleurenpalet, met tinten van zwart, roze en oranje. Dit broekje is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, en dat geldt ook voor de bijpassende bikinitopjes in hetzelfde kleurenpalet. Deze combinatie van materialen draagt zeer prettig op het lichaam, en het broekje is gemakkelijk uit te spoelen en te drogen in de schaduw. Het broekje is beschikbaar in maat 36 tot en met 44. Kies uit meerdere bijpassende bikinitopjes voor optimaal draagcomfort en een zomerse uitstraling.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|knoop
Product
 

TC WOW Halter bikinitop Tropical Palms

Deze TC Wow halterbikini top is uitgevoerd in de kleurrijke Tropical Palms print, met tinten van groen en rood. In plaats van schouderbandjes vind je hier een halter, die je achter je nek vastmaakt. De top is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, een combinatie die prettig aanvoelt op je huid. Deze haltertop heeft voorgevormde cups en beschikt over een L-shape push-up effect. Je kunt deze bikinitop combineren met verschillende bijpassende broekjes in hetzelfde kleurenpalet. Verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en cup A tot en met D.

€ 24.98

Lees verder

Tops|halter
Product
 

TC WOW Halter bikinitop Sea Blue

Deze TC WOW halterbikini top is uitgevoerd in frisse groen blauwe uni kleur. In plaats van schouderbandjes vind je hier een halter, die je achter je nek vastmaakt. De top is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, een combinatie die prettig aanvoelt op je huid. Deze haltertop heeft voorgevormde cups en beschikt over een L-shape push-up effect. Je kunt deze bikinitop combineren met verschillende bijpassende broekjes in hetzelfde kleurenpalet. Verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en cup A tot en met D.

€ 24.98

Lees verder

Tops|halter
Product
 

TC WOW Jurk Tropical Palms

Deze TC WOW tuniek heeft comfort hoog in het vaandel staan. De tuniek is gemaakt van 100% viscose en verkrijgbaar in verschillende maten. Dit traditionele materiaal voelt zijdezacht aan en geeft je geweldig comfort voor op het strand. Dit mooie stukje badmode is verder niet voorzien van padding en andere fratsen voor een eenvoudige en stijlvolle aanwinst voor jou. Op de webshop van L. ten Cate vind je naast deze tuniek ook andere mooie producten uit de Tropical Palms serie. Onder meer bikinitopjes en briefs zijn snel gevonden en verkrijgbaar in veel verschillende maten.

€ 29.98

Lees verder

Accessories
Product
 

TC WOW Jurk Brilliant Black

Deze TC WOW tuniek heeft comfort hoog in het vaandel staan. De tuniek is gemaakt van 100% viscose en verkrijgbaar in verschillende maten. Dit traditionele materiaal voelt zijdezacht aan en geeft je geweldig comfort voor op het strand. Dit mooie stukje badmode is verder niet voorzien van padding en andere fratsen voor een eenvoudige en stijlvolle aanwinst voor jou. Op de webshop van L. ten Cate vind je naast deze tuniek ook andere mooie producten van TC WOW. Onder meer bikinitopjes en briefs zijn snel gevonden en verkrijgbaar in veel verschillende maten.

€ 29.98

Lees verder

Accessories
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Brilliant Black

Dit TC WOW bikinibroekje heeft een diepzwarte uni kleur versierd met een gouden muntje. Dit bikinibroekje kan zeer goed gecombineerd worden met de bikinitopjes in dezelfde reeks aan badmode met bloemenpatroon. Gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan is dit bikinibroekje gemaakt van een materiaal dat niet alleen heel fijn aanvoelt op de huid, maar zich ook perfect vormt naar het lichaam. Dit bikinibroekje wordt geleverd in de maten 36-44 en is daarmee geschikt voor vrijwel iedere dame. Het gebruikte materiaal betekent ook dat het broekje zich eenvoudig laat wassen.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|tanga
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Graphic Summer

Dit bikinibroekje uit de TC World of Women collectie in 'knot' model is uitgevoerd in het zomerse Graphic Summer dessin met overwegend groen en rood tinten. Dit broekje is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, en dat geldt ook voor de bijpassende bikinitopjes in hetzelfde kleurenpalet. Deze combinatie van materialen draagt zeer prettig op het lichaam, en het broekje is gemakkelijk uit te spoelen en te drogen in de schaduw. Het broekje is beschikbaar in maat 36 tot en met 44. Kies uit meerdere bijpassende bikinitopjes voor optimaal draagcomfort en een zomerse uitstraling.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|knoop
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Brilliant Black

Dit bikinibroekje uit de TC World of Women collectie in 'knot' model is uitgevoerd in een diep zwarte uni kleur. Dit broekje is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, en dat geldt ook voor de bijpassende bikinitopjes in hetzelfde kleurenpalet. Deze combinatie van materialen draagt zeer prettig op het lichaam, en het broekje is gemakkelijk uit te spoelen en te drogen in de schaduw. Het broekje is beschikbaar in maat 36 tot en met 44. Kies uit meerdere bijpassende bikinitopjes voor optimaal draagcomfort en een zomerse uitstraling.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|knoop
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Pacific Blue

Dit bikinibroekje uit de TC World of Women collectie in 'knot' model is uitgevoerd in een diepblauwe uni kleur. Dit broekje is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, en dat geldt ook voor de bijpassende bikinitopjes in hetzelfde kleurenpalet. Deze combinatie van materialen draagt zeer prettig op het lichaam, en het broekje is gemakkelijk uit te spoelen en te drogen in de schaduw. Het broekje is beschikbaar in maat 36 tot en met 44. Kies uit meerdere bijpassende bikinitopjes voor optimaal draagcomfort en een zomerse uitstraling.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|knoop
Product
 

TC WOW Halter bikinitop Briliant Black

De zwarte TC WOW halterbikini top is versierd met een gouden WOW muntje. In plaats van schouderbandjes vind je hier een halter, die je achter je nek vastmaakt. De top is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, een combinatie die prettig aanvoelt op je huid. Deze haltertop heeft voorgevormde cups en beschikt over een L-shape push-up effect. Je kunt deze bikinitop combineren met verschillende bijpassende broekjes in hetzelfde kleurenpalet. Verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en cup A tot en met D.

€ 24.98

Lees verder

Tops|halter
Product
 

TC WOW Halter bikinitop Flower Palette

Deze TC Wow halterbikini top is uitgevoerd in het kleurrijke Flower Palette, met tinten van roze en oranje. In plaats van schouderbandjes vind je hier een halter, die je achter je nek vastmaakt. De top is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, een combinatie die prettig aanvoelt op je huid. Deze haltertop heeft voorgevormde cups en beschikt over een L-shape push-up effect. Je kunt deze bikinitop combineren met verschillende bijpassende broekjes in hetzelfde kleurenpalet. Verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en cup A tot en met D.

€ 24.98

Lees verder

Tops|halter
Product
 

TC WOW Halter bikinitop Graphic Summer

Deze TC Wow halterbikini top is uitgevoerd in de kleurrijke Graphic Summer print. In plaats van schouderbandjes vind je hier een halter, die je achter je nek vastmaakt. De top is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, een combinatie die prettig aanvoelt op je huid. Deze haltertop heeft voorgevormde cups en beschikt over een L-shape push-up effect. Je kunt deze bikinitop combineren met verschillende bijpassende broekjes in hetzelfde kleurenpalet. Verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44 en cup A tot en met D.

€ 24.98

Lees verder

Tops|halter
Product
 

TC WOW Beugel bikinitop Graphic Summer

Deze beugelbikini top uit de TC WOW collectie is uitgevoerd in het zomerse Graphic Summer dessin met overwegend groen en rood tinten. De beugelbikini beschikt over voorgevormde cups en is beschikbaar in maat 36 tot en met 44 met cup B, C en D. Deze beugelbikini top is uitgevoerd met padding in de cups. De schouderbandjes zijn verstelbaar, zodat de bikini top altijd goed past. Gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, een combinatie die prettig aanvoelt op je lichaam. Bijpassende bikinibroekjes in hetzelfde kleurenpalet zijn in diverse soorten beschikbaar.

€ 24.98

Lees verder

Tops|beugel
Product
 

TC WOW Multiway bikinitop Exotic Chic

Deze TC WOW multiway bikinitop wordt geleverd in een verleidelijk kleurenpalet met als ondergrond kleur zwart. Multiway wil zeggen dat je de top op 4 verschillende wijzen kunt dragen. Je kunt de halter en de verstelbare schouderbandjes beide dragen voor maximale ondersteuning. Alleen de halter of schouderbandjes is ook mogelijk en je kunt deze bikinitop zelfs geheel strapless dragen. De top is verkrijgbaar in meerdere maten en ook meerdere bijpassende bikinibroekjes zijn verkrijgbaar. Deze top is tevens voorzien van voorgevormde cups, door middel van padding. De TC WOW multiway bikinitop is voor 86% gemaakt van polyamide en voor de overige 14% van elastaan. Dit materiaal voelt zeer prettig aan op het lichaam.

€ 27.48

Lees verder

Tops|multiway
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Tropical Palms

Dit bikinibroekje uit de TC World of Women collectie in 'knot' model is uitgevoerd in het vrolijke Tropical Palm dessin. Groen en rood tinten voeren de boventoon. Dit broekje is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, en dat geldt ook voor de bijpassende bikinitopjes in hetzelfde kleurenpalet. Deze combinatie van materialen draagt zeer prettig op het lichaam, en het broekje is gemakkelijk uit te spoelen en te drogen in de schaduw. Het broekje is beschikbaar in maat 36 tot en met 44. Kies uit meerdere bijpassende bikinitopjes voor optimaal draagcomfort en een zomerse uitstraling.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|knoop
Product
 

TC WOW Bikinibroekje Sea Blue

Dit bikinibroekje uit de TC World of Women collectie in 'knot' model is uitgevoerd in groen/blauwe uni kleur Dit broekje is gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, en dat geldt ook voor de bijpassende bikinitopjes in hetzelfde kleurenpalet. Deze combinatie van materialen draagt zeer prettig op het lichaam, en het broekje is gemakkelijk uit te spoelen en te drogen in de schaduw. Het broekje is beschikbaar in maat 36 tot en met 44. Kies uit meerdere bijpassende bikinitopjes voor optimaal draagcomfort en een zomerse uitstraling.

€ 14.98

Lees verder

Bottoms|knoop
Product
 

TC WOW Beugel bikinitop Exotic Chic

Deze beugelbikini top uit de TC WOW collectie is uitgevoerd met een warm kleurenpalet, met tinten van zwart, roze en oranje. De beugelbikini beschikt over voorgevormde cups en is beschikbaar in maat 36 tot en met 44 met cup B, C en D. Deze beugelbikini top is uitgevoerd met padding in de cups. De schouderbandjes zijn verstelbaar, zodat de bikini top altijd goed past. Gemaakt van 86% polyamide en 14% elastaan, een combinatie die prettig aanvoelt op je lichaam. Bijpassende bikinibroekjes in hetzelfde kleurenpalet zijn in diverse soorten beschikbaar.

€ 24.98

Lees verder

Tops|beugel
Product
 

Betermode het modekruispunt op internet!

Als modesite wil je daar natuurlijk prominent aanwezig zijn.

Dat kan in de Betermode modegids.

Maak een aantrekkelijke beschrijving van je site of winkel

Stuur dit met de link naar je site en de gewenste linktekst

en een foto of logo naar

info@betermode.nl.

Organiseer je met regelmaat aktiviteiten

zoals een kledingruil of een modeshow,

dan kunnen we die opnemen in de modeagenda.

Als jij dan een link plaatst naar de betermode modegids

(http://www.betermode.nl/modegids)

of de modeagenda (http://www.betermode.nl/modeagenda),

Dan helpen we elkaar aan bezoekers en op termijn

aan een betere positie in Google.

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook