E-mailAfdrukkenExport ICS

De Wasstraat #7: Kledingruil op de Ceuvel - Wintereditie!

Event

Title:
De Wasstraat #7: Kledingruil op de Ceuvel - Wintereditie!
When:
zo, 20. januari 2019, 11:00 h - 16:00 h
Where:
Café de Ceuvel - Amsterdam, Noord-Holland
Category:
Kledingruil
Created by:
Super User

Description

kledingruil

De vorige editie van de Wasstraat was weer een groot succes, en de wintereditie staat weer voor de deur! Heb je ook een kast vol kleding maar toch niets om aan te trekken? Dan is het weer de hoogste tijd om je kast eens grondig door te spitten en leeg te maken. Verzamel je mooiste kledingstukken die niet meer bij jou passen en ruil ze om voor nieuwe favoriete stukken op de volgende editie van onze kledingruil!

Waarom nieuwe spullen kopen als je ook kan ruilen? Het telkens produceren en consumeren van nieuwe spullen is een van de grootste oorzaken van klimaatverandering. Helaas speelt ook de mode-industrie daarin een grote rol. Op de kledingruil voorzie jij jezelf van een nieuwe look, kun je verantwoord shoppen en draag jij je steentje bij aan een duurzamere mode industrie. 

SPELREGELS KLEDINGRUIL:
– Neem minimaal 3 en maximaal 7 mooie kledingstukken mee.

– Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom, geen lingerie. 

– Voor ieder ingeleverd stuk krijg je een voucher waarmee je één ander stuk kan uitzoeken. De jury bepaalt aan de ingang of jouw stukken nog aantrekkelijk genoeg zijn om iemand anders blij mee te maken en geeft je een voucher waarop staat hoeveel stukken je kunt uitzoeken.

– De kleding moet zijn:
x schoon en gewassen
x zonder gaten of vlekken
x niet gekrompen of verwassen.

– De Wasstraat is dynamisch: er komen in de loop van de dag steeds nieuwe stukken bij!

– De kleding die niet is geruild, gaat naar een goed doel.

– Uit onze ervaring blijkt dat er vooral dames meedoen aan de kledingruil, maar wat ons betreft mogen er ook echt meer heren komen!

– De kledingruil wordt gratis georganiseerd door een betrokken groep vrijwilligers. Ook meehelpen? Stuur ons een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

– Lees hier het NRC artikel over De Wasstraat van November 2017: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/11/03/leuke-broek-ruilen-13594503-a1579753


Venue

Location:
Café de Ceuvel - Website
Street:
Korte Papaverweg 4
ZIP:
1703 XC
City:
Amsterdam
State:
Noord-Holland
Country:
Netherlands

Description

31947745_2024794677759643_2816428699887337472_o.jpg

Café de Ceuvel wil graag een verschil maken in de wereld, en dat begint op je bord. Het wereldvoedselsysteem is de grootste oorzaak van klimaatverandering en een scala aan andere sociale problemen. Wij zijn daarom op zoek naar wat écht goed eten en drinken is. Dat gaat verder dan een labeltje waar ‘biologisch’ op staat. We werken samen met een hele reeks aan initiatieven die ervoor zorgen dat ieder bordje, biertje en drankje dat we op tafel zetten ervoor zorgt dat de wereld een beetje mooier wordt. Zo maken we bijvoorbeeld onze eigen frisdrank met de biologische siropen van Leslie Dronkers, verbouwen we onze eigen groentes bij Mijn Stadstuin in Amsterdam-West en worden onze bitterballen gemaakt van paddestoelen die worden geteeld op de koffieresten van LaPlace.

{loadmoduleid 203}

Routekaart

35% korting op zonproducten in juni 2019

35% korting op zonproducten in juni 2019

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook