Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Roberto Sarto najaarscollectie

 

Robertosarto.nl is een echt Nederlands damesmodemerk, dat behalve in Nederland ook verkocht wordt in Duitsland en België. Het merk maakt deel uit van Sarto Fashion bv. Het bedrijf bestaat sinds 1947 en heeft zich altijd gespecialiseerd in de betere damesbonnetterie. Tegenwoordig bestaan de collecties uit een breder aanbod in jersey- en knitted tops, aangevuld met woven items. Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Robertosarto.nl altijd het uitgangspunt. De RS Sports & Roberto Sarto Collection bestaat uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling. Altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, met de grootste zorg gekozen. Combineerbaarheid staat hoog in het vaandel!

RobertoSarto.nl, voor de vrouw die goed verzorgd én eigentijds gekleed wil gaan. Ieder seizoen zijn collecties opgebouwd in kleurthema´s. Kleur is een herkenbare factor binnen Roberto Sarto Collection. 

Gelokaliseerd in: Damesmode

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook